Sınırlı kaynaklara rağmen nüfusu durmaksızın artan insanoğlu doğal seleksiyonun çok daha sert yüzü ile karşı karşıya gibi bence. Salgınlar, iklim krizleri, hammadde krizi vs.

Sınırlı kaynaklara rağmen nüfusu durmaksızın artan insanoğlu doğal seleksiyonun çok daha sert yüzü ile karşı karşıya gibi bence. Salgınlar, iklim krizleri, hammadde krizi vs.
Kaynaklar sınırlı değil ki. Şu anki nifusun 5 kstından fazlasını besleyecek potansiyele sahip insanlık. İklim krizi de abartılıyor. Aşıro bi hızlanma yok, ama buxıl çağından çıktığımız için ısınma devam edecek.
Salgınlar da ezelden beri var, yeni bir şey değil.
Yokolışlsiar öyle salgından, küresel ısınmadan falan olmuyor bu arada. Olağanüstü olaylar zinciri sonucu oluyor. Ortalam 100 milyon yılda bir küçğklü büyüklü olır. Bize daha var
Evet ama bence biz gene nüfusu düşürelim
Çoktan başladı bile. Dogal seleksiyon da zayıfın yok olup güçlünün kazanabilmesi için canlı polülasyonunun yaşayabilmesi için habitatı şart ama dünyayı ve kaynakları o kadar bilinçsiz kullanıyor ve günden günde tüketiyoruz ki sanıyorum bu durum en korkunç ve yok oluşumuza sebep olacak bir seleksiyon olacak.
Cevap
5Cevap
Şimdi olmasa bir gün olabilir
Hayır bu sebeplerle olmayacak.. Güneş dönmeye devam ettiği sürece bir yok oluştan bahsetmek akıl dışı.
Bugüne kadar yaklaşık 5 kitlesel yok oluş yaşandı
Sabah kahvaltıda sohbet konumuz buydu. 😄
Olabilecek şeyler sürpriz değil aslında. Kitlesel yok oluş olasılığı yüksek
Türkiye'de bu konuları konuşan aile görmek güzel genelde maç siyaset konuşuluyor
Bence hemen her an bişey olabilir böyle giderse hersey
Olabilir bence musk marsa kacicak ama nsjsj
Olacak bence ama biz görmeyiz diye düşünüyorum
Olmasını hiç istemesekde bu gidişle olucak gibi duruyo.
Bence insan nüfusu azalacak..
Kopsun kıyamet kopmazsa aw
Umrumdışı. Bitse de gitsek kafasındayım zaten.
Ben ölmeye gonulluyum.
Yaşamayı sevmiyorum pek
Yok kanka ya
E zaten başladı bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?