onu çok kötü döv sana 1 trilyon para vereceğim dedi birisi size. ve sizi kesinlikle kandırmıyor. size parayı verecek ama birisini döveceksiniz. yapar mıydınız?
Ben kesinlikle yapmazdım
Ben kesinlikle yapmazdım
para için yapmam lakin çocuk katili, tecavüzcü, vatan haini, yolunda giden insanı sebepsiz yere canını alan bir şrefsiz denk gelir ve ceza almayacağımı bilsem ufak ufak doğrar memleketin her şehri her ilçesi her mahallesi köyüne kadar bir parça bırakırdım
öyle kişiler en ağır cezayı almalı ben bu yaşıma kadar geldim sokakta hiç kimseyi dövmedim. bırak öldürmeyi dokunmam bile kimseye. dediğin gibi öyle insanlar ömür boyu hapis cezası almalı birini öldürdü ise eğer haklı sebebi varsa ceza almamalı. yok eğer haksız yere öldürdüyse onu da öldürmeleri gerekiyor. Birde bu durum var bazı kişiler suçlu olarak görünsede aslında masum olabiliyor. Mesela sen masum birini hapise atabilirsin önce araştırmak gerekiyor
tabi o da var ama gözle görülen bariz şeyde hiç acımam yok edilmesi gerekir bence
Dediğin gibi çok kötü insanlar var. Amerikan polisine helal olsun YouTube’de bir video izledim ABD polisi elinde kılıç olan erkeği silahla öldürüyor. Polis o erkeği öldürmese o erkek kadını kılıçla kesecekti yolda yürüyen kadını kılıçla öldürmek neyin zihniyeti
burada da var öyle ar*p zihniyeti kurtulmak lazım bunlardan adamlar iti kopuğu gönderdiler çağ atladılar
Mersin’de bir erkek kılıçla öldürüldü. eğer o erkek Amerika’nda birisini öldürseydi idam cezası alırdı. Bizim ülkede adalet yok katili serbest bırakıyorlar gerçek suçluya ceza vermiyorlar
burada adaleti sosyal medya sağlıyor ne yazık ki
Aynen öyle gerçek suçlular ceza almıyor düşüncesini söyleyen kişiyi cezaevine atıyorlar. Bir haber izledim olay İstanbul’da olmuştu bir erkek bir erkeği kılıç ve bıçakla öldürmüş hiç ceza almamış serbest bırakmışlar
Amerikan da birisini öldürseydi onu idam ederlerdi çünkü kanıt var herkesin gözü önünde yapmış
kim bilir göz önüne gelmeyen bir sürü şey var o kadar şehit verdik kimsenin haberi yok neyse bende yavaştan yürüyüş alanına gideyim
Göz önüne gelmesi gereken habere çıkması gereken olaylar çok var. sadece işine geleni haber yapıyorlar
maalesef öyle 45 saniyelik değerimiz bile kalmadı
Türkiye’de yaşıyoruz adalet yok
maalesef bazen kamudan ayrılıp vatandaşlığı alıp yurt dışına gitmeyi istiyorum ama bir şekilde yine vazgeçiyorum bırakamıyorum bir ümit işte
Cumhurbaşkanı sağolsun katillere hiç ceza vermiyor
aman kız sakın bir şey deme silivri sıcaktır yaşasın erdoğannn !!!
Aynen öyle
Cevap
6Cevap
öldürmem.
Sen kendine kız arkadaş bulsana iyi birisin sana kimse hayır dememeli umarım bulursun
az önce başka bir kız aynı soruyu sormuştu sjdkf
öldürmem
Bende asla yapmazdım.
Amaç sadece dovmekse nedenini bilmek isterdim eğer Nedeni gerçekse para falan da istemem. Toplumumun düzenini bozan kim olursa olsun döverim.
Bir de böyle kişiler var mesela bir erkek sokakta yürüyen kıza laf atıyor bende aynısını yaşamıştım. 6 kişi erkekler bana saldırdı onlara para vermediğim için
Sacmalamıssin bence
Saçma olan nedir
6 kişi senin paranın olduğunu nerden bilsin kaldı ki seni neden dövsün?
Para vermediğim için dövdüler çünkü bir erkek ile konuştum benden para istemişti
Sen para vereceğini söyleyip paralarını vermediysen o dayağı hak etmişsin demek ki.
o zaman seni de birisi dövsün hak etmişsin desinler senin için
Hahhahahaaa dövebilecek olan gelsin dövsün bakalım 😁😊
yazık çok yazık zihniyetine acıyorum birisi seni öldürse ancak annen baban senin arkandan ağlar şimdi diyorsun ya sen dayağı hak etmişsin seni de birisi bir gün çok kötü döver sonrada ağlayıp şikayet edersin
Senin psikolojik sorunlar var sanırım güzel kardeşim.
sen kimsin bana kardeşim diyorsun hadi işine bakk
Hayır yapmam
Asla kesinlikle yapmazdım
Hak edenin aaaaaa... Sina bile korum.
Her yerde öyle insanlar var Amerikan polisine helal olsun elinde kılıç olan erkeği öldürüyor silahla.
Ne yapsin öpsun mu. Amerikedaki cetelesmeyi bilmediginiz icin konusuyorsjn
Bizim ülkeye Amerikan polisi lazım.
Basimizdaki cb yetmiyo mu sana
Biiri alsin şunu buradan
Ağzıyla ayaklarını yer değiştiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?