Merhaba. 2030 yılına kadar bence insan çipi geliştirilip işte çalışmak için beyne çip takılması Amerika'dan itibaren her ülkede zorunlu hale gelecek. Bunun için devlet hastanesinden randevu alınıp 18 yaş üstü herkesin beynine çip takmak için yer açılacak. Bu operasyon kolay ve acısız geçecek. Ayrıca ilk uçan araba üretilecek. Ve Japonya'da uçan arabalar yaygın hale gelecek. Her evde ise bir insansı robot olacak. Bu robot günlük hayatı kolaylaştıracak. Sizce başka neler olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Beynimize takılan çip sayesinde meslek hayatımız daha kolay hale gelecek. Her dili konuşmamız kolay olacak
Uçan arabalar yaygın olmaz sınırlı hizmetlerde kullanılmaya başlayabilir, insansı robotlar bugün bile epey gelişmiş durumdalar çip mip olayları için henüz erken 2030
Düşünsene beynimize çip takıldığını. Ama herşeyi yapamıyoruz daha. Beynimize takılan çip ilkel daha. Sdece bunları yapıyoruz. Hafızamız daha iyi çalışır falan ama beynimizde müzik açamayız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uçan arabalar yaygın olmaz sınırlı hizmetlerde kullanılmaya başlayabilir, insansı robotlar bugün bile epey gelişmiş durumdalar çip mip olayları için henüz erken 2030
İnsansı robot Türkiye'de satılıyor mu acaba. Ne kadarsa almak istiyorum. Bütçem 10-20k
17k ya buldum bir tane. Robot darwin
Bluetooth özelliğiyle konuşma imkanı var
Bir film var bununla ilgili hatta baya detaylı anlatıyor adı neydi unuttum ama güzeldi.
Düşünsene beynimize çip takıldığını. Ama herşeyi yapamıyoruz daha. Beynimize takılan çip ilkel daha. Sdece bunları yapıyoruz. Hafızamız daha iyi çalışır falan ama beynimizde müzik açamayız.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!