Bence annen haklı ya ilerde adam seni bırakırsa...
Annen demek ki bir şey biliyor diye konuşuyor napsın çalışsaydı valla ya da borç alsın. Eğer bilezik çok olsa adamın zaten gerçek yüzünü öğrenmiş olursun, insanlar değişir zamanla o yüzden annen demek ki bir şey biliyordur diye konuşuyor.12 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi tanimiyorsunuz, bana en basindan beri nisanlim ve ailesi dediki bizim durumumuz bu kizim olursa en iyisini yaparim ama olmazsa yapamam dedi devam etmeyi ben istedim, cunku bir zaman sonra hersey bitiyor aramizdaki saygi ve sevgi kaliyor. İlk soyledikleri zaman kabul etti hatta kendisi dedi 3 bilezik diye ama simdi begenmiyor az buluyor ve diyorki arttir bi kac kez nisanlima konu acildi ve citlattim ama siz ilk bas bize oyle söylediniz ve herseyi ona gore hazirladik diyor
En İyi Cevaplar
Yahu bu ekonomide ne bekliyorsun? Ayrıca ekonomi iyi olsun kötü olsun herkes durumuna göre takar. Bizde ayıptır altın kesmek şunu tak bunu tak demek. Evlilik altın için değil sevdiğinle yuva kurmak için yapılmalı. Annen bile olsa buna laf söylemesine müsaade etme. Önemli olan mutluluğun 2-3 bilezik seni mutlu etmez yuav kuracağın kişiyle bunun için tatsızlık yaşama.
00 Yorumla
+1 yılBüyükler karışmasa keşke çiftler daha mutlu olur..3 bilezik değil de 5 10 takınca sen daha mı mutlu olacaksın? Oturduğu villalar, kolundakı bilezikler kendisine zindan olan kadınlar var.. Anneler babalar karşı tarafın evladına verdiği sevgiyi, değeri, saygıyı, önemi ölçseler, bilezik yerine ne güzel olur..
00 Yorumla
anan sana zengininden bulsun o zaman. para pula bu kadar kafayı takmak iyi değildir. düzgün bir insansa çalışır ilerde yaparsınız. fakir insanları böyle şeyler için huzursuz etmemeli ayıptır günahtır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHay cok yasa ya. Ve bakin komik olan ne biliyor musunuz ben simdi bundan ayrilsam zengin birini bulsam simfikini arayacak boyle bi huy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen haddini bilsin. Kızını satmak mi istiyor? Sen bi esya yahut mal misin? Yoksa kizinin mutlulugunu mu istiyor? Ona engel olmalisin. Altinlarini asla kimseye verme. Sende kalsin. Esine bile verme. Bir yatırım yapacaksaniz o sekilde kullan. Karsindaki adam daha ev dizecek masraf yapacak düğün yapacak hic mi vicdani yok annenin? Hayat ne kadar pahalı simdilerde... ben hicbir sey istemedim kimseden. Ben bedavaya mi gittim ben mal miyim? Bekaretim satilik mi ne igrenc bi düşünce... ben hicbir sey istemedim hic bir asamada zorluk cikarmadim herseyin en uygun olaniyla hareket ettim. Ve cok huzurlu bir evliligim var. 6 yil olacak. Allahtan ailemle birlikte afiyet saglik ve uzun ömür istiyorum ve sürekli şükrediyorum. Seven, anlayisli huzurlu bi insanla evliyim. Bin tane borca girmis, gergin, yorgun kalbi kirik güveni kirik bir erkekle mi evlenmek istersin yoksa beni seven kadın her daim arkamda diye gurur duyan bi erkek mi? Inan anlayisli ve huzurlu kadına erkek daha cok hizmet ediyor. Yakasina yapışıp para para para diye gezen kadin birsüre sonra dunya güzeli olsa tiksinti veriyor.
30 Yorumla
5 ayAnnen karşı tarafın ailesinde senin göremediğin birşeyi görmüştür. Sevdiğin için fark edememişsin birde bu pencereden bak. Annen haklı şu konuda senin ilerde ne olacagın belli olmaz kimse ne olacak onu yalnız Allah bilir senin ileride üzülmeni istemiyor. Şimdi annene sinir olursun ileride annem haklıymış ben yanıldım dememen için annenle güzel güzel konuş anneni yumuşat anne haklısın doğru söulüyorsun neden sen söylemiyorsun de. Sende karşı tarafa annem öyle istiyor dersin. Annenin penceresinden baktığın zaman kendisinin söylememiside ilerde nasip olursa evlendiğin zaman senin annen böyle böyle yaptı diye söylenmesini istemediğinden karşı tarafıda çok anlayışlı olma sen kendi eşyalarını al bütçenin yetigi kadar erkekte bütçesinin yettiği kadarı aileri işin içine karıştırmayın kendiniz yapın anne de herkes kendine düşen görevi yapacak sende anne de sen ne takacan de anneni kırmadan dökmeden anne baba duası alanın hem evliliği hem de işi rast gidiyor düğün sitresine girmişsin sakin kal nişanlını iyi araştır Allah korkusunu bilen mi merhametli mi saygılı mı seni ne kadar seviyor test et e devlet üzerinden sabıka kaydına bak kan testi yaptır uyuşturucu kullanıyor mu dinin emirlerini yerine getiriyor mu hakkında hayırlısı kız ata binmiş ya nasip derler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Nişanlınızın taktığı takacağı üç bilezik günümüz koşullarına göre gayet iyi, bence mutlu olmalısınız...
Anneniz insanlıktan nasibini almamış bir insan. Ne demek bekaret üç bileğe gidecek, para göz bir anneye sahipsiniz, terbiyesizlik, okurken sinir oldum!
Ne demek bilezikler annende kalacak, hayırdır!
Böyle bir şey olamaz, çocuk musunuz siz?
Kendi kararlarını veremiyor musun?
Kendi doğruların yok mu?
Çocukların kararlarını annesi verir ve karışır!
Çocuklar annelerine babalarına danışır!
İzin alır!
Anneniz aynı zamanda iki yüzlü bence tez vakitte evlen, o evden ayrıl, aaaa! 😅
Anneni ikna etmeni düşünmen de ayrı bir saçmalık, ikna olsa ne olmasa ne...12 Yorumla
Soran+1 yılSiir gibi geldi yorumunuz :) Cok teşekkür ederim 🙏🏻 İnanin daha anlatmadigim bircok sey var bazen utanıyorum böyle anlattikca
- +1 yıl
Teşekkürler güzel insan, ricalar ne demek. Aman aman ben bile sinir oldum. Ne kadar zor duruma sokarsan erkeği o kadar mutsuz olursunuz
Sevginin gücü sınırsızdır yücedir ama sevmesini bilene hakkını verenedir 🌸
Gönlünce olsun 🫡
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılCuma hutbelerinde bile bu konu edildi.
Allah ayetinde evlenin demiyor , evlendirin diyor.
Yani zorlaştırmanin hiç bir anlamı yok.
İnsanlar o kadar birbirlerine zulüm yapıyorlar ki , evlenecek gençler borçla evlenip yıllarca mutsuz yaşıyorlar.12 Yorumla
Soran+1 yılİste abi bunun farkında değil. Konuyu söyledim dedimki 3 az gelir dedim ama ayarladik dedi sonra tekrar konuyu actim dedi ki fazladan kredi cekerim o koluna 2 bilezik fazla takarim evleniriz aileler eli ayagi ceker biz ikimiz iki bilezik fiyatını fazladan oderiz dedi
- +1 yıl
Ya evlendikten sonra birikim bile yapılmıyor hayat gerçekten çok zor. Yapabiliyorsaniz âlâ yani yüksek geliriniz olmalı. Ve kira verecekseniz Allah yardımcınız olsun.
Faiz ödeyip altın almak mantıksız.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, annenin istekleri yanliş altinlari bolusmek istiyorsan esinle esit birsekilde bolusursun senin altinlarin sende onunkiler onda kalir bolusmek istiyorsan. Evlensen bile senin paralaribin, altinlarinin annende durmasi sacma ne alaka yani sen kendi parana sahip cikamiyorsan nie svleniyorsun ozman guvenmeyeceksen esine neden evleniyorsun Evlilikler saygi sevgi ve güven uzerine inşa edilir. tabi , ayrica cocugun maddi durunu yoksa ne yapsin yani? cocuk yaziktir. evlendikten sonra alabilir belki Bak kizim çocugu sevmen önemli ama o çocukta seni seviyor mu? sana deger veriyormu tek kendi tarafli bakmayacaksin olaya Sana deger veriyorsa, güveniyorsa, saygi duyuyor mu ? bunlara bak sen simdi maddi durumu olmayabilir cocugun normal birsey belki dirumu olunca en güzelini alir sana oda almak ister sana güzel bilezikler neden istemesin ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin o kadar şanslı ki …. İnan ben elimdeki az çok altın yatırımları yollayasım geldi size ….
galyana gelme annen haksız… senim yaptığın çok değerli bir hareket….
Bunu böyle bir şeyi çok değerli bir kimseden biliyorum, Mihrini kocasına hediye etti ama gerçek aşk yaşayan bir çift 60 yaşındalar…. Tepki çok olmuştu, yanlış anlıyor herkes…..
ama şunu da söylim…. Sinirlenip kimseye bağırma , Annene bağırma. Bu kadar iyi kalbe yakışmaz…. Annene sabırla Anneö sana söz veriyorum em değerli olacağım … merak etme seni anlıyorum de …
annenin korkusu ilerde değersiz olman. El üstünde
çok mutlu olun ömür boyu🍀🤝🍀
10 Yorumla
+1 yılBu ülkedeki ailelerin ota boka karışmasından aç gözlülüklerinden para takıntılarından midem bulanıyor artık gerçekten 🤮 sakın mutlu ol sen nasıl istiyorsan öyle olsun, senin hayatın senin kararın demesinler. Cahil annen resmen bekaretle altının ne alakası var senin bekaretini mi satıyor anlamadım iğrenç ötesi..
21 Yorumla
Soran+1 yılHeh iste ben neler çekiyorum bir bilseniz… Simdi düşünüyorum evet durumlari olsa bana 10 bilezik taksalar ama evlendikten hemen sonra beni dovse aldatsa ne yapacagim? 10 bilezige mi sarilip uyuyacagim?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 bilezik takılacak gelen altin para annenin olamaz hepsi gelin ve damadindir aslında ayriyeten kız annesinin gelen takıları aldığını görmedim ben hiç zaten bu gelen takılar borçtur kim ne getirdiyse aynısı geri gider kız tarafından geleni kızın ailesi erkek tarafından geleni eşinin ailesi geri öder herkeste böyledir bu gelen takılar sizin yani adam bunu mehir olarak da taksa ilerde ev almak istediğinde senin rızanla bozdurup evini alabilir bunlar eşinle senin aranda olan bişey sen annene de ki 10 tane taksa hepsini bir ay sonra geri alsa ne anlamı var 3 tane olsun benim olsun de ben takmıyorum kafama sen niye bu kadar üstteliyosun altın için huzurumu bozamam de kaçarak evlenenler var mesela düğün bile yapmıyorlar de bekaretin karşılığı nedir ayrıca ya 🤷♀️
00 YorumlaAnneni dinlee.. Evlenirken masraf olmasın diyenlerin kıymeti bilinmiyo sonra. Çok isteyenin de bilinmiyo. Amaan boş ver. Kendine güveniyosan evlen, yok kocaya bağlı olcak ekonomim diyosan evlenme. Bilezik hesabıyla yapılan evlilikler bile bile esaret demek, bu çağda.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben hep diyorum çalışacağım diye ben 16 yasimdan beri calisiyorum kafelerde falan 18 oldum üniversite okurken bile calistim ben çalışma insaniyim benim calisma hirsim cok fazla erkeğin eline bakmam
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acilen annenden kurtul. Eski Türk filmlerindeki huzur bozan dedikoducu kadınları andırıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru dediniz ki ne eksik ne fazla
Anası kızının bekaretini satıyor. Bir yere kadar annesi haklı adamın uyuşturucu kullanıp kullanmadığını bile bilmiyoruz. Yarın ortada bıraksa diye annen seni garantiye almaya çalışıyor. Altınların annenden durması çok (anne baban yemeyecekse) sorun değil bence.
Yani konu sensin nişanlını ne kadar iyi tanıdığına göre karar vereceksin
00 Yorumlaseni satın almıyorlar kızım isterse hiç altın vermesinler sen ne istersen o önemli ayrıca altın kaç lira annenin haberi yok sanırım. Bekaret dediğimiz şey de şeref göstergesi değil yani cidden anneni dinleme. Güzel canını sıkma bu saçmalıklar için değmez
00 Yorumla
+1 yılAnnen her ihtimali dusunuyor , Allah kurusun bosanma olur ya da herhangi baska birsey. Enazindan kenarda bir mihrin birikimin oluyor. Sen su an cok anlayislisin nisanlina karsi , ama ilerde neolacagini hickimse bilmedigi icin annen bu konuda biraz hassas davraniyor ben oyle dusunuyorum. Bu arada hayirli ugurlu olsun❤️
00 Yorumla
+1 yılValla. bende 4 bilecik bir beso bir herşeye gidiyorum 10 dedik düştük her şey altın değil şartlar zorlasik zaten anneni bu huyundan vazgeciremezsin alıp karsina konuş dicem konusmussun anlamamış elden bir şey gelmez altınları da annene niye vercen damat. razi gelcek mi bakalim
00 Yorumla
+1 yılannen çocuğun la case de papeldeki gibi darphaneyi soysun mu istiyor sana bilezik yapabilmek için? çocuğum durumu yokmuş ne yapsın olsa zaten yapar çalsın çırpsın mı? kolaylaştırmak yerine zorlaştırmak destek olmak yerine köstek olmak niye anlamıyorum
00 YorumlaYapılan altınlar genel de düğünden sonra bozduruluyor. Annen zamanın dabu konuda bir sıkıntı yaşamış olabilir. Zoruna gitmiştir ama diyememiştir falan...
Ben kuyumcuda çalışıyorum...
Ve bu konuda yapılan pazarlığı hiç ama hiç anlamıyorum.00 YorumlaGizlicim istenen takı ille de takmak sürüştürmek, gösteriş yapmak için değil ki. Yarın bir gün hastalık için, güzel bir yatırım için bu tarz ziynetlerin satılması gerekebilir. Gelelim imkan durumuna.. elbette ki nişanlın ve ailesi senin için 3 değil 30 bilezik takmak isteyeceklerdir. Ama imkanları bu demek ki. Annene onu anladığını söyleyip "Onun seni düşündüğünü bildiğini" söyleyerek onu yatıştırmalısın.
10 YorumlaGidip onlara söylemesini iste. Bu arada takı önemli. İsteyen zorlayan baş tacı oluyor haberin olsun. Biz aza kanaat ettik de ne oldu? Borca girip taksaydı hiç sorun etmeseydim keşke.
211 Yorumla
Soran+1 yılİste abla soylemiyor sorun orada. Onlara okey diyor eve gelince agzima ….
Soran+1 yılHahahah 😂 Sebepsizce cok sevdim sizi birden :) Simdi soyle anlatayim ben zaten baba sevgisi görmeden buyudum babam cok kucuk yasta vefat etmis cok cok az hatirliyorum o yüzden icine kapanik bir kizdim is hayatinda cok acildim. Bu zamana kadar herseyim oldu annem eksik etmedi belki yanlis ama ben sadece sevilmek istiyorum.
Soran+1 yılBugüne kadar ne dogru durust ceyiz yaptim ne bisi calistigimi ona verdim bu sefer kendime birsey alamadim ve Şu an almaya basladigim zaman bana bi ton laf yapiyor herseyi bedavaya getirmeye calisiyor
Soran+1 yılMilletle asik atmak icin evde televizyon varken televizyon aliyor ki ben nisanliyim evlenecegimi biliyor istiyorki herseyi karsi taraf yapsin mobilyayi beyaz esyayi bol bol bilezigi hep onlar yapsin istiyor
Soran+1 yılBana sinir oldugu zaman beni evden kovuyor s. ol git diyor nikah kiysinlar git evlerinde otur benden bi bok isteme diyor
Soran+1 yılBunlari yasadigim icin inanin 3 bilezige bile tamam diyorum
- +1 yıl
Sen daha iyisini bilirsin ama kimseye takını emanet verme benim kayınvalidem takının üzerine yattı. Vermiyorlar. Aileme de para vermiştim borç o da geri gelmedi. Sana demem o ki kimseye bir şey verme geri gelmiyor. Geri kalan da eş adayı ile senin aranda ama isteyen kıymetli olıyor aza kanaat edenin burnundan getiriyorlar bak boşanıyorum
Soran+1 yılGecmis olsun, hersey gönlünüzce olur umarim
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında ben altını seven biriyim ama şu an ki durumda azcik karşıdaki insana anlayış göstermek gerekir çünkü ekonomi durumu çok kötü pahalılık var bu yüzden anlayışlı olmak lazım zaten sizinde dediğiniz gibi ellerinde olsa yaparlar niye yapmasınlar.
Ben önceden olsaydı isterdim şunu şunu istiyorum diye ama şu an ki kriz gerçekten zor daha ev dizilecek çeyiz eşyalar vs kira derken ooo hepsi para az anlayış dilerim 🌸00 YorumlaKarşılıklı anlayış herşeyi çözer. Siz anlaştıysanız eninde sonunda kabul edecekler. Hele bu devirde onu al bunu al bitti artık. Durumu olmayan insan canını mı versin? Sen anlayışından vazgeçme tebrik ederim.
00 Yorumla
+1 yılAnneni dinle bedava gitme bedava gidenin değeri olmuyor şimdi her şey güllük gülistanlık her şey tozpembe neyse evlendikten 2-3 yıl sonra cicim ayı geçince anlarsın. keske benim annem de diretseydi altın isteseydi biz hiç bişey istemedik yeterki evlenelim biz birbirimizi çok seviyoruz dedik hanaa sevgiyi gördük.
11 Yorumla- +1 yıl
Mutluluklar dilerim
Annene söyle sen kendini parayla pazarlayan gelin misin? annenin vasfı ne mesela isteği varda karşı tarafın isteği yok mu Türkiye'de aileler bile canım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yahu nedir bu evlenirken altın takı merakı sırf milleti masrafa sokmaktır bu yani
Annende kalması da normal değil yani bozdurulacak diye istemiyor annen de az çakal değil yani00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBenim kardesime 5 adana burmasi birde arsa verdiler ailem hala diyor ki az 😃 sen boş ver bildiginiz gibi yapin kimseyi karistirma sonra üzülen sen olursun herkes unutur gider
00 Yorumla
+1 yılben 2020de evlendim kaynanam nisand abi bilezik takti snra onu cikardik dugund eyanina bitane daha ekleyim 2 tane yapip dugunde taktilar anlican nisanida dugunude 1 er bilezikle halletiler 10 ar grmdi ama bakarsan Şu an huzurumd ayok bu isler nasip ki ismet ialeri Şu an en kotu bilesizk 15 bindne belkii fazladir ama eksik deildir demekki dueumu buna el veriyoe gene iyi yani bana bakilarak ozmn bilezik 6 bin felan olsun annem bile 3 bilesik takti ve babam yok benim düşün
00 YorumlaAltın takılsada takılmasa da hepsi senin kimsenin değil sana ait annenin ki değil onu ilgilendirmiyor sen onu istemdiğini söyle ve takabildikleri kadar adam takar takmasa takmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılSende onlar geldiğinde annenin iki yüzlülüğünü ortaya çıkar. Ayrıca seviyorsan evlen. Para pul değil huzur
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlencem zaten ikide cocuk yapcam 😂
- +1 yıl
İki az 4 tane yap
Soran+1 yılİsin esprisi o. Ve tahminimce gördüler gerçek yüzünü hatta kendi evlerinde konusup dalga bile geciyorlardir
- +1 yıl
Doğulu musunuz
Soran+1 yılHayir uşaklıyım
- +1 yıl
Hımm anladım. Eğer konuşmak istersen bana yazabilirsin. Çünkü bu durumlardan iyi anlıyorum. Bizde de var böyle cahiller
+1 yılaltın maltın tamam da annende niye kalıyorlar acaba. ona neymiş, bunu kendine nasıl hak görmüş? ne şirret karılar var lan şu üç kuruşluk dünyada
02 Yorumla- +1 yıl
ailesini evliliğe bulaştıran erkekler/kadınlar hiç çekilmez he. zindan olur hayatlar
- +1 yıl
evlilik zaten baştan başa saçma ya, neyse :D
Annene tek şey söyle kalıcı mı olsun geçici mi 3 te takanlara hel benim olur 10 tane takanlara borç harç takarlar düğün sonunda bozdurma zorunda kalırız.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbekartligi altınla parayla mı artık değerlendiriyor hiç bir şey daha değerli olamaz benim düşüncem
10 Yorumla Yahu anlat durumu nişanlina imitasyon alsın annen görsün yeter
110 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı cevap
Soran+1 yılAyyy onu düşünmedim degil ama bir öğrenirse beni reddeder ve adimi cikartir zaten diyo simdiden nisanda takilan takıları kuyumcuya gidip kontrol ettiricem sahte mi diye
- +1 yıl
Ya annen tam Türk dizilerindeki anne karakteri şey de yapabilirsiniz böyle bir şey mümkünse
Düğünden sonra kuyumcunuza iade edersiniz
Valla oluyor mu bilmiyorum ama alırken isterseniz durumu konuşun
Soran+1 yıl@GelgitliBacı İnanin ne yapacagimi bilmiyorum 1 aydir bu konu gündem de ve artik mideme surekli kramp giriyor endoskopi yaptirdim bir aorun yok doktor stres kaynakli olabilir dedi bu olay beni hasta ediyor
- +1 yıl
Keşke evlenınce aileden boşananbilme olabilse
Soran+1 yıl@GelgitliBacı keske
- +1 yıl
Sizin yapmanız gereken tek şey sınır çizmek bırak anneniz kalp krizi geçirsin ki onu bile numara yapar
Yani kötü bir şey olmaz
Soran+1 yıl@GelgitliBacı Neeee… nasil bildiniz bunu ohaaaa… 😱😱😱😱 İnanin ne zaman kavga etsek kalp krizi geçiriyorum diye yerlere yatıyor doktora götürüyorum biseyi yok diyor
- +1 yıl
Annen tipik Türk dizisi karakteri ve benimki de az buçuk böyle kendi isteği olmayınca daha artık niyetli bir tavır sergiliyor
Anneannem de hemen üzülür mesela saçma abi ya hiç kimsenin üstüne vazife değil - +1 yıl
Bende zaten ekonomik özgürlüğüme kavuşunca komple bağımı koparıcam
+1 yılkızını en yüksek fiyata pazarlamaya çaışan bi anne... valla ben olsam kaçar evlenirdim kurtulmak için
bekaretin 3 bileziğe mi gidiyor ne demek ya00 Yorumla
+1 yılAnnene de ki "bak ana ben seviyorum bu cocugu hem babam seninle evlenirken sana ne taktı" böyle annelere aşırı sinir oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılzihniyete gel senin bekaretin değerin şerefin şalskdsa annene de benin bekaretim ben şerefim satılıkmı da altınla ölçüyon desene
02 Yorumla- +1 yıl
kendisinde durmasını istemesi saçma geldi ama. ortak bi banka hesabına vs koyabilicekseniz belki olurda öbür türlü bu işte bi iş var sanki
- +1 yıl
aa dur annen kendisinde dursun istiyor :D :D oldu annen belki düğünden sonra damadın ve senin maaşını da aylık olarak ona ödemenizi istesin tam olsun :D şlasda
+1 yılŞu zamanda az da olsa bilezik alabildiyse şükretsin anenen elinizdeki damadı da kaçırmadan üstüne düşmeyin derim
00 Yorumla
+1 yılBu ne açgözlülük ya kimin durumu neye yetiyorsa ona göre taka r ya da takmaz senin değerini altınla mı ölçülüyor bu kadın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tamam kız evinin atkısını alırsa bilezige ve oğlan evinin atkısına karışamaz. Hem bu devirde kaç tane takiliyormuş ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an yasin sanirim cok kücük, ask karin doyurmuyor. Ben asla materiyalist biri degilim, hatta nisanda hicbir sey istemedim ama kiymet bilinmiyor bundan dolayi annen hakli. Erkek tarafi biraz olsun zora sokmak gerekiyormus
00 YorumlaMaddiyat önemli evlilikte sonra çok rezil oluyor insan
13 Yorumla
Soran+1 yılBen herseyi goze alarak bu yola girdim ki. Simdi soyle soyleyeyim eski sevgilimin de durumlari yoktu beni surekli aglatiyor bana pis pis bagiriyordu zamaninda onu da istemiyordu ama simdi digerini istiyor keske onla olsun diyor
+1 yılannen aslında haklı. sen de anne olunca anlarsın
10 Yorumla
+1 yılDurumu kötüyse onla bir gelecek planın olmasın derim
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ne ya alışveriş yapar gibi. Sen şu kadar bilezik ver yoksa kızım sana varmaz gibi davranışlar falan
şu an çoğu kişi kira da zaten milletin ev alucak durumu yok herkes gibi sizde kirada oturursunuz çalıştıkça para biriktirirsiniz falan. Herkesin ailesinin parası olucak diye bişey yok. şu an herşeyden önce sevgi ve saygı geliyor bu devirde ona göre doğru kişiyi bulduysan bırakma çocuğun canınıda altın diye sıkma.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBekaretini satmak ne ya ne kadar iğrenç bir tabir , ayrıca kimin gücü neye yetiyorsa , annenize kiloyla mi takmışlar sanki hey yarabbim akıl ihsan eyle
10 Yorumlataksın nişanlın da madem nasıl olsa evlenince beraber bozup harcarsınız yabancıya gitmeyecek
10 Yorumlaİkinizin Hayatına bırakma
Ne kaynanan ne annen karışsın00 Yorumla
+1 yılBu düşüncesizlik madem önemli sen söyle anne de.. ne ayıp yaaa
00 Yorumla
+1 yılPara sevgisi olarak yorumladım kusura bakma bu ekonomide daha ne alsın :D
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda bunu o kadar abartmamak lazım insanların da belirli bir gücü var yani
00 YorumlaKapora alıyor işte senin için.😅 duruma göre bende dursun diyor.. te allahim 🤣 asgaaghsgsgh
00 Yorumla
+1 yılHerkes durumuna göre takı takar neden ailen bunu anlamıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Annene sor bakalım bekaretimin bedeli nedir diye, ben kaç para ederim
00 Yorumla
+1 yılNe cahil annen var şeref altınla olsaydı şimdi derdim bişey
00 Yorumla
+1 yılTabiki şart değil annenin bu konuda söylediklerini pek önemseme
00 Yorumla
+1 yılAnnen seni altın ve paralar için evlendiriyor anlaşılan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen seni mal olarak görüyor
Böyle olayları çok duyduğum için hiçbir şey vermeyeceğim zaten böylelerinin ailelerine00 Yorumla
+1 yılŞu başlık parasının diğer versiyonu bilezik takmak oldu. Yok 5 bilezik yok altın kemer yok işte evin beyaz eşyasını damat alsın yok şu yok bu yeter la. Zaten insanlar bir evleniyor borç ödemeye başlıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen kendi oğlu için (tabi varsa) inşallah 30 bilezikle sınanır. O zaman anlar ucuza gitmek ne demekmis.
00 YorumlaYani bence önemli evli bir kadın olarak Annen haklı insanlar maalesef ona göre değer biçiyo yani sen ne kadar çok istersen o kdr çok yüce gözle bakyolar dedgm gibi evli bı kadın olarak söylüyorum bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni altınla değer bicmesi çok yanlış o takı takması nezaketen takılır senin değerini göstermez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki de önemli değil Allah rizka kefildir annen niye karişiyorsa
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat