Neden bu kadar abarttı?

Eşim biraz eve geç kaldı. Ben de merak edip aradım işte neden geç kaldın dedim o da ne geç kalması dedi sonra patronun işte birazcık sohbete daldı dedi aradığımda meşguldü kimle konuşuyordun dedim asistan'la dedi ne konuşuyordun dedim maaş zamlı yatmamış onu istişare ediyorduk dedi ben de bu kadar uzun zamanın nesini konuştunuz dedim sana mı hesap vereceğim dedi ben de vereceksin tabii dedim ben de sana veriyorum dedim daha sonra kapattık eve 5 dakika sonra geldiğinde muhatap olmadım konu açıldı ne saçma sapan sorular soruyorsun dedi konuşmak istemiyorum dedim daha sonra bir konu hakkında bana hesap vereceksin dedi ben de bundan sonra hesap vermek yok dedim o da seni kardeşinin düğününe yollamam dedi ben de giderim karışamazsın gerekirse otobüsle giderim dedim zıttıma gitme deyip vestiyere vurdu canımsın yüz verdik g**** kalktı dedi. Vestiyere vurunca çocuk ağlamaya başladı korktu. Ver bana çocuğu ağlıyor dedim ben bakarım dedi ve korktu beni istiyor dedim vermedi sonra ben de ağlamaya başlayınca ver çocuğu korkuyor dedim öyle verdi. Bu arada aşırı derecede ilgisiz aldatmaya dair bir şey görmedim ama eski ilgisi yok bana kendimi değersiz hissettiriyor çocuğu da alıp yukarı çıktı geliyorsan gel dedi gelmiyorum dedim hiçbir önemin yok zaten dedi gelmezsen gelme dedi. Kalbim çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum.
Neden bu kadar abarttı?