uykumdan küfürleele uyandım asayişten tanidigi var hwrade beni polise kim şilayet etti diye soruyordu 😀 insanın başını belaya sokması çok kolay ya valla
Güncellemeler
+1 yıl
kardeşiyle sövüştüler şimdi de kavga ediyolar😀
Mahallede bi tane adam var bazı geceler ona buna sataşıyor bu geceuykumdan uyandırdı polise versem polis tanıdıgı var buna napılır?
Esenyurt gibi bir yerde yaşıyorsan ve böyle biriyle kavga etme fikri sana mantıklı geliyorsa. Ya çok zeki biri değilsindir ya da , sokakta pek vakit geçirmemişsindir.
Çocukluğum sokaklarda geçti böyle insanlardan nefret ediyorum içimden geçenleri söyledim sadece yoksa bende biliyorum hayattı boş olan birine bulaşılmayacağını
Polisi arsan pek bir şey değişmeyecek, maksimum nezarete alınıp ertesi gün serbest bırakılacak. Görmezden gelip, maddi gücünü eline aldıktan sonra farklı bir yere taşınabilirsin.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Mahallede bi tane adam var bazı geceler ona buna sataşıyor bu geceuykumdan uyandırdı polise versem polis tanıdıgı var buna napılır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle lavukları öyle bi döveceksin ki 2 3 gün adını hatırlayamıcak
Esenyurt gibi bir yerde yaşıyorsan ve böyle biriyle kavga etme fikri sana mantıklı geliyorsa. Ya çok zeki biri değilsindir ya da , sokakta pek vakit geçirmemişsindir.
Çocukluğum sokaklarda geçti böyle insanlardan nefret ediyorum içimden geçenleri söyledim sadece yoksa bende biliyorum hayattı boş olan birine bulaşılmayacağını
Aynı şekilde, çocukluğum kötü mahallerde geçti, evet hepimiz gecenin bir saati bağırıp etrafa küfürler saçan insanları dövmek istiyoruz.
silivrideyim ben bunlardan başka herkesi rahatsız eden yok
Yaşadığın şehir oturduğun semt, bu sorunun cevabına bunlar karar veriyor.
çok vasat mahalledeyim
Polisi arsan pek bir şey değişmeyecek, maksimum nezarete alınıp ertesi gün serbest bırakılacak. Görmezden gelip, maddi gücünü eline aldıktan sonra farklı bir yere taşınabilirsin.
ailemleyim allahin belalari kaö kez söylememe ragmen gitmeme izin vermiyolar vicdanli
bi
evladim este gecemiyom
boş ver bişey olmaz rahat uyu
Sislesin biri
Seni çılgın sey