Merhabalar Herkese 🌸

Psikolojik ve toplumsal açıdan soruyorum:>
Merhabalar Herkese 🌸

Psikolojik ve toplumsal açıdan soruyorum:>
Bence bıçağın hastalığı insanların birbirini dinlememesi herkesin her şeyi çok biliyorum kafasıyla gezmesi, insanların birbirine karşı saygısızca tavırları yani kimsecik fikrini söylediği zaman bir diğerine saygı duymuyor herkes benim söylediğim doğru benim bildiğim doğru onun bildiği yanlış kabul ediyor herkes birbirine muhalefet olmak peşinde geziyor.
Bir de bu çağın hastalığı sosyal medya her şeyimizi böyle olu orta ortaya dökme çabası içerisindeyiz başka bildiğimiz bir şey yok, gizli saklı mahrem diye bir şey bırakmadık
Bence bu çağın en büyük hastalığı cahillik olabilir çünkü cahil insanlar olduğu sürece insanlar gelişemez ya da gelişmek istemezler. bir de samimiyet olmaması yani insanların sürekli olarak kötülük düşünmesi birbirlerinin arkasından konuşması kötülük yapması yalan söylemesi bu yüzden de kimseye güven olmuyor maalesef. çünkü insanların çoğu kendi çıkarının derdinde bu ister arkadaşlık ister sevgililik olsun hiç fark etmez.. maalesef kötü dönemde yaşıyoruz
Dizilerde yaşanan hayatlara özenmek.
Onlar giyinmek , onlar gibi gezmek, onlar gibi konuşmak.
Taklit , kıskançlık, intikam duygusu.
Sonrası ise neden sevilmiyorum.
Şaşırma yetimi her geçen gün bir sıkala daha yükseltiyor insanoğlu.
Yaşanan olaylardan değil.
Bu yaşanan olaylar karşında insanoğlunun her seferinde daha fazla şaşırmasına sasiriyorum..
İlginç, hemde çok ilginç.
Çağımızın en büyük hastalığı bence insanların kendi kendine olan muhasebelerini yapmaması kendi kişiliklerini saygı duymaması kendinden başka herkesin yanlış olduğunu düşünmesi gerçek manada arkadaş dost komşu gibi kavramları yaşayamaması hep bir üstünlük mücadelesi vs
Cevap
16Cevap
Yoğun nefret duygusu. Hayata, kendine, insanlara, yaratılışa karşı.😃
Yanlış olan her şeyi normalmiş gibi gören hastalıklı zihniyetlerle bir aradayız
Tükenmişlik sendromu, depresyon. Tahammülsüzlük, öfke nöbetleri, sinir krizleri, Aşırı yorgunluk.
Popüler olma çabası. Kendilerini rezil etmek için her şeyi yapıyorlar.
Bireyselleşmeyi yanlış anladı insanlar, yalnızlaştılar.
İletişimsizlik, empati yoksunluğu ve daha niceleri..
Uyuşturucu bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı, mastürbasyon bağımlılığı
Rol model yok, akıl hocası yok. İnsanlar kafası kesik horoz gibi gidiyor ama nereye.
Dijital intoksikasyon
Umutsuzluk, mutsuzluk , doyumsuzluk
Telefon bağımlılığı.
Maneviyatsizlik ve bencillik
Sahtelik, k. hpelik
Yancılığa göre tepki belirlemek.
Çağımızın en büyük hastalığı; şükürsüzlük
Depresyon, anksiyete
geçmişe özlem aşkom
İletişimsizlik
Beyin yoksunluğu hepsi teklonoji ye kurban gitti
Özentilik net kabak gibi de belli