Abi kelimesini itici gören ben miyim sizce Abi kelimesi çok eskiye dayaanıyor Ağabey kısaltmışıdır hala günümüzde kullanmamız saçma sırf bizden büyüklere ya da bizden kaç büyük birine demek absürt kaçıyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz öyle gördük toplumda öyle biliyorz abi deriz nokta begenmiyorsan adiyla hitap et sıkıysa
Yo saçma gelmiyor bize
Bana saçma gelmiyor
Neden öyte mi alıştırmışlar
Aynen, bir saygı ifadesi gibi. Abla gibi işte
Muhafazakar mı çevren ailen bu arada
Evet ama muhafazakar olmayanlar da öyle
Değiller demedim zaten etkilenme alıştırma genleri var yaşınız kaç bekar mısınız
28, evet
Ne güzel olgun Kadınsınız hiç sevgiliniz var mı daha doğrusu oldu mu öyle kimseyle alakadar olmayan kendi halinde biri gibisin
Teşekkür ederim. Evet genel olarak kendi halimde olan ve öyle olmayı seven biriyim😊
Oldu tabi, 3 seneyi devirdik🙈
Rica ederim ne demek canım anladım ne güzel kafa dengi birini bulunca öyle konuşursunuz gibi 3 sene sevgili oldun çok değil mi hangi yaşlarda oldu ne zaman bitti
2 ay oldu biteli. Ben 28, o 30 şu an.
Çok tabi, niyetimiz de ciddiydi ama baktım devamı gelmiyor ayrıldım, olmadıkça soğudum ister istemez
3 yıl koca yıllar neden gelmiyordu arada neler engell oldu ama sen çok abartmışsın 3 tabi ki insan soğur bıkar
Evliliğe karşı mısın 😅
Evlilik pek bana göre değil mahkum edilmiş gibi oluyorsun
Evlenmeyi düşünüyorsunuz
Demek ki karşına onu düşündürecek kişi çıkmamış. Bende o kadar meraklı değildim amaa bir süre sonra her anımı onunla yaşamak istedim. Gözümü onunla açmak kapamak, her an beraber olma düşünceleri bana çok hoş gelmişti.
Ama şimdi iyi ki olmamış diyorum çünkü evlensek bir süre sonra mutlaka boşanırdık
Evllenince insan değişir herşeyi yalan olur bari sevgili iken deneye deneye anlıyorsun hangi kötü anılar bıraktı da soğudun
Şimdi evlilikten soğudun mu
Soğuma ona özeldi evliliğe değil
Ama şöyle düşünmeye başladım. Bu kadar çok sevip ciddi düşündüğüm birinden bile bir zaman sonra uzaklaşma oluyorsa evlilikte bu neden olmasın
Yani boşa zaman kaybı ciddi düşünme kimseye 3 yılını vermişsin sen kendin bunu yapmışsın insan bıkar hep aynı aynı kişi aynı şeyler nasıl dayanmışsın hayret değmiyor bu zamanda evlilikler sahtedir sırtından vururlar canım geçici çok hayatını
Şimdi hangi yaşta çıkarsan çık sonra bırak hangi yaş ilgini çekiyor
Bende kendime şaşıyorum ama güzel şeyler de yaşandı sonuçta, o yüzden pişman değilim 😊
Yaşıma yakın yaşlar daha çok ilgimi daha çok çekiyor, senin? 😊 Sen kaç yaşındaydın bu arada
Anladım ben 29 yaşındayım benim yaş takıntındım yok anlaşacağım kafa dengi rahat özgür takılan olursa senin gibi ilgimi çeker
Bence farklı yaşlar dene kendinden küçük mesela güzel olmaz mı
Küçük denemek isterim evet 🤗
Büyüklere denır ne varsa denmesinde