Yıllardır her şeyi karışıp sanki her şeyin en doğrusunu kendileri biliyormuş gibi hareket etmeleri. İstemedikleri bişi olursa şiddet ve korkutma yollarını kullanmaları. Hobilere izin vermememe evden dışarı tek başıma çıkamamak. Arkadaş çevre olmaması onlar yüzünden ve daha çok şey sabredemiyorum artık kendimi geliştirmek istiyorum izin yok boksa gitmek istiyorum izin yok kızsın git evde düzgün düzgün davran diyorlar napabilirim çünkü bende sabır kalmadı.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi ayakları üzerinde durup evden ayrılacaksın, başka yolu yok maalsef
bak kodlama vs. öğrenip sanaldan para kazanmak için kendi kendime bişiler öğrenmeye çalışıypurm bunu da englleiyorlar
Bunda da ne var ki yani🤦♀️
Benim ailem de baskıcı ama benim kendimi geliştirmeme müsade ederler, destek olurlar. Ailene bol anlayış sanada bol sabır diliyorum 😐
müsade etmiyorlar sorun orada teşekkür ederim
Üniversite durumu nasıl olacak peki, onunla ilgili bir şey konuşuyor musunuz
ben dahaküçüğümbu arada liseye gidiyorum yks sınavım için tek bi hakkım var eğer 1. sene kazanamazsam evlendiricekler beni
Zor bir durum ama iyi değerlendirmen gerekecek. Umarım gönlünce olur🙏
bak yıllardır böyle ben artık bişileri değiştirmek istiyorum ama elim bağlı
İşte bu yüzden iyi değerlendirmen gerektiğini söylüyorum 🥺
😕😔
Dur tahmin edeyim. Muhafazakar İslamcı bir aile?
Evet bak ben kapalıyım kapalı olmayı seviyorum ama konu ne olursa sonu sen kapalı olmayı sevmiyon açıl oluyo delircem
Tam tahmin ettiğim gibi
hani diyorum bana şunu alırmısınız falan güzel renkli çarşaflar var ben türküm bu arada hani bu sefer olmaz diyorlar
İnanca bi şey diyemem ama İslami aileler baskidan beslenir.
ya bak her aile öyle değil ama ne bilim ben artık kendimi özgür ifade edebileceğim bi ortamda yaşamak istiyorum kafeste kısılı kalmış kuş gibi hissediyorum
Emin ol het aile öyle İslami olarak. İstisna görmedim. Çünkü inanci yasakla besleyen, asla özgürlük alanı tanımayan ve hep destek yerine yapma etme gibi cümleleri hayat tarzına olarak baz alan son yıllarda şeriat milliyetçiliği gibi yükselen bir toplum yapısı ile dahada fazla yasak isteyen aile tipi bu. Bu yüzden inancı da terkeden çok insan var bu aileler yüzünden.
Kurtulamazsın aşko arkadaşımdan biliyorum senin durumla aynı
Ancak uzak bi şehirde üniversiteye gidersen kurtulabiliyosun
Ben onların yanındayken düzgün bi üni kazanamam sürekli psikolojik baskı off
Allah'ın adaleti büyük ergeç tecelli eder
Çocukluğumdan beridir aynı şeyler ben hep başkalarının babasını falan özendim şu hayatta şiddet göstermeyen
Zamanla onların hepsini aşacaksınız biraz sabırlı olun
zaman geçerken benim en güzel yaşlarım onların zulmuyle gidicek ama
Giyimine karısıyor lar mı
Her şeye aklına ne gelirse yalnız kalmak istiyorum yanimizda durcan diye bağırıyorlad
Sıkıntı darlama kendini
Ya ben çözüm bulmak istiyorum ama çıkış kapısı bulamıyorum
Odanda takıl
odamda kapıyı kapatmama kilitlememe izin vermiyorlar niye odanda duruon diyip onda da bişi yapıyorlar
Yas kac senin
lise11im hani ihbar etmeyin beni
Yok anladım
:/