AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayat bir çok insan için zor önemli olan mücadele etmek
tamam da ne için mücadele edim amaç ne
Amac Yaşama tutunma
bu hayatıma ne katıcak acıdan başka hayal kırıklığından başka
Hayat zor olsada bazen zor durumda kalsakta yinede hayat yaşamaya değer
sizi hayatta tutan nedir
Sevdiklerim
Niye yitirdin umudunu hayat zaten bir mücadele hayatı hayat yapan içerisinde ki zorluklar yoksa ne amlamı olurdu hayatn
ama hiç mi olumlu şey olmaz bak yalan yok bir şey vardı biri vardı kimsenin yapmadığı * yapıp gitti ve insan soruyor hey bu kadarını bile hak etmedm mi
Valla daha beteri illaki vardır umudunu yitirme kral hayat devam ediyor
reis valla tek derdim bu olsa iyi hayatımda olan çoğu insan annem babam dair harbi yaralar açtılar valla ergen gibi bakma da bağırma çağırma muhabbeti değil daha beterleri yani aileden sıkıntı manita işi sıkntı okul desen çok iyiym ama bu bana hiç bişe katmıyor sonuç olarak kayboldum
İlla bir yolunu bulursun, umutsuzluk yerine umutlu olmak daha çok enerji verir sana
deniyorum sadece
Yolun başındasin yol uzun Anlat sorunlar ne
sesler duyuyorum kafamın içinde öldür kendini diyor kabuslar bitmiyor travmalar çözülmüyor taciz muhabbetleri her şeye rağmen destek almadığım bir aile ve daha neler neler ölüm tehtidleri bile var napıcamı bilmiyorum kötü biri değilim niye bunları yaşadığımı sorguluyorum cevap yok çözum yok umut yok ben tükendim
Kendini öldürmek çözüm değil sadece düşmanlarını sevindirirsin Bazen sen ne kadar iyi olursan ol her şey üstüne üstüne gelir Savaşmaktan başka çaren yok Şu an için en iyi yapabileceğin şey hiçbir şey yapmamak insanlardan uzaklaşmak kaçmak bir süre için
ama bu bana acıdan başka bir şey vermiyor okyanusta kaybolan bir balıkçı düşün sonuna kadar karayı arar mı
Seni öldürmeyen acı seni güçlendirir. Bir söz var şans cesurdan yanadır. Okyanus sonsuz değil unutma Yeterki cesur ol
bu durumu atlatmam da sıkıntı çok intikam huyum var ve ciddi anlamda sınırlarım yok kendimden ve yapıcaklarımdan korkuyorum bi saatten sonra
İntikam soğuk yenen bir mezedir. Hemen tuketilmez. Yaşından büyük konuşuyorsun Yaşın doğruysa
haklısın sanırım teşekkür ederim dediklerini düşünücem
İyi düşün doğru karar ver Öfkeyle bir yere varılmaz Hatalarını da kabul et başına gelenleri de kabullen Yeni bir sayfa nasıl açarım onu düşün Daha çok gençsin Çok zamanın var önünde Geleceğini inşa et yıkma
Umut gerek, umut olmadan yaşamak zor.
evet yolumu bu yüzden kaybettim geleceğe dair hevesım tükendi
Bu çoğumuzda olan bir durum ama bir şekilde atlatıyoruz. Dayanışma gerek çoğu durumda.
önerin nedir peki ölmek intihar etmek istemiyorum ama başka yol göremiyorum denedm çünkü yaşamayı beceremedm herkes yaşamalı mı
Dayanak lazım bence size. Tabi bu kolay da değil malum. Ama biraz daha sabrederek doğru dayanağı bulmanız olası.
evet çok haklısın umarım sabrettiğim şey hemen gelir
Dileklerinizin gerçekleşmesini umarım tüm kalbimle.
Bişey yapamıyorsun bende aynıyım
o zaman seni hayatta tutan nedir
Bir tek anam o olmasa galiba şu ana kadar çoktan kafama sıkmıştım
Allah var gam yok
yıllardır buna tutunuyorum yoruldum
Bende seninle aynı düşünüyorum ama bizden çok daha kötü durumda olanlarda vardır elbet
çok haklısın illaki beter hayatlar vardır ama sürekli böyle düşünüüp nereye kadar anladın mı insan bi yerde tak ediyor
Bira sabredecez Sonuç da üç günlük dünya biz istesekde istemesek de bitecek, er ya da geç. Bana kalsa bir sn durmam. Ama Allahın bir bildiği var elbet😍
evet sabretmekten başka şansımız yok sanırım
Noldu ki
tacizler tehtditler kabuslar sesler ve daha neler neler çözümü olmayan hep kabullenmek zorunda kaldığım şeyler
Dinlemek isterim anlat istersen
ailemle ciddi problemler oldu sonucunda tüm sülale beni suçladı polis vb bile karıştı o derce sıkıntı yurtlar falan herkes beni suçladı hocalarım benm yanımdaydı falan da ailen yani sonuç kimse özür dilemedi kabslar gördm 3 ay falan bahsettm dalga geçildli tek atlattım o dönemi bazen yine oluyor öyle derdimi oturp anlatıxaım biri de yok yalnızım anlican sonra gittim bi çocukla çıktım beni taciz etti saolsun o kadar şeyi bildiği halde ayrılmak istedm öldürmekle tehtid etti falan fistan bunları da tek atlattm da yoruldm yani basit şeyler değil
Olsun anlat arada dinlerm daima
Sıkma canını geçici şeyler için
denerim tavsiye için teşekkürler
Rica ederim