Çok yoruldum ve detleşmek istiyorum?

Merhaba iyi geceler
Konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum ama dertleşmeye de ihtiyacım var sanırım. 22 yaşındayım ve aile evinde yaşıyorum minik bir çekirdek aileyiz, ailem beni çok yoruyor baskıları vs vs ama en çok canımı yakan kalbimi ağrıtan konu ise şu evde bir çok işleri ben yapıyorum binevi evin 2. Annesi benim🥹 6 kardeşiz ben ortancayım ve eve dair her şeyi ben yapıyorum evin temizliğinden tutun yemeğine çamaşırına bulaşığına kadar ama her seferinde eziklenip hor görülüyorum o kadar zoruma gidiyor ki yaptığım her şeyde bir kusur buluyorlar yok yemek tuzlu yok yemek tuzsuz neden bu yemeği önüme sıcak koyuyorsun gibi gibi geçen günlerde dışarı çıkmıştım ve eve gelip hemen yemek yaptım alel acele bizimkilerde bekliyor hazırlamamı neyse yemeği babamın önüne ocaktan aldığım gibi koydum ve kalbimi ı kadar çok kırdı ki hemen bir surat hemen bir gor görme ve o sıra yemek yiyordum boğazıma dizildi ve yemek masasından kalkıp başka bir yerde hıçkıra hıçkıra ağladım ve bu devamlı oluyor bir başkası değil de ailemin benim canımı yakması o kadar çok koyuyor ki ne yapacağımı bilmiyorum evden ayrılmak istiyorum ama ürkek bir kızım ne yapacağım bilmiyorum ve evlenmek istemiyorum yağmurdan kaçıp doluya tutulmak istemiyorum. Neyse daha çık anlatıp sizin de canınızı sıkmak istemiyorum iyi geceler ayrıca ne yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü hiç kimseye anlatamıyorum derdimi
Çok yoruldum ve detleşmek istiyorum?