- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKök ailesinden boşanmamış, ayrışmamış birisiyle evlilik olmuyor, tek çocuğun var sanırım, bence bu adamdan tekrar çocuk yapma, madem sizi yani esas ailesini ikinci plana atıyor, sen de bunun için üzülme, kızına sımsıkı sarıl, sen yalnız değilsin, çocuğun var, çocuğunla çık parka git, çocuğunla piknik yap, eşini artık önemseme, onun için üzülmeyi bırak, seninde duygularını önemsemeyen kişileri önemseme. Eşinin yemeğini hazırla, evine sahip çık, bu bakımdan önemse eşini lakin ailesiyle zaman geçirip sizi ihmal etmesine takılma, bırak istediğini yapsın, dayanamıyorsan, gücün varsa, boşandıktan sonrasını kaldırabileceksen, istiyorsan ayrıl lakin ayrılmak da zor, ayrılmak istemiyorsan, ayrılacak maddi ve manevi gücün yoksa dediğim gibi , onun sizi ihmal etmesine takılma, sen; kendini ve kızını ihmal etme, çalışmak istiyorsan, şartlar uygunsa gir bir işe çalış, kafan dağılır, çocuğuna ve kendine odaklan lütfen, siz anne kız birbirinize yetersiniz, ayrıca bu duruma eşin üzülmeli, sen değil, mis gibi ailesi var, ailesini ikinci plana atıyor, çocuğuyla birçok resim ve ani biriktirmek yerine zamanını sizi ihmal ederek, sizin önünüze başkalarını geçirerek yaşıyor, geçen zaman bir daha gelmez, arkadaşların olsun, onlara gidin gezin kızınla birlikte, hayat tek kişiden ibaret değildir, kızınla mutfakta yemekler yap, birlikte çamaşırları katlayın, hem çocuğunun sorumluluk bilinci de olur, kızınla anılar biriktir, eşinin davranışını da kişisel algılama, eşinin sizi ihmal etmesi eşinin kendisiyle alakalı, ne yapmak istiyorsa yapsın, sen ve kızın ışıl ışıl parlayın, eşinle bu hususta tartışma ve onun ihmalkarlığından etkilenme bile.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet abla. 1 yil oldu henuz evleneli. Film izleyelim derim arkadaslariyla disarda, ailecek biryere gidelim derim 6 ayda 1 kere ciktik. Cok cabaladim, cok konustum olmuyor. Maddi gucum yerinde, calisiyorum sadece Şu an izinli gunlerimi kullaniyorum. Kizim babasindan cok dayilarina sevgi gosteriyor babasi ihmal ediyor. Kocam sadece ev kirasini oder. Bunun disinda ara sira verir aliriz birseyler. Giysisi, elbisesi, yiyecekleri olsun hepsini ben karsiliyorum kizimin. Mesela Şu an kendisi türkiyede. 2 hafta oldu. Ben gitmek istemedigimi soyledim daha sonra kararsizim dedim nabiz yoklamasi yaptim 1 kere olsun sizde yanimda olun demedi. Avukatimi aradim abla bilgilendirdim. Bosanmak istedigimi soyledim esime. Gittiginden beri yildirma politikasi uyguluyorum kocama. Bosanmak istemedigini soyluyor ben ise bosanmak istiyorum dedim. Bana hicbir kocalik yapmiyor. iliski bile 2/3 haftada 1. Şu an annesi Ve babasiyla türkiyede. Bu Adam beni anneme Ve kendi annesine bile sikayet etti, anneme kurban ol dedi, Annem ailem senden degerli dedi, vesaire… Yildim. Cocuguma ben sahip cikarim. Buranin kanunlarina göre zaten kizimi bana verirler. 3 gun sonra donuyor. Tekrar konuscam son kez. Avukatimi soylemicem. Eger tekrarlarsa evimizden atma yolunuda buldum. Kesinlikle yapcam.
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun, maddi ve manevi gücünün olması büyük bir artı. İkinci plana atılmak her zaman zor, insan kendini değersiz hissediyor, çıldırıyor sesini duyuramayınca, eşin seninle olan tartışmalarını senin annene bile söylemiş, yeterince olgunlaşmamış demek ki, ham kalmış.
İnsan kendini bile zor değiştiriyorken, başkasını değiştirmesi daha zor olur, hayat boyu bir insanı değiştirmeye çalışmak için mücadele etmek de zor, değişmek istemeyeni değiştiremezsin hem, ömrünü bir başkasını değiştirmeye mi adayacaksın.
Belki de hatayı en başında yapıyoruz gülüm, en başta düşünmemiz gerekeni, en sonda düşünüyoruz. Bu adamdan baba ve eş olmayacağı belli, eşin kök ailesiyle evli, baba olduğunun farkında bile değil, ne güzel ki ayakları üzerinde duran bir kadınsın, hayat sana ve kızına hep gülsün, tüm güzellikler sizlerle olsun🌸
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Beni ve kızımızı" demek yerine neden "beni ve kızımı" dediğini merak ettim. Sanki kızın başkasından da, kocan sizi himayesine almış gibi. Sen daha 3 kişilik bir aile olduğunuzun farkında değilsin ve kocanı dışlıyorsun. Bir yanda sen ve kızın, diğer yanda kocan. Kocan sanki ortak çocuğunuzun babası değil de yabancı biriymiş gibi, size bakmakla görevlendirilmiş biri gibi. Önce eşinin, kızının babası olduğunun ve onu yok saymaman gerektiğinin farkına varmalısın. Senin onu yok sayan, dışlayan hallerinden uzaklaşmak için kök ailesiyle vakit geçirmeyi tercih ediyor olabilir, bunu hiç düşündün mü?
02 Yorumla- +1 yıl
Çocuğu kocanla birlikte yapıyorsun, sonra da kızımız değil, kızım diyorsun.
Soran+1 yılEvet cunki artik o durumdayim. Eve gelir kizimla vakit gecirmez, disariya cikalim ailecek derim istemez, film bakalim birlikte olalim der arkadaslariyla birlikte. Bizim icin hicbirsey yapmiyor calismak disinda. Izinli gunlerinde uyuyor yemek yiyor disari cikiyor. Bu durumda Evet sadece Benim kizim oluyor. Cok konustum ihmal ediyorsun dedim anlamiyor. ya da bilerek yaptigini bile dusunuyorum artik.
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece size karşı ilgisizlik olsa diyeceğim şey belliydi ama kızınızın da bu ilgiden ihmal edilmesi cok yanlış eşinizi düzeltmeyi illa ki denediniz diye düşünüyorum. Bu halde sizin tek yapmanız gereken o civardan taşınmanız mümkünse eğer?
00 Yorumla
Bu zamana kadar hep bir şeyler bekleyen taraf sen olmuşsun. İlgiyi komple kes ve o yokmuş gibi davranmaya başla, bi mala bağlasın. Sonra da kendinin farkına var, bakım veya yeni kıyafetler gibi. Bak bakalım gece stresten uyuyabiliyor mu
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSizi sevmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de aynı sebepten boşandım. Eşimin kök ailesi de fırsatı iyi değerlendirdi ve oğullarını avuçlarına aldılar. Allah yukarıda. İlahi adalet varsa görmeyi bekliyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılNasil degerlendirdiler neyaptilar
Cevap sahibi+1 yılYa adamı iyice soğuttular
Soran+1 yılNeyaptilar peki?
Soran+1 yılNe gibi seyler soyledirler ya da uyguladilar
+1 yılEn büyük problemdir evlilikte geçmişteki ailesiyle şu an hayatını birleştirdiği kadın arasındaki dengeyi kuramamak
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Cok konustum abi degismiyor. Henuz 1 yil evliyiz. Sarmas dolas olmamiz lazimken ne haldeyim
- +1 yıl
Dışarıdan bir şeyler söylemek kolay Bunu ancak Kendi içinizde halledebilirsiniz ailene gitme yanımda kal demek problem görmemezlikten gelmek problem acaba Onunla birlikte gitmek bir çözüm mü ailesini hep birlikte paylaşmak orta yolu bulmak adına
Soran+1 yılAbi benimle ya da bizimle oldugunda konusmuyor bile. Telefonunda hep.
- +1 yıl
Acaba yanlış seçimi Baştan
Soran+1 yılBilmiyorum. Bosanalim ozmn dicem. Bir erkek boyle olmaz seven bir erkek.
Soran+1 yılAbi beni anneme kendi annesine bile sikayet etti. Karim anneme burun kiviriyor diye. Cok bile sabrettim.
+1 yılKök ailesi ile de ilgilenmeli tabiki de ama karısını kızını ailesini ihmal eden adamı kök ailesinin yanına tekmelemek farz olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neyine güveniyor seni ihmal ederek? Sadece sırf yatak için sana yanasiyor ve sende reddetmiyorsan buda olmaz
00 YorumlaBuda seni yoruyor yıpratıyor üzüyor hatta uzaklaştırıyor ondan dimi :(
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle oliyor. Cok konustum anlamiyor. Inkar ediyor. Ama Bu ilgisizligini artik cekmek istemiyorum. Bosanmayi artik dusunuyorum
Soran+1 yılAbi 6 ay oldu ailecek 1 kere ciktik disari. Gel film izleyelim diyorum arkadaslariyla birlikte ya da Gec gelir Benim hevesim gider. Bana hic bir kocalik yapmiyor
Soran+1 yılEvet. Avukatimi aradim bilgilendirdim. Son kez konuscam. Olmazsa bosancam yetti artik
Soran+1 yılNe Sizce sorun?
Soran+1 yılŞu an türkiyede kendisi. Ben yurtdisinda kaldim. Telefonunu takip ediyorum. Kuzenine gel kizlar var yazmis. Evlilik agir geliyor yapamiyor.
Evlenene, hatta çocuk yapana kadar da aynı mıydı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir evlendikten sonra boyle oldu.
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Boşa gitsin öylelerinden fayda gelmez hak edene hak ettiğini ver
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum bu gibi konularda yapacak pek bir şey olmuyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tanımadan sevgili olmadan evlenen insanların çoğunda yaşanan sorunlardan biri
00 YorumlaBoşan dicem bebek var ne silik tipler var ya
Kendi hayatına bakmaya çalış00 Yorumla
+1 yılKocandan hayır yok ben sana sanaldan yardımcı olayım
00 Yorumla
+1 yılEşinin seni ihmal etmesi yanlış bişey yanlış şeylere yol açabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşa o zaman tamamen ilgilenir artrık ailesiyle
00 Yorumla
+1 yılO zaman sizinle neden evlenmiş? Köle arıyor heralde galiba erkeklerde sevmeden evleniyor. Evlenmişsin çocuğun var önceliğin kök ailen olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok konustum anlamiyor ihmal etmeye devam ediyor. Bosanmayi dusunuyorum artik
Seni ihmal etmesi kotu bir durum. Ek olarak da surekli. kendi ailesiyle olma istegi cekilmez. Artikmsizin bir aileniz var ve oncelik siz olmalisiniz
031 Yorumla
Soran+1 yılFarkinda degil abi. Cok konustum degisen birsey yok. Annesine birsey demistim kirici degil Niye boyle dedin diye yanimda yatmadi. Avukatimi aradim bilgilendirdim. Son kez konuscam. Yoksa kesin bosanmayi dusunuyorum.
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum. Bizi ihmal etmesine artik dayanamiyorum. Cok zoruma gidiyor. Kendimi bir esya gibi hissediyorum. Kesinlikle kendi degerimi farkindayim Ve artik bitti son kez konuscam. Devam ederse eder etmezse bosancam.
Soran+1 yılTakip etmiyorum kimseyi abi. Tavsiyeniz ne ne yapmam lazim
Soran+1 yılEvet abi. Herseyi denedim. Istemiyor diyorum artik. Boyle mi olur bir erkek
Soran+1 yılEvet. Benden ne istiyor daha ozaman?
Soran+1 yılBoyle devam ederse biter. Avukatimi aradim bile.
Soran+1 yılEvet. Istemiyor iste.
Soran+1 yılIstemiyor beni. Cok acik demi abi.
Soran+1 yılEvet…
Soran+1 yılOluyor ama cok az oluyor
Soran+1 yıl2/3 haftada 1 oliyor abi.
Soran+1 yılDusuncesiz degil abi. Istemiyor Benim ayrilmami istiyor diye dusunuyorum artik.
Soran+1 yılDemi istemiyor beni
Soran+1 yılNeden bosanmak istemiyor o Zaman
Soran+1 yılBitti artik
Soran+1 yılBana altin yaptirmis gonlumu almak icin igreniyorum ondan
+1 yılZiyan olursun ayrıl çocuk var diye bir arada olmayı düşünürsen çocuk daha çok ziyan olur. Anne kuzusunu annesine bırakıp yoluna bak.
00 Yorumla
+1 yılNeden ihmal ediyor sizi sebebini sordunuz mu ya konuşmayı denediniz mi
08 Yorumla
Soran+1 yılKonustum cok konustum. Tamam diyor yine Ayni. Bosanmayi dusunuyorum artik.
Soran+1 yılOyle birsey yok diyor
- +1 yıl
Yaa üzüldüm yani umarım düzelir ya
- +1 yıl
Bence bir sorun var ama sebebine inmek lazım
Soran+1 yılBilmiyorum soruyorum birsey yok diyor. Seven erkek boyle olmaz abi. Mesela Şu an annesi Ve babasiyla tek turkiyeye gitti Biz burada kaldik ben kendim gitmek istemedim orasi ayri. 1 kere ama sizinle gitmek istiyorum demedi. Avukatimi aradim. Son kez konuscam. Eger degismezse bosanacam
- +1 yıl
Sebep ne olursa olsun bir evliliğin bitmesini asla istemem üzücü şeyler umarım düzelir ya
Soran+1 yılBende istemiyorum bitmesini ama napim abi. Kac kere konustum tas olsa catlar. Yapamiyor. Evlilik kocama göre degil. Gel film izleyelim diyorum arkadaslariyla disarda. Ailecek disari cikalim diyorum 6 ay oldu 1 kere ciktik. Senin annen geldi Benim annemde gelecek muhabbeti, anneme kurban ol demesi, Annem senden degerli demesi. Surekli dilinde Anne kelimesi.
Soran+1 yılYok abi kimseye takip etmiyorum. Abi iliski 2/3 haftada 1 oluyor. Kendi agzimla dedim az dedim. Yine Ayni. Istemiyorsa bosanalim diyorum Hayir diyor.
hadi ordan et sende onu umursama yasa hayatını sende ona verme istediğini
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsoytarı olmaktan bıkmış sana
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka Nasil yani
+1 yılkök ailesinin siz olduğunu bi hatıraltın bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyor
Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. Konuştuğunuzda ne diyor bu duruma?
014 Yorumla
Soran+1 yılOyle birsey yok diyor. Inkar ediyor.
Soran+1 yılNerdeyse bizimle hic vakit gecirmiyor cok calisiyor. Izinli kaldigi gun birlikte biryere gidelim derim 6 ay oldu 1 kere ciktik. Film izleyelim diyorum arkadaslariyla birlikte
- +1 yıl
Üzüldüm bu durumu yaşadığına.. Anladığım kadarıyla gündelik enerji ve huzurunu dışarıda arıyor ve nerede rahat hissediyorsa oraya gidiyor. Sizi daha çok sırtındaki yük olarak görmeye başlamış demek oluyor bu biraz da. Eve geldiğinde yüzü gülmüyor, ciddi ve suskun oluyordur epey bir düredir de. Dilerim öyle değildir.
Soran+1 yılEvet oyle. Bende Aynen oyle hissediyorum yük olarak goruyor. Gormese boyle mi olur. Bende anlamiyorum yük olarak goreceksin madem Neden evlendin.
Soran+1 yılDiyorum. Mesela Şu an türkiyede ben yurtdisinda kaldim. Sosya l medyayi kullanmiyor bile sifresi var bende. Eve geldiginde telefon elinden dusmuyor.
Soran+1 yılNe hesabi olacak abi? Ben kendim calisan bir kadinim Evet. Telefonunu gizliden takip ediyorum. Kuzenine kizlar var gel diyor ikiside evli. Bunlari okudum. Daha ne kadar sabir edeyim.
Soran+1 yılAbi avukatimi aradim. Konustum. Bilgilendirdim. Son kez konuscam kocamla. Degismezse bosaniyorum.
Soran+1 yılEvet evliyim ama kendimi cok yanliz hissediyorum. Son kez konuscam abi bosanmayi artik gercekten dusunuyorum.
+1 yılAyrılın bence
10 Yorumla
+1 yılSabır göstereceksin başka yolu yok
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, boşanın, rezilliğe bak, iyi günler☺️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum. Değişmez de maalesef. 😞
00 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olmaz mutlu degilsen ayril
00 Yorumlayanlış eş ve çocuğunuza baba seçmişsiniz.
00 Yorumla
+1 yılSal gitsin kocani oyle koca olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. niye evlenmişki o zaman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKocan senden kurtulmak istiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmasapan birisiyle evlenmişsin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlenmeden önce böyle değilmiydi
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir degildi. Evlendikten sonra boyle oldu
Soran+1 yılEvet. Yetti artik abi. Dayanarak gucum kalmadi. Tas olsa catlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinselliği arttır
03 Yorumla
Soran+1 yılDedim. Onuda dedim. 3/2 haftada 1 oluyor az dedim kendin agzimla. Degisen birsey yok. Artik onuda istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılfantezi kat
Soran+1 yılDegismez. Kuzenine yazmis kizlar var gel diye Oda evli. Degismez abi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin evlilik çok uzun sürmez eşin bu kafadaysa
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet Bu kafada abi. Konustum cok anlamiyor. Tas olsa catlardi. Daha ne yapayim.
Cevap sahibi+1 yılBoşanma konusu felan açtın mı hiç
Soran+1 yılEvet actim. Avukatimi aradim haberi yok. Bilgilendirdim avukatimi. Son kez konuscam kocamla degismezse bosanmayi dusunuyorum. Zaten istedigide Benim ayrilmam abi. Film izleyelim derim arkadaslariyla, ailecek disari cikalim derim 1 kere ciktik 6 ayda. Iliski 3 haftada 1. Kendi istiyor ayrilmak.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun hakkında yolu ayırmak en iyisi sonuçta bir ömür geçmez böyle
+1 yılNe konuda ihmal ediyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvermem dediginde mi?
00 Yorumla
+1 yılO kocadan hayır gelmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKök aile?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kendi ailesi demek istediniz sanırım.
Soran+1 yılKendi ailesi Evet
- +1 yıl
Onlarla olmak istiyorsa bırakın gitsin, sizi ihmal eden size zaman ayırmayan insan eş değildir.
+1 yılKızını da al git daha ne bekliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapmaya az kaldi. Son kez konuscam. Avukatimi aradim konustum. Bilgilendirildim. Haberi yok bundan.
- +1 yıl
Valla ne yaparsan yap tama yapmam der tekrar yapar tamam aile anne baba ama onların yeri ayrı senin ve kızının yeri daha ayrı olmalı bence sen hayatına bak artık daha güzel kapılar açılır bakarsın
+1 yılnasil seni ihmal ediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHertürlü. Sevgi, ilgi, iliski, herseyde
Gizli Üye(18-24)+1 yıluzuldum açıkçası anlat için rahat etsin isterden
07 Yorumla
Soran+1 yılAbi. 1 yil oldu evleneli. Annesi Ve babasi icin benimle sürekli tartisiyor. Senin annen geldi Benim annemde gelecek muhabbeti, anneme Neden oyle dedin diye benden ayri yatmasi, anneme kurban ol demesi, Annem senden degerli demesi, ve birsuru sey daha. Kimseye yük olmak istemiyorum artik. Eve gelir telefon elinden dusmez, gel film izleyelim derim arkadaslariyla disarda, gel ailecek disari cikalim derim 6 ay oldu 1 kere ciktik. Yetti artik. Avukatimi aradim. Bilgilendirdim. Son kez konuscam.
Cevap sahibi+1 yılçok tusf gerçekten anne değerli tabiki onun yeri ayrı senin yerin ayrı olması lazım sonuçta seninle bi hayat sürecek ki sen karşılıksız bırakmıyormussun şu halde bile canım kocan belli
Cevap sahibi+1 yıldinlerim
Soran+1 yılEvet Benim annemde bana degerli. Ama evimin huzurunu bozmam. Kocami uzmemeye calisirim. Kocam bunlari hic dusunmuyor. Şu an mesela türkiyede kendim yurtdisinda kaldim. Annesi Ve babasiyla memlekete gitti. Daha ne kadar sabir edeyim abi. Kendim gitmek istemedim dogru ama 1 kere olsun sizde gelin sizsiz olmaz demedi.
Cevap sahibi+1 yılya gerçekten kocan benim gözümde tam bi yaver ve cahil çocuksu naptigini bilmiyor evlilik dahi ona göre değil çünkü kimi neyle aynı safa koyup koymuyacsgini bilmiyor belli
Soran+1 yılEvet. Artik bunaldim. Tatile bile gitmek gelmiyor icimden. Hicbirsey yapmak gelmiyor. O kadar uzaklastirdi beni kendinden. Amaci Bu mu Bilmiyorum ama basardi.
Cevap sahibi+1 yılsakin ol hayat devam ediyor daha bitmedi kocan hayatında olmazsa da olur
+1 yılSakin ol, sabırlı ol
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı. Sende onu umursama
00 YorumlaHelal olsun kral adammış
00 YorumlaNasıl sacma bir evlilik
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 YorumlaOnun kök ailesiyle sizin durumunuz nasıl?
00 Yorumla
+1 yılBosan
00 Yorumla
+1 yılAldat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmalısın
00 YorumlaBen senle olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!