Güncellemeler
+1 yıl
Para ne alaka sjsjs klavye azizligine uğradım onlara gitmiş diyecektim
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada abisi ve eltim tüm aileyi sömürüyor şu an bitmeyen bir borçları var aile kurdular, çocuk yaptılar hep beraber bakıyorlar evlendiklerindwn beri para istiyorlar böyle olacaktilar da ne diye evlendiler buna da sinir oluyorum. Benim nişanlım her şeyi kendisi yapıyor ev eşyası vs bende en luksunden aldırmıyorum ki bizim ilerde borcumuz olmasın düğüne daha var o zamana kadar ödeyebiliriz. Herneyse kadın luksunden döşedi her yeri yediler somurduler aileyi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkesin içinde direk söyle neden böyle söyleme ihtiyacı duydun bilmiyorum ama nasıl doğurduğun ile ilgilenmiyordum zaten dersin
Çok çakal biri varya grubta desem böyle böyle diye sen yanlış anlamışsın ben doğum normal geçti diye söyledim der beni rezil eder öyle karakterde biri ben yanlış anladığımla kalırım kocası da hemen onu doğrular tabi
Muhatap olmamaya çalış böyle insanlar seninde yuvanı bozar
Öyle mi diyorsun? Mesela gruba habire çocuğun fotolarını atıyorlar tepki vereyim mi maşallah vs diye
Öyle. Yani benim düşüncem bu. Benim görümcem böyle yapsa yüzüne bakmam. Yalana zaten zıttım. Biri yalan söylerse bana biter benim için. Mümkün olmadıkça muhatap olma sen.
Elti savaşları evlenmeden başlamış
Kesinlikle, kadın öyle kıskanç ki anlatamam
Dikkatli ol bu aile içinde
Haklısın
Eşim 70 yaşına gelene kadar kardeşim evlenmesin
Kafana takman çok saçma
Belkide bebek daha doğmadı
Doğdu fotosunu felan attılar
Ya oda bulmabir resimse
Yok çocuğu görüntülü de aradılar da yani ne gerek var yalan söylemeye
Hm anladım