+1 yılErkekler nasıl tuvalette hep beraber çiş yapabiliyorsunuz :D utanmıyor musunuz :D?
erkekler nasıl tuvaleyapabiliyorsunuz :D utanmıyor musunuz :D
Güncellemeler:
19saat biz kızlara siz utan mıyomusunuz diyenler olayı kamuya arz ediyosunuz :D Şikayet
18saatwww.dailymotion.com/.../xm7l2j_erkekler-tuvaleti-sendromu_fun
:D :D :D Şikayet
Şikayet
Toplum & Sosyal İlişkiler
Görüşün nedir?
Gizli Kullanıcı 0/2000
Gönder
000
Takip Et
2
0
En İyi Görüş
Nikoliaidstrdx
6 Xper (25-34)
18saatŞikayet
al bak cevabı acık ve net:)
www.dailymotion.com/.../xm7l2j_erkekler-tuvaleti-sendromu_fun
1 0 1 0
Yorum
Soran (18-24)
18saatŞikayet
haykırdım yaaaa :DASDFGH
Soran (18-24)
10saatŞikayet
en iyi cevap buydu :D
Görüş sahibi (25-34)
10saatŞikayet
tesekkür ederim:)
Erkekler Ne Diyor16140
birucanbirdekacan
Guru (35 üstü)
14saatŞikayet
Utanmıyorum ama klozet daha konforlu olduğu için onu tercih ederim.
0 0 0 0
Yorum
Soran (18-24)
13saatŞikayet
:))
scare
Guru (25-34)
15saatŞikayet
arada siper var
0 0 0 0
Yorum
Soran (18-24)
15saatŞikayet
korunmak önemli tabi
Soran (18-24)
15saatŞikayet
:DD
Görüş sahibi (25-34)
14saatŞikayet
birbirimizi takmıyoruz o da var
fuocoturco
Guru (25-34)
18saatŞikayet
resimdeki gibi değil aralarda barıyer var ama bazı yerler orası gibi olabiliyo hem ben yaparken elimle saklarım :D
2 2 0 1
Yorum
Soran (18-24)
18saatŞikayet
asdfghgfd +1 aynen böyle devam
ÖNCEKILERI GÖSTER
Görüş sahibi (25-34)
15saatŞikayet
@Snøøpy noldu :))
Snøøpy 1 Xper (25-34)
14saatŞikayet
Boylede acik sozlu olunmaz ki hic degismeyecek huyun ;)
Rootbark
5 Xper (25-34)
11saatŞikayet
www.dailymotion.com/.../x2a9bo9_genc-kiz-erkekler-tuvaletine-girince_news ya bu:)))
0 0 0 0
Yorum
Soran (18-24)
11saatŞikayet
www.anarchyinthesandbox.com/.../...989-500-245.gif
.
Görüş sahibi (25-34)
11saatŞikayet
hahahaha iğrenç dimi:)))
Soran (18-24)
11saatŞikayet
evet :D
ofyaayeter
1 Xper (18-24)
12saatŞikayet
Yoo salla kemeri faşş
0 0 0 0
Yorum
cennaro
1 Xper (18-24)
13saatŞikayet
Ben hep 5001 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılal bak cevabı acık ve net:)
https://www.dailymotion.com/video/xm7l2j_erkekler-tuvaleti-sendromu_fun13 Yorumla- +1 yıl
tesekkür ederim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNEden utansinlarki diger erkeklerde de olan sey kendilerinkinde olan ile ayni. birinde var birinde yok gibi bir durum soz konusu degil. biz de gidip agda yaptiriyoruz. her yerimize baskasi dokunuyor yalanmi?
31 Yorumla
Cidden yahu bana da hep garip gelmistir. Cok kucukken erkekler tuvaletinin kapisi acilinca goruyordum bunlari, gorunce acaba ne bunlar bizim tuvaletlerde niye yok derdim :D
56 Yorumla- +1 yıl
@Penyez34
aynen
3.bp.blogspot.com/.../...gq3cttym1qevligo1_500.gif - +1 yıl
Bu yoruma güldüm :D süpersin bayan röntgen :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Yiğidin malı meydanda olur bayan.
https://www.youtube.com/watch?v=Y6eSZWCXEYw
Yeri geliyor muhabbet edip yardımlaşıyoruz bile !35 Yorumla- +1 yıl
Buda Türk versiyon ! Hohooyy. :D
https://www.youtube.com/watch?v=fXfF8eOdSvE - +1 yıl
Ayrıntılara girsem dahi kadınların hali daha fena, farkındayım bayan.
Neyse girmeyeyim ayrıntıya.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
ben dershaneye giderkene :Pp tuvaletler yan yana osursan ses burada yani.. bir kız işedi ve o ses net duyuldu kızın kim oldugunuda biliyordum :D içerdeki bir kız saldın gitti dedi oda evet saldım gitti dedi.. gülüştüler ve orda bitti..
bunu ilkkez paylaşıyorum nedeninide söyle söyleyim kardeşim.. tuvalette olan tuvalette kalır :Pp11 Yorumla- +1 yıl
asdfghgfdsdfghjhgfddfghkjhgfdfghjkjhgf +1
https://i.hizliresim.com/0Vb6E8.gif
+1 yılpeki siz kadınlar bu klozete oturmaya utanmıyormusunuz :D
www.komikresimleri.com/.../komik-tuvaletler-8.jpeg31 YorumlaSonradan gelen herif i*ne ztn belli. Onun amacı şey görmek. Ortam yokluyor çünkü diğer pisuvarlar boş. Ayrcıca diğer eleman utanmış şaşırıyor ztn dikkat edersen utanmayan siyahlı uzun olan. Ama ben bir sürü genç kızın birbirine durduk yere sarıldığını, canımcı cicimci ayağına birbirini ellediğini biliyorum. O zaman aynı soruyu ben sorayım. Utanmıyor musunuz?
02 Yorumla
+1 yılresimdeki gibi değil aralarda barıyer var ama bazı yerler orası gibi olabiliyo hem ben yaparken elimle saklarım :D
418 Yorumla- +1 yıl
asıl siz böyle işeme meraklısı değilmisiniz :D
- +1 yıl
o kadar küçük mü birader :D
- +1 yıl
@MekanikBeyin küçük olsaydı saklamaya gerek olmazdı zaten görünmezdi
- +1 yıl
bırak ya kıvırmaya çalışma laf sokucam diye :D bir el ile saklayacak kadar küçük demek istedim yani neyse artık hımınaaağğ
- +1 yıl
@MekanikBeyin şurda ağzımı bozmamaya çalışıyom soranda kusura bakmasın sen bir saksafon çal o zaman nasıl oluyo görürsün hadi ikile
- +1 yıl
- +1 yıl
soran al işte cubiclesystem.files.wordpress.com/.../...ar-04.jpg
- +1 yıl
ya bak soran arkadaş bakamaz diyorum erkeğiz biz lafı sokarız dfiyorummmm cevap istiyosan başka yerden söylerim edeplice
- +1 yıl
@Snøøpy noldu :))
öncelikle nasıl çiş yapacağını bilmeyenlerin sorunu bu... malesef kültürel dejenerasyonun bir yansıması da pisuvar kullanımı ve seninde sorunda vurguladığın nahoş manzara... Yanlış hatırlamıyorsam isveçte oturarak tuvalet yapmayla ilgili yasa teklifinde bulunuldu...
www.yurtgazetesi.com.tr/.../...teklifi-h37291.html02 Yorumla
+1 yılherkes işine bakıyor kimse kimsenin şeyine bakmıor ki
21 YorumlaValla haklısın 22 yaşıma geldim onu bikaçkez kullanımıslıgım vardır ama garip olmasını değiştirmiyor bu durum olabildiğince kullanmamaya çalışıyorum hiç hoşuma gitmiyor o aptal şey ama öyle yandakinin şeyine bakim durumu falanda yok yani abartmayalım :D
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Erkek dayanışması bile yapıyoruz...
https://www.youtube.com/watch?v=Ow45vbL8_pg22 Yorumlaneden kadınlar nasıl agda salonunda başkasına agda yaptırıyo? bunda utanacak ne var göstere göstere kimsenin bişey yaptıgıda yok. sizin ki daha vasat bir durum...
11 Yorumla
+1 yılDeli misin , nefret ediyorum pisuvarlardan. İğrenç ve %80 sıçrıyor. Ve ben işimi yaparken malum yerlerim görünmese bile kimsenin beni görmesini istemem yani. Psikolojik bişey bu da tahminimce, en savunmasız olduğumuz zaman dilimleri sonuçta.
01 Yorumla
+1 yılbir gün üçüncü lig ekiplerinde aydın çine madransporumuzun maçına gittim tuvalete gideyim dedim bütün kabinler dolu pisuvar var bir tane boş sadece. çıkardım yapmaya çalışıyorum ama gelmiyor çok uğraştım ama gelmedi... Ama nasılda geldi bir bilsen. sonra kabinin birinin boşaldığını hemen koştum girdim çıkardım ve hiç zorlamadan şarıl şarıl akıttım. Bu ilk pisuvar denememdi başarısız oldu. ben yapamıyorum yani :D
01 YorumlaBen biraz utanıyorum ama daha çok utanmaktan ziyade rahatlık için tercih etmiyorum çok rahat edemiyorum ondan çok sıkışmamışsam ayıptır söylemesi tercih etmiyorum genelde.
01 YorumlaBenim de çok sevmediğim bir durum, en azından Türkiye'de arada bölme var. Resimdeki gibi yerler daha fena.
02 Yorumla- 03 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle, daha çocukken o tuvaletlere giriyor, bu işin böyle yapıldığını kanıksıyorsunuz. Ayrıca üstünüzdekini tamamen indirme olayı yok, yani pantolon yerinde, arada bölme var... böylece görünen bir uzuv yok.
01 YorumlaYok canım neden utanalım ki? Sonuçta herkesteki mal belli :D
12 Yorumla
+1 yılarada bölmeler var canım o yüzden sıkıntı olmuyo ama sağımda ve solumda birer kişi varsa tedirgin oluyorum açıkçası
04 Yorumla- +1 yıl
doktor bu ne?
- +1 yıl
he tamam saolasın resimdeki kızada benziyo musun bari :P
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılİşemekten neden utanalım yahu :) Siz kadınlar da kuaförde ağda yaptırıyorsunuz kendinize. Bu daha garip değil mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Okudum. Erkek adamın malı meydanda olur demek en iyisi şu an. :)
şu an sorun yok ama ayakta işemeye devam ederseniz yaşlanınca Prostata yakalanma riskiniz yükselir
11 Yorumla
+1 yılBen şahsen arkadaşım bana ağda yapsaydı utanırdım, şimdi siz düşünün
cayırt11 Yorumla
+1 yılBen iki elimle kamufle ediyorum boyut itibari ile biraz zor oluyor ama hemcinslerimin görüpte moralleri bozulsun istemiyorum. Ciddiyim.
01 Yorumlao degilde cidden gif teki gibi o kadar boş yer varken gelip yanımdaki yere yapmanın manasını hala çözemedim :D
03 YorumlaSen bu soruyu sorunca aklıma direkt bu gif geldi =)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim orada mecbureyetten yapmaya denesem çişim gelmiyor valla psikolojik galiba :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsinir bozucu ya :)
Gevsegiz biz ondan :D ama ben caresiz deilsem normal kapali yere girerim.
Guncellemeye:tek kişiyle bes kisinin gormesi arasinda bir fark yok sonucta baskasi goruyor01 YorumlaAile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. Ya bir dusunsene ayni fotodaki gibi cis yapmaya duruyosun yandaki cis yapanin seyine caktirmadan alttan alttan bakiyosun ahaha ne komik cis kokusuuda cabasii iyykkk. d. d. d
16 Yorumla- +1 yıl
Gorunmuyor kizim saçmalama
- +1 yıl
bacım bariyerler var aradaaaaaaaa burası türkiye :D
+1 yılŞahsen ben utanmiyorummm :)) :) ;)
Ama bazen merak edip kafasini yan çebiren veya yana yatirip bakmaya çalişan manyaklarda den geliyorlar :)
Yani o aradaki bariyer bile. bir yerden sonra çare olmayabiliyorrrr :) :)) :D02 Yorumla- +1 yıl
Merci canimm :) :)) ;) ;)
Öyle amaaa çeşit bol olunca şerefsizler bir yerden sonra merak etmeye başliyorlar galibaaa ;) :) :)) :D
Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Onlarda utanma duygusu yok kanka :D Hatta bazılarının duyguları olduğundan bile şüpheliyim
44 Yorumla- +1 yıl
haklısın duygusuz yaratıklar
- +1 yıl
efem 1 erkek yuzunden tüm erkekleri bir tutmanız çok sığ
+1 yılEn cok merak ettigim konuya parmak bastin kiz :D nasil utanmiyorlar harbiden o. O
16 Yorumla- +1 yıl
Oyleymis cok sasirdim :D
- +1 yıl
Ne yani bilmiyor muydunuz yan yana işediklerini :)
- +1 yıl
Biliyoruz da nasil utanmiyorlar onu merak ettik :D @koraykilic
- +1 yıl
sanada yazim bari türkiyede arada bariyerler var :D soran arkadaş güncelle bari ya :D
- +1 yıl
@fuocoturco
banane :D
https://d1208.hizliresim.com/10/2/bch7y.gif
+1 yılpisuvarın arasında barikatlar var artık onu icat eden her kimse nasıl bir düşünceyle icat etmiş ona sormak lazım
01 Yorumlasen ne diyon be deplasmana giderken aksam indik yol kenarına 50 kişi dizildik yaptık cok sarıyor l*n :)
26 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılwlla ben utanıyorum oyüzden asla orda yapmam mutlaka normal bir tuvalet bulurum :) çünkü benim gözüm kayıyor yani engelleyemiyorum :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhahaha aynen yaa nerden buldun bunu :)
+1 yılHarbiden yaa çok komik :D Ben erkek olsaydım yapamazdım :D
16 Yorumla- +1 yıl
arada bariyerler var orası gibi değil
- +1 yıl
@Penyez34 bakamaz işte eğilip değilde üstten bakar istese ama öyle bir laf yerki sen erkekleri bilmiyosun kesinlikle bakamaz
- +1 yıl
@Penyez34 bak burada söyliyemiyom ama bakamazzzzzz cevap belli cunku
Ben bu Soruya cevap vermeye
bile utandım be =/33 Yorumla- +1 yıl
Hahahah :DD
Gizli Üye(36-45)+1 yılemin ol erkekler mahrem konusunda kadınlardan çok daha hassas. Bir çok kadın yakın arkadaşıyla ban yo bile yapıyor. ayrıca bizim pisuvarlarda arada set var gif deki gibi değil.
00 Yorumla
+1 yıl:D Bu tuvalette bir terslik var aralarda bölme olmalı :D
02 Yorumla- +1 yıl
Tuvaleti yapan mühendisin hainliği :D
+1 yıl-olm benimki seninkinden büyük puhaha
- (ben) olum.. buz dağının görülen yüzü bu sadece.11 Yorumlaben bu pisuvarları kullanmayalı yaklaşık 8 sene oluyor.. lisede iken tamam da liseden sonra artık kullanmayı bıraktık
03 YorumlaAile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. genelde arada bariyer gibi birşey oluyor olmadığı zaman yapmam aga benim şahsi eşyam sonuçta herkes göremez gördürttürmem ulennn
02 Yorumla- +1 yıl
:D aklıma bu geldi
38.media.tumblr.com/.../...djtZxR1twwdf2o2_500.gif
ohooo biz amca dayıcocuklarıyla beraber p*rno acıp asılıyorduk neyden utanacaz. erkegin malı meydandadır
01 YorumlaNiye utanayim. Dogal ihtiyacim isemek. Erkek adam bir baskasinin seyine bakmaz. Gay ise bakar. Gay adami da doverler bu memlekette oyle bir durumda. O yuzden rahatim ben
01 Yorumla
+1 yılOnlarda utanma duygusu olsa yuzsuz gibi surekli mesaj atmazlar zaten haha ☺
21 Yorumla- +1 yıl
sende utanma duygusu olsa heryerini acmazdın dimi bende öyle işerim ama senin gibi bir tarafını acanlara mesaj atmam
Yigidin mali meydanda olur niye utanalim bazen boyu ve ebati hakkinda yorum yapip ovunuyoruz:D
03 YorumlaSen şuna, biz neden sizin gibi ayakta yapamıyoruz desene.
11 YorumlaYoo niye utanayim yaparken bakmiyorlar ki zaten bizimde bakacak halimiz yok ya :)))
01 YorumlaBizi biliyonuz sınır yok :D sizin tabirinizle öküz :D
01 Yorumla
+1 yılBen hiç kuaförde Genital bölgeye ağda yaptırmadım. Utanır mıydım bilmiyorum (!)
39 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta orası görünüyor. Hemcinsinizden utansaydınız yaptırır mıydınız?
Hayır. - +1 yıl
@urania9
- +1 yıl
Sen hala o gif'te ki şakayı gerçek mi sanıyorsun?
@urania9 - +1 yıl
Of of fena kapak
- +1 yıl
Bizim kamuya fermuarımız açık sizin kuaföre bacaklar açık.
Olsun.. Kamu kardaşımızdır.
bizim ev arkadaşlarımızda aynı klozete 4 kişi işemişliğimiz var :D hiçte utanmıyoz o piçlerden mi utancam :D
01 Yorumla
+1 yılvalla yanımdakinin şeyine bakmıyorum yanımdaki de meraklısı değilse bakmaz :D işimi görüp çıkıyorum ben :)
12 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
bende bir resim var 9 kişi caddede yan yana geldik işedik çayıra utanmadık ne var utanılacak hepimizde aynı şey var :D
01 YorumlaUtanıyorum onun için pisuvarı mümkün olduğu kadar kullanmmaya çalışıyorum. Aynı zamanda ayakta işemek çok zararlı bir şey erkek arkadaşlar mümkün olduğu kadar kaçınsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok hiç utanmıyorum yiğidin malı meydandadır demişler
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUtanmıyorum ama klozet daha konforlu olduğu için onu tercih ederim.
01 Yorumla Genelde alaturkada takilirim en rahat mekan tek başına oh miss :d
01 YorumlaSiz arada tahta olunca yapıyorsunuz pek farkı yok !
14 Yorumla
+1 yılİstanbuldaki wc ler böyle değil arada gözükmesin diye paneller var :)
01 Yorumla
+1 yılAslında cekinmeyiz :)) ama gifteki gibiyse olay korkariz acicik :))
02 Yorumla- +1 yıl
Çünkü genelde yan yana yapmayiz aramizda hep bosluk olur ama bosbossa etraf o adamin niyeti baskadir ))
siz kuaföre gidip şeyinizi açıp ağda yapıyonuz ya hem pisavurlarda arada perde mermer oluyor kimse kimseninkinede bakmıyor yani:D
06 Yorumla- +1 yıl
Mk :)) kimden utancam ya :)) gorurse gorsun mk onda olan şey bndede var nıye utanım :)) saklıyamıyomda zaten :)
02 Yorumla- Devamını Gör (96)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar