Kadın bana özledim dedide aramızda 10 yaş var neden söylemiş olabilir sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özledim diyorsa bir geçmişiniz var demek ki. Yaşanan şeyleri yaşarken neden 20 yaşındaki erkekle 30 yaşındaki kadın ne alaka diye düşünmedin?
Sen sor diye işte :)
Ozlemis demeki , duygusal birsey olmasina gerek yoki🤷♀️
Sende kadının yaşı büyük diye onu savunup kendini avutuyorsun erkek yapsaydı sapık olurdu kadın yapınca normal oliyor senin gözünde
Haydaa , ne alakasi var? Madem boyle dusunuyosun ozaman niye soru soruyosun ya da soyle sorayim , ne duymak istiyosun?
Özlemiş demek için hiç bişey olmasına gerek yok diyorsun ama 10 yaş fark var arada ben ne diyim peki şimdi sana?
Ya sohbetini ozlemis olabilir? Tam olarak ne yasadiginizi bilmedigim icin hani genel anlamda ozlemis olabilir diye yazdim.
Ee öyle söyle canım başta öyle demedin ki
😆😆
Sen niye böyle herşeye gülüyon 🙂 ?
Hahaha bilmiyom😆
Aranızdaki diyaloğu bilmeden kimse yorum yapamaz bu konuya
Onu bırak bana gel 🌺
Sen kimsin
🤣🤣
Yürüyor sana
Şaçmalama sen 22 yaşında bir oğlana yürür müsün?
@ESKIbirKSliadam sen kanka kafana göre düşünüp yazıyorsun. Benim üstümden örnek verme. Türkiyede birçok kadın eğer toplumsal ayıplama olayı olmasa kendinden küçük erkekle evlenir flört eder. her kadın ya da kız çocuğu babası yaşındakine bakacak diye bir kaide yok. Ben 60 yaşındaki kadının 17 yaşındaki gençle flört ettiğini gördüm türkiyede bir köyde üstelik! Kadınlarda genelde ablam ayağına yatarak kendinden küçük erkeklere yürüme olayı vardır bunu ancak bir kadın bilird dediğim gibi toplumsal ayıplama olmasa dünyada en uç şeyleri bizim kadınlarımız yapar. Ayrıca 30 yaşındaki bi kadının 20 yaşındaki erkeğe ilgi duyması çok abes değil. 80 yaşındaki yaşlı adam 30 yaşındakiyle evlenince sorun yok kadın büyük olunca sapık mı oluyor. Toplumsal dayatmaya bakarmısın!
Şahsen ben bu durumu çokta sıradan karşılamam bir kadının bir erkeğe durduk yere seni özledim demez. Belkide erkeğin ilgisini üstüne toplamak istiyor sadece ama boş bir amaçla yapmıyor bunu. O sığ kafana sok. Benim flörtüm olacak ona 50 yaşında kadın seni özledim diyecek bende ayyy ablası özlemiş dicem yolarım onu
Ben sapık oluyor demedim ama kadınlar genelde kendilerinden küçük oğlanlara ilgili duymazlar hele ki o yaştaki oğlanlara.
@Pisofshit helal kiz👏
@ESKIbirKSliadam ilgi duymadıklarını nerden çıkardın? Toplumumuzda kadınlarımız duygularını her anlamda gizliyor. Sence türkiyede her evli kocasını çokmu seviyor. Herkesin gönlünde bir başkası yatıyor yüzde doksan. Ayrıca islam dininde bile züleyla yusufu eve küçücük çocuk olarak aldığı halde o yaşta annesi yaşındayken aşık olmuş yusufa üstelik evliyken. Hz. Muhammedin hanımı Hatice annemiz 2 3 yaş büyük değildi heralde değilmi? Benim teyzem eniştemden 8 yaş büyük ve çok mutlular
Senin dediğin helali ama bak evlenmişler burdaki evlilik mi peki?
Erkekler kadınları gördükleri kadar tanıyorlar iç dünyalarını bir bilseler evli kalmaz bence..:
Arkadaşında dediği gibi O yaştaki bir kadın küçük çocuklara ilgi duymaz kendi yaşıtlarıyla ilgilenir
Evlenmişler ama zorla evlendirilmemiş bu abdurrezzağa kadınların kendinden küçük erkeklere de ilgi duyduğunu anlatmaya çalışıyorum. Belki aşıktır sana ya da belki sadece yatmak istiyordur onu bilemem ne amaçla dediğini. Ama öylesine demediği kesin. Hiçbir kadın bir erkeğe boş yere bir şey söylemez kardeşim gibi seviyorum diyen kadınada inanma onların yalanı aynı bacımsın diyen erkeklerin yalanı gibi
Kardeş kontrat mı imzaladın nerden biliyosun ilgi duymayacağını artık birçok kadın genç erkeklere ilgi duyuyor ben ne diyeyim siz bu kafayla gördüğünüze inandıkça kadınlar sizi daha çok parmağına dolar
Pınar altuğ yağmur atacanla niye evlendi?
Burdaki uygulama öyle demiyor ama 30 luk kadınlar 20 liklerle mi birlikte hani bir tane göster bana?
Yav algıma sıkıntın var senin harbiden bak toplulumuz özgür değil bir kadın yanında genç bir çocuğu sevgilisi veya eşi olarak tanıttığında insanların tepkisini düşünsene. Sapık derler çocuğun ailesi oğlundan büyük gelin istemez çünki toplumumuz erkek egemen o yüzden erkek hep biraz daha yaşlı olmalı biraz daha önde olmalı böyle bir dayatma var. O yüzden kolay kolay kimse bu tabuları yıkamaz kolay bir şey değil ama içinden genç erkeğe her kadın ilgi duymuştur yok diyen zaten yine yalan söyler. daha fazla bir şey anlatmayacağım.
Burdaki uygulamadaki kadınlara sorsan 10 yaş büyüğe anne gözünde bakıyorlar
10 yaş küçüğe işte
Git kime ne soruyorsan sor bana bir şey söylemede
Bak şimdi şöyle bişey düşün erkek öğretmen öğrencisine özledim dese sapık olur değil mi haberlere çıkar öğretmen herkes linç eder o adamı kadın dese erkek öğrencisine özledim diye bişey olmaz ama feminizm var bir kere ülkede senin bunuda kabul etmen lazım şimdi
Öylemi türkiye feministmi? Mesela senin kız kardeşin canı seks isteyince erkek arkadaşını eve atabilir mi babanın ve senin yanında? Veya kızın bunu yapabilir mi? Ama avrupada evli bir kadın kocası içerdeyken bile eve erkek atabilir türkiyede kan çıkar tabi eğer kocası cuckold değilse. Ne feminizmi türkiyede bir kadın erkeğin selamını alsa yollu damgası yiyor 3 gün flört etse 4. Günü istemiyorum dese o adam tarafından öldürülür reddettiği için. Ne feminizmi sen nerde yaşıyon
Konunun seksle ne ilgisi var nereye gittin öyle sen kadın seks istese zaten istediği ile yatıp kalkar o onun kendi tercihidir kimse ona bişey diyemez ki zaten benim demek istediğim toplumda her zaman erkek sapık damgası yiyor kadınlarda böyle bir durum yok
Genelevindeki kadın toplum tarafından hor mu görülüyor mesela? oda o kadar adamla yatıp kalkıyor a* onundur ister patlatır ister afedersin si*tirir o onun kendi tercihidir kimse ona bişey diyemez demezde zaten
İlişkiniz ne boyutta