Ailem sevgilimi istemiyor, haklılar mı?

Ben 22 sevgilim 27 yaşında. Aynı memleketteniz fakat ben başka şehirde yaşıyorum aramızda 8 saatlik mesafe var. Sevgili olduktan 3 ay sonra aileme söyledim konuştuğum biri var diye ailemde mesleğini öğrendikten sonra çocuğa tanıma fırsatı bile vermeden istemediler (mesleği temizlik görevlisi) . Ama biz birbirimizi sevdiğimiz için vazgeçmedik 1 buçuk seneyi geride bıraktık. Ailemi sürekli ikna etmeye çalışıyorum ama onlar temizlik görevlisine verecek kızımız yok insan içine çıkamayız damadimiz temizlik görevlisi mi dicez utanırız olmaz kesinlikle olmaz diyorlar. Bir de sevgilim köyde yaşıyor ailem oturudgu yeride küçümsüyor ama zaten biz şehirde yasicaz hala anlamıyor. Tek sorun mesleği çocuk benim için yaşadığı yerden vazgeçti işimide değiştiririm gerekirse diyor yani ailem ne isterse çocuk onu yapmaya çalışıyor yeter ki seni bana versinler diyor ama ailem yine ikna olmuyor bu seferde başka bahane buluyorlar çocuk çok zayıf sen kilolusun hiç yakismazsiniz diyor her şeye bir bahaneleri var tip meslek sorun olmamasi gerekiyor önemli olan bana olan saygısı sevgisi ilgilisi ve çocuk gerçekten çok iyi birisi beni seviyor ilgileniyor bir dedigimi iki etmiyor verdiği sözleri tutuyor sözünün eri biri. Ailesi desen öyle beni kendi kızları gibi seviyorlar çok mutluyum ben onunla hatta ailem üzülmesin diye ayrıldık biz onunla ama ikimizde yapamadık sürekli ağladık hayatımiz mafoldu kendime gelemedim sürekli aklımdaydı onsuz yapamadım o da bensiz yapamadı sonra barıştık 1 buçuk seneden beri beraberiz ama ailem ayrı olduğumuzu zannediyorlar ve sadece işi ve tipinden dolayı ilişkimize onay vermiyorlar ailemden gizli saklı buluşuyoruz çocuk 8 saatlik yolu beni 1 günlüğüne görmek için geliyor gidiyor bütün zorluklari çekiyor hatta bana seni istemeye gelelim 1000 kere vermesinler 1001. Kez yine gelirim diyor. Bende anneme söyledim istemeye gelsinler görün birbirinizi dedim sakın gelmesinler evime almam kavga çıkartırım gönderirim dedi ve yaparda o yüzden istemiyorum böyle bir şeyi. Ailemle hep konuşuyorum ikna etmeye çalışıyorum daha bugün konustum ama yok ikna olmuyorlar. Sevgilimde bu yılın sonuna kadar ikna etmek için uğraş kaçar giderim diye korkut eğer hala istemezlerse kaçalım başka çaresi yok kavuşmak istiyorum sana diyor sizce kacmalimiyim gerçekten çok seviyorum eminim sevgisinden aileside çok iyi insanlar nazar değmesin maşallah

Ailem sevgilimi istemiyor, haklılar mı?