Bir Diyarbakırlı olarak Urfa diyorum. Doğuda sıcak rüzgar var işte Urfa o rüzgara çok yakın. Adana yazanlar yanılmış vallahi. Coğrafyaya göre hareket edip tam karar verebilirdiniz.
Tabiki adana Adana'da yaşamış olanlar bilir ki duştan çıktığın an su bedenine değmedigi andan itibaren terlemiş olursun klimalar çalışmaz sıcaktan yazları. 2023 Temmuz ayında 55 derece olmuştu hava %100 nemle beraber düşünün yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her yer diyecem çok saçma olacak ama her yer çok sıcak mantıklı düşünemiyorum 🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Antalya
Bir Diyarbakırlı olarak Urfa diyorum. Doğuda sıcak rüzgar var işte Urfa o rüzgara çok yakın. Adana yazanlar yanılmış vallahi. Coğrafyaya göre hareket edip tam karar verebilirdiniz.
Adana acayip sıcak havalimanına iniş yaparken uçaktan ayrıldığım anda o sıcağın tenimi yapış yapış yapışını seyrettim.
Cevap 19.3 derece yıllık ortalamayla Mersin'miş MGM'den baktım
Tabiki adana Adana'da yaşamış olanlar bilir ki duştan çıktığın an su bedenine değmedigi andan itibaren terlemiş olursun klimalar çalışmaz sıcaktan yazları. 2023 Temmuz ayında 55 derece olmuştu hava %100 nemle beraber düşünün yani
Her yer diyecem çok saçma olacak ama her yer çok sıcak mantıklı düşünemiyorum 🤣🤣
Seneceklerde Şanlıurfa ilinin daha sıcak olabilir diyorum çünkü, bana orası bir çöl gibi...
Cizre Şırnak kayıtlara göre
Adanada güneşe ateş etmiyorlar mıydı ya:)
Mersin bence bı ara gittim ölüyodum resmen
Mersin i çok duydum..
Adana ya bildiğim
Akdeniz'in hepsi işte sıcak
Adana yı tercih ettim
En sıcak ili bilemem ama benimki çok sıcak
@büsrabenhey deli😂
Adana
Şansız Urfa
Elazığ cehennem
Adana olabilir
A DA NA