Aile & Toplum Yurt dışında nerede yaşarsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ABD/Kanada Fransa/İngiltere Almanya İtalya/İspanya Norveç/İsveç/Finlandiya İsviçre Japonya/Güney Kore Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yurt dışında nerede yaşarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mediocre_shakespeare Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ABD veya Avustralya. Ayrıca yurtdışında yaşayıp burada takılan insan neyin kafasını yaşıyor anlayamıyorum. 0 0 Yorumla
hakanmelikoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Suriye’de. Nasıl olsa hepsi Türkiye’de. Koskoca ülke bana kalır orayı feth eder yeni bir Türkiye kurardım 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kafama göre bir kabile bulursam Afrika'ya yerleşmek istiyorum 😂 1 0 Yorumla
Volkanİnanmaz1881 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 67% +1 yıl Ben rusya ukrayna veya oradaki kızlara benzer ülkelerde yaşamak isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ABD deki bireysel silahla yüzünden orada yaşamak istemezdim Hollanda Finlandiya Norveç gibi ülkelerde huzurlu bir şekilde yaşamak isterdim 0 0 Yorumla
klm725 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Orada akrabam var onlar bana iş bulur. zaten almancayıyıiyi biliyorum. 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. italyaama floransa 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. japonya ya da güney kore.. 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Hepsinden bağımsız Estonya 0 0 Yorumla
Arjino Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Almanya’da yaşıyorum ama Norveç derdim ben 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne işim var yurtdışın da Antalya varken 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kanada 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Türkiye olmasında.. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı. Hiçbir ülkede 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Pakistan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
ABD veya Avustralya. Ayrıca yurtdışında yaşayıp burada takılan insan neyin kafasını yaşıyor anlayamıyorum.
Suriye’de. Nasıl olsa hepsi Türkiye’de. Koskoca ülke bana kalır orayı feth eder yeni bir Türkiye kurardım
Kafama göre bir kabile bulursam Afrika'ya yerleşmek istiyorum 😂
Ben rusya ukrayna veya oradaki kızlara benzer ülkelerde yaşamak isterdim
ABD deki bireysel silahla yüzünden orada yaşamak istemezdim Hollanda Finlandiya Norveç gibi ülkelerde huzurlu bir şekilde yaşamak isterdim
Orada akrabam var onlar bana iş bulur. zaten almancayıyıiyi biliyorum.
italya
ama floransa
japonya ya da güney kore..
Hepsinden bağımsız Estonya
İsviçre doğası harika ya
Zeten yurtdışında yaşıyorum
Almanya’da yaşıyorum ama Norveç derdim ben
Hayalim kanada da yaşamak
Ne işim var yurtdışın da Antalya varken
Kanada
rusya yokmu yaa :)
Türkiye olmasında..