Eşimin önceki evliliğinden olan kızı kaçmayı düşünüyor. Ne yapabiliriz?

Merhaba. Ben 1 yıldır evliyim. Eşimin önceki evliliğinden 17 yaşında kızı var 7 yıl önce boşandı eşinden. Babası kızının sürekli erkeklerle konuşmasını yakalıyor. Bir çok yaptigi şeyden haberi var neler yaşadığından. Hatta bu ay hamile kaldım mi diye tereddütlü ve babasıyla bunu açık açık konusabilecek kadar da edepsiz bir kız. Lise sona geçti. Babası da kurallar koydu dersaneye gondericem. Ama kimseyle görüşmeyeceksin düzgünce gidip geleceksin dedi. Ve eğer yapmazsan ilk dershaneden alırım sonra okuldan alıp açıköğretim yazdiririm dedi. Ve hala devam ediyorsan 18 yaşına girince valizlerinle kapının önüne koyarım dedi. Annesi de kabul etmiyor kizi. Babasının böyle yapmasinin sebebi güzelce okumasini istemesi. Kaç defa anlattı. Uzun uzun kızıyla konuştu. Ama 2 gün önce yine telde 3 4 erkek ile konuşmalarını yakaladı. Dersaneye gondermicem dedi. Kızda dersaneye göndermezsen okumam evden kaçarım diyor. Dün akşam yine konuştu kızıyla güzelce. Gondericem ama şartlarım var dedi. Güzel giyineceksin erkeklerle görüşmeyeceksin vs. Kız tamam dedi. Sonra ben de hamileyim diye eşimle akşam yürüyüşe çıktık geldik. Eve girer girmez yine bir erkekle görüntülü konuşuyordu. Bana baskı yapıyorlar kacicam demiş çocuğa. Babası kaçma baskı yapiyorsak git yurtta kal diyor. Yok diyor. Annenin yanına git diyor yok diyor. Ben gidicem nikahsız yasiyacam diyor evlenmicem diyor. Babası da sinirlendi biraz dövdü. Sen canım mısın kapatma mi olacaksin diye. Neyse sadede geleyim. Kız şimdi 17 yaşında kaçarsa şikayet etsek ikisini de ne yapar devlet?

Eşimin önceki evliliğinden olan kızı kaçmayı düşünüyor. Ne yapabiliriz?