Aile & Toplum Naber KScanlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Ben yine eğitimdeydim. Güncellemeler+1 yıl Eğitim gündüzdü arkadaşlar, çocuk gelişimi üzerine. Naber KScanlar? Cevapla Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Günaydın hanfendiUmarım güzel bir pazar gününe uyanmışsımızdır ve keyifli bir haftasonu dilerimGayet güzle bir gün ve serin bir hava var Umarım orada da oyledir 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ok eğitim gündüzdü ama sen pazar günü bu saatte neden uyanıksın:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hizmetiçi eğitim sanırım, kolay gelsin hocam ☺️Bende öğretmenimSaygılarımla 🙂 0 0 Yorumla
kinkguy Takip Et Yoda Yaş: 53 +1 yıl Benim de gelisime ihtiyacim oldugunu hissettim Şu an 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 648 cevap paylaştı. Bende diyorum bu kız kim 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimmişim? Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl İyi bu saate ne eğitimi kız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gündüz eğitimdeydim kız😂 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çocuk hiç sevmem yaptığın gözümde baya büyüdü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hocam çok güzelsiniz 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hala çocuğum buyuyemedim bende ders alabilir miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimseye böyle yazmadım içimden geldi kendinize iyi bakın hocam degerinizi bilin Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hep yoğun desene 0 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne eğitimi? 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı. Gayet güzelsiniz 0 0 Yorumla
OneDestek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ne eğitimi 0 5 Yorumla OneDestek +1 yıl Mevzu mısın. Nerde çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla OneDestek +1 yıl Nerde çalışıyordun Yorumla Soran +1 yıl Anaokulu Yorumla OneDestek +1 yıl Şehir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Günaydın hanfendi
Umarım güzel bir pazar gününe uyanmışsımızdır ve keyifli bir haftasonu dilerim
Gayet güzle bir gün ve serin bir hava var
Umarım orada da oyledir
Ok eğitim gündüzdü ama sen pazar günü bu saatte neden uyanıksın:)
Hizmetiçi eğitim sanırım, kolay gelsin hocam ☺️
Bende öğretmenim
Saygılarımla 🙂
Benim de gelisime ihtiyacim oldugunu hissettim Şu an
Bende diyorum bu kız kim 😁
Kimmişim?
İyi bu saate ne eğitimi kız
Gündüz eğitimdeydim kız😂
İyi diyelim iyi olsun
Çocuk hiç sevmem yaptığın gözümde baya büyüdü
Güzel bölüm kolay gelsin
İyiyiz sen nasılsın