Bu aile ile ne bık yapılır?

Benim ailem eğitimli zengin ama çok bencil cimri insanlar. İkisi de ergen sadece sevişmek içine gelmemiş sevgisiz çıkmadık tipler. Sadece kâğıt üstünde evliler doğduğundan beri mutlu bi anlarını görmedim hep kavga dövüş stres evde. Ben tek çocuğum millete gösterme olsun diye yapmışlar beni küçüklüğümden beri de kurs okul komşu akraba yollayıp durdular ilgilenmemek için. İkisi de ne sağlık ne iş ne arkadaş sevgilimle gram ilgilenmez. Kavga ederim şikayet ederim yine takmazlar. Diğer akrabalar da hiç sevip ilgilenmez benimle. Çok bıktım bunaldım. Yıllarca yurtdışında ya da şehirdışında tek yaşadım ama çok yalnız ve mutsuz oldum herkesin yanında ailesi kardeşi vardı çünkü ondan annemle yaşamaya döndüm. Yine gergin kavga ediyoruz sevgi yok ama en azından güvendeyim. Çünkü tek olunca sapık erkekler türüyor bekar güzelim diye sarkıp rahatsız ediyor. İkisiyle de kavga ediyorum hep sahip çıkarınıza ilgilensenize diye. Bize ne banane 18 yaşından büyüksün diye tersliyorlar. Allah belaşarını versin cidden. Kuzenlerim 44 yaşında evli çocuklu anne babaları maddi manevi her şeyleri ile ilgileniyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne iş bulmama yazdım ediyorlar. Ne ameliyat olsam sağlık sorunun olsa yardım ediyorlar. Arkadaş sevgili yapsam tanıştırmaya kalksam yüzlerine bile bakmıyor umursamıyorlar.
Bu aile ile ne bık yapılır?