Annem küçükken öldü
2 üvey abim var üvey annemin ilk kocasından
Babam da insaattan düşünce is kazasi gecirdi ve yatalak kaldi
13 yasında iken uvey annemle uvey abilerim beni pavyona satti
4 kez kurtaj geçirdim
Defalarca dayak yedim
Kacmayi denedim
Nasil birakablrm
Uvey abilerim dalga geciyor
Eyt seni de vuracak seni emekli edecez
Seni evin hanım agasi yapacaz pazarlık masasina diyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Simdik yanliş anlamada Şu an internetin telefonun var bi polisi arayip beni alin bana sunu bunu yapiyorlar o polis seni ordan almasin ben hic birsey bilmiyorum
Asla mumkün degil almamalari sonra esyani toplayip gidersin
Allah rabbim hiç bir evladı annesiz bırakmasın. Rabbim kimseyi böyle dermansız bırakmasın. Inanın careler tükeniyor.
E care zaten polis aricaksin gelicekler götürecekler
Inanin denedim bakın ben her seyi denedim öyle zor ki çıkmak. Bunlar yani anlatamıyorum. Her pisliğe bulaştırdılar
Alakasi bile yok hangi sehirdesin polisi ararsan seni götürürler istedigin yere birakirlar sende sehirden kacip baska. sehire gidersin
Hic kimse seni bulamaz yok öyle birsey
Bir daha deneyeceğim pes etmeyeceğim
Hangi sehirdesin
Okuyamadım bile hale bak böyle dünyanın ta ya
Daha diyemedgm ne iskenceler. Köpekten korkuyorum ben diye bu ise yapmak icin pitbulla dolu odaya beni atmakla tehdit ettiler
Şehir değiştir
Allah üvey abilerinin ve buna izin veren annenin belasını versin geçenlerde katarsistte bir abla kardeşini doktor yaptıktan sonra bırakmıştı bu işleri umarım sende en hızlı şekilde kurtulursun
Inşallah ama senete imza attırdılar en son yediğim dayağı düşündükçe hala icim ürperiyor
Ne seneti
boş ver burada diyemem. Beni öldürürler borçlu oluyorsun iste anlarsın ya
Allahın cezaları oraya giden andavalları saymıyorum bile vizyonsuz herifler Allah en kısa zamanda kurtarır inşallah Ablam
Amin insallah öyle tipler öyle insanlar tanıdım ki zarhos mu dersin manyak mi dersin 80 lik dede mi dersin cok zor
Of ablam of peki polis bir şey yapmıyor mu
Sonuçta 13 yaşındasın o sıralar çocuksun bunu kanıtlayabilir misin
Polis de geliyor merak etme hic bir sey yapmadılar nasıl kanıtlayacağım ki dağ başında br yerde idim 5 yil boyunca anlatamam yaşantımı insan görmeye hasrettim kedilerle köpeklerle ölen annemle konuşuyordum cok zor zamanlar geçirdim pesimi bırakmıyorlar her gün işkence görüyorum 28 yaşındayim 45 yaşında gibi görünüyorum
Üvey abimin brisi kanser oldu diger üvey abim trafik kazasında öldü üvey annem de babamı dövüyormuş altını ıslanıyor diye ve başka adamları eve getiriyormuş
Tv programlarına çıkmayı düşündün mü
Bulmuşlar belalarını desene ama keşke itiraf edip sürüne sürüne ölselerdi üvey annende bulur yakında belasını
Allah razı olsun düşündüm 1 kez bıçakladım ayağımdan
Gizli saklı yapabilir misin (ve parayı ödesen bile bırakmaz bu pislikler öyle duydum en azından) birisinden destek alman lazım
Kaderimmis hem öksüz kaldim hem yetim hem bu hayata düşürüldüm 😪😪😪😪
Allah'a dua et O seni kurtarır
Inşallah
Seninle evlenmek isterdm ama bunlardan sonra zor
Kaçırayım seni gel
Sen anani kacir o... c kiz ne anlatiyor sen gizli üye olarak ne derdindesin
@-Sisu- ananı kaçırdığım gibimi shshsgs
Selam iyimisn