Aile & Toplum Okey mi yoksa 101 mi daha eğlenceli? MaviiiPapatya Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Arkadaş ortamlarının vazgeçilmezi okeydir diyebilirmiyiz🙂🙂🙂 Okey 101 okey Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Okey mi yoksa 101 mi daha eğlenceli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Fark ne bilmiyorum ben normal okey diyorum 1 1 Yorumla MaviiiPapatya +1 yıl Çook fark var bence😂😂
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben üniversiteye başlıcam inşalalh ama ne okey ne de 101 oynamasını bilmiyorum. Sizce nasıl öğrenirim 1 4 Yorumla MaviiiPapatya +1 yıl üniversitede öğrencilerin yapabileceği en güzel aktivite okey oynamak zaten. Bi şekilde öğrenirsin🙂🙂🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle ama yabancı durmak istemem orada, nasıl öğrenirim sence Yorumla MaviiiPapatya +1 yıl Telefonuna uygulama olarak indir zaten basit bir oyun hemen öğrenirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok öğrenemedim Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İkisi de eğlenceli ama satranç gibi saatlerce düşünen tiplerle oynanınca sıkıyor. 1 0 Yorumla
GatoKitty Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl normalde okey favorim 101 okey şans işi 1 1 Yorumla MaviiiPapatya +1 yıl Bizdede şans yok bee🙁🙁 Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 101 bilmiyorum o yüzden okey 1 1 Yorumla MaviiiPapatya +1 yıl Olsun öğreniriz. Bende biraz biliyorum😅😅 Yorumla
Phasmafobia Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl arasındaki farkı bilmeyenler, gelin şu köşede ağlayalım ^^ 1 0 Yorumla
Isimbırakmamışsın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl 101 daha eğlenceli çok severim okeyi 1 0 Yorumla
annesinisevmeyenkız1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Okey ne ki çocuk oyunu 101 üstüne tanımam 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Okey daha keyifli 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. 101 veya banko 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Fark ne bilmiyorum ben normal okey diyorum
Çook fark var bence😂😂
Ben üniversiteye başlıcam inşalalh ama ne okey ne de 101 oynamasını bilmiyorum. Sizce nasıl öğrenirim
üniversitede öğrencilerin yapabileceği en güzel aktivite okey oynamak zaten. Bi şekilde öğrenirsin🙂🙂🙂
Öyle ama yabancı durmak istemem orada, nasıl öğrenirim sence
Telefonuna uygulama olarak indir zaten basit bir oyun hemen öğrenirsin
Yok öğrenemedim
İkisi de eğlenceli ama satranç gibi saatlerce düşünen tiplerle oynanınca sıkıyor.
normalde okey favorim 101 okey şans işi
Bizdede şans yok bee🙁🙁
101 bilmiyorum o yüzden okey
Olsun öğreniriz. Bende biraz biliyorum😅😅
arasındaki farkı bilmeyenler, gelin şu köşede ağlayalım ^^
Kesinlikle okey.
101 daha eğlenceli çok severim okeyi
Okey ne ki çocuk oyunu 101 üstüne tanımam
101 karışık. Normal okey daha güzel
Tek bildiğim masa oyunu satranç 😄
Ben ikisini de bilmiyorum ya😅
Okey daha keyifli