Aslında öldükten sonra gercek hayatın başlayacağını ve belki bir yıl belki 10 yıl sonra bizimde onların yanına gideceğimizi Allah sabır vermiş sabretmeyi vermiş bize sabır olmasa çatlar ölürdük zaten
Acı hep içinde kalacak ama hayatı yaşamaya mecburen devam edecek annesi de olsa babası da olsa kim olursa olsun dua etmekten yapacak başka hiç bisey yok
Acı hep içinde kalacak ama hayatı yaşamaya mecburen devam edecek annesi de olsa babası da olsa kim olursa olsun dua etmekten yapacak başka hiç bisey yok ( buna benzer bir sey )
Dedeyi çok seviyor demekki bide şöyle düşünebilir ona kötü davranmadım kalbini kırmadım üzmedim ben onu çok sevdim Allah da sevsin cennetine alsın ya da sen bunları kendin söyleyerek yazabilirsin kız hiç mi yakınını kaybetmedin sen acı nedir bilmiyomusun
Babanı kaybetmişsin buraya yazmaya gerek var mı nasıl teselli ederim diye çok küçükken bide sen babasız büyüyen bi kızsın acının en büyüğü ilk aşkın olan adamı kaybetmişsin belki birlikte parka bile gidemedin babasız büyüdün sen bu acıya dayandiysan oda dedesine dayanır herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Teselli bazen söz ile olmuyo dil düğümleniyor sanki aileden biriyse hele sen yanında olduğunu belli et
ex ama nasil belli edebilirim farklı sehirlerdeyiz bide
Ex ama hala görüşmeye devam ediyorsunuz sanırım
bi kac gün önce yazdi
Aslında öldükten sonra gercek hayatın başlayacağını ve belki bir yıl belki 10 yıl sonra bizimde onların yanına gideceğimizi Allah sabır vermiş sabretmeyi vermiş bize sabır olmasa çatlar ölürdük zaten
Acı hep içinde kalacak ama hayatı yaşamaya mecburen devam edecek annesi de olsa babası da olsa kim olursa olsun dua etmekten yapacak başka hiç bisey yok
evet haklisinnn ama bildigimiz halde teselli edemiyoruz ya da kendimize anlatmiyoruz bunu
bu son dedigin gibi mi yazsam sence ona
Hangisi anlamadım
Acı hep içinde kalacak ama hayatı yaşamaya mecburen devam edecek annesi de olsa babası da olsa kim olursa olsun dua etmekten yapacak başka hiç bisey yok ( buna benzer bir sey )
Olabilir canım sende ekle biseyler hasta olan kim
dedesi
Dedeyi çok seviyor demekki bide şöyle düşünebilir ona kötü davranmadım kalbini kırmadım üzmedim ben onu çok sevdim Allah da sevsin cennetine alsın ya da sen bunları kendin söyleyerek yazabilirsin kız hiç mi yakınını kaybetmedin sen acı nedir bilmiyomusun
Özelden yazamadım maalesef belli ki sende yazamiyosun burada kaldık
Babanı kaybetmişsin buraya yazmaya gerek var mı nasıl teselli ederim diye çok küçükken bide sen babasız büyüyen bi kızsın acının en büyüğü ilk aşkın olan adamı kaybetmişsin belki birlikte parka bile gidemedin babasız büyüdün sen bu acıya dayandiysan oda dedesine dayanır herhalde
illa ki dayanir zaten bi zahmet dayansin bem böyle seylerde cok duygusalim konusamam üzülürüm ondan yazdim burayada
Dedesi gelmiş kaç yaşına canım ya illaki üzülür ama seninde yapacak diyecek tek sözün ben babasız büyümüş biri olarak seni anlayabiliyorum.
Bu durumdan bile kendine fayda çıkarmaya çalışmak.. Uzak dur yeter
nasil yani insan oldugu icin yaninda duruyoruz zaten böyle seyleri lehime cevircek degilm
Onun icin özel olmama onun benim icin özel olmasına ihtiyac yok dinlerim yanında olurum
nasil yaninda olursun
Dinliyerek izin verirse bir omuz kadar yakınında olarak elimden geldiği kadar
farkli sehirlerdeyiz:(
Gitmek isterim niye gitmiyim dedigim gibi elimden geleni yaparım
zor gitmem ama telefonda aramayla mesajla nasil yapabilirm hissetitebilirim
Durust olursan yaparsın yoksa gercekler hayat böyle
yapacagimi bilmedigim icin buraya yazdim zaten
Sen istersen hersey olur yoksa hic bir şey olmaz
yaw acik konus ya
Onun yanında olman gerekiyor sa olmalısın bunu vicdanın icin degil istedigin icin yapmalısın
Valla kim olursa olsun bu tür konuda özellikle ölüm söz konusu ise kimseyi teselli edemiyorum boğazım düğümleniyor kimseye bir şey diyemiyorum
ay hiç bilmiyorum çok zor soru bu. bir süre şokta kalırdım ben
Allah günahlarını affetsin, Cennetde banada yer tut derim
Edemezsinn