Küçüklükten beri gurbetçi gibiyim
1-5 arasını köyde 6-8 arasını şehirde sonra lise 1-4 arasını farklı bir ilçe de üniversiteyi memleketten çok uzakta okudum. Daha sonra sıralı olarak mobilyacı, hamal, dublör, kameraman, oyuncu, grafiker en son 1 senelik asb lik yaptım. Şimdi de başka bir şehire çalışmaya gidiyorum. Hayatım bu kadar dalgalı iken bir kadını sevmeyi hiç başaramadım. Sizce aşktan uzak mi kalacağım hayatımın amacını nasıl öğrenebilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaş 26 ise neler sığdırmışsin neler yaşamıssın sabir sabır etcez şu hayat öyle hele şu devir. Allah bilir uzak vs. Bunları düşünme iyi düşünmek lazım.
104 yaşındas misin cidden
youtube.com/shorts/gqYVrpKfYRE?feature=share
Bunu neden yüzüme vuruyorsun dostum
Dm gel
Benim kendime hayrım yok hayatsız bir veletim dm de ne laf edecm sana hayırli biri olaydım
zaten 104 yaşında olmazdım. Ben sana güzel fikirler veremem ki tamam yaşın doğru ise yaşından 2 yaş düşük zekada cahilim ve o kadar iyi açıklama destek edem dedim sizi şimdi https://youtu.be/jWwWz68jkJw
Nasıl yaptın bunu avukat misin
Cahilim ben 26 yazıyor yaşında profilde avukat değil beynim kaydı sen tam olarak ne dedin.
Güzelim sen çılgın bir kıza benziyosun shshaj kaç yaşındasın
24 25 olacak da benim yaşım konu ile alakalı değil. Hayatimda b0kumda boğulduğum zaman dilimindeyim elimde olsa geberecem pozitif konuşma yapayım dedim birazda zügurt tesellisi ettim kendime yine bir zortlama anı neyse Allah rahatlık versin ve yardımcınız olsun.
Gitme la konuşalım kimsem yok
Cılgın degil ama ruhsal olarak iyi değilim ve ilaçları alıp uyumam lazım. Sizde uyuyun uyku önemli elektirik faturası internet de öyle. Yarın tez gelen dışarı çıkip dost edine sen. Ve bir büyü yapıcam ve tüm şerefsizlikler yapanlar bu gün yatalarında ne oluyor lan diyecek. Evet baslıyoruz. youtube.com/shorts/QumM-u2JttI?feature=share şimdi uyu güzel seyler düşün
Seni mi düşüneyim güzel şey olarak heee
İnternet paketini bitirdim bitircem 1 gb yaptım norveç daglarıni düşün Allahım.
Norveç dağlarında beraber çay içtiğimiz günü düşünüyorum. Haha serin be ayaklarımız çimene değiyor missss