Eşim biraz eve geç kaldı. Ben de merak edip aradım işte neden geç kaldın dedim o da ne geç kalması dedi sonra patronun işte birazcık sohbete daldı dedi aradığımda meşguldü kimle konuşuyordun dedim asistan'la dedi ne konuşuyordun dedim maaş zamlı yatmamış onu istişare ediyorduk dedi ben de bu kadar uzun zamanın nesini konuştunuz dedim sana mı hesap vereceğim dedi ben de vereceksin tabii dedim ben de sana veriyorum dedim daha sonra kapattık eve 5 dakika sonra geldiğinde muhatap olmadım konu açıldı ne saçma sapan sorular soruyorsun dedi konuşmak istemiyorum dedim daha sonra bir konu hakkında bana hesap vereceksin dedi ben de bundan sonra hesap vermek yok dedim o da seni kardeşinin düğününe yollamam dedi ben de giderim karışamazsın gerekirse otobüsle giderim dedim zıttıma gitme deyip vestiyere vurdu canımsın yüz verdik g**** kalktı dedi. Vestiyere vurunca çocuk ağlamaya başladı korktu. Ver bana çocuğu ağlıyor dedim ben bakarım dedi ve korktu beni istiyor dedim vermedi sonra ben de ağlamaya başlayınca ver çocuğu korkuyor dedim öyle verdi. Bu arada aşırı derecede ilgisiz aldatmaya dair bir şey görmedim ama eski ilgisi yok bana kendimi değersiz hissettiriyor çocuğu da alıp yukarı çıktı geliyorsan gel dedi gelmiyorum dedim hiçbir önemin yok zaten dedi gelmezsen gelme dedi. Kalbim çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sende detayına inme söylemiş işte ne konuştun bilmem ne eve gelince konuşsaydın böyle olmazdı belki onun küfür etmesi de yanlış evlenirken böyle mi söz verdi sana da nasıl olsa aldım çocuk yaptım bişey yapamaz kafasında düşünüyor büyük ihtimalle bence konuşup halledin olabilir böyle şeyler ilgisizliğini de söyle ona seni de anlıyorum falan de vs vs ayarla işte
Normalde nereye gittiğini bile sormam ama bugün ilk defa sordum sanki hep darliyormusum gibi davrandı. İlgisiz davrandığını söyledikçe daha da öyle davranıyor. Önceden bana çiçek alırdın diyorum. Ne alaka hayır almadım diyor. Çiçeğin fotoğrafını çekmiştim almıştın ya diyip gösterdim. Artık beni sevdiğini düşünmüyorum. O kadar değersiz hissediyorum. Sohbet yok muhabbet yok. Gün içinde sadece çocuk için arar uyuyorsa iyi tamam deyip kapatır. Bilmiyorum ya ben abartiyorum. Gurbetteyim ve çok yanlızım. Çok yoruldum.
Hizmetçi olarak mı almış seni yaptığı yanlış Allah yardımcın olsun inşallah düzelir aranız boşanmalar aldatmalar bu yüzden oluyor maalesef
Aynı soruyu bende soruyorum. Kavga ederken bile iş buyuruyor. Reddedersem niye evlendik der. Allah korusun Rabbim o kadar alçaltmasın aldatma olmasın.
Olmasın tabi ki de böyle yapması büyük bir sorun maalesef biraz ilgili alakalı olması lazım halden anlaması lazım ne olursa olsun
Hayırlısı olsun artık hakkımızda teşekkür ederim.
Amin inşallah rica ederim
Üzme kendini belki stresli bi dönemde dir iş vs ikinizde daha anlayışlı olun o biraz kaba davranmış ama güzellikle anlaşılır çözülür gibi umarım sonunda seni üzen şeyler çıkmaz mutluluk lar dilerim
Çok mu sıradan bilmiyorum ama ben gurbetteyim kimsem yok dostum yok. İşten geliyor sohbet yok muhabbet yok. O ilgisiz davrandikca ben uzaklaştırıyorum. Ben uzaklaştıkça o daha da agrasiflesiyor. İşten gelip TV karşısında telefonla video izleyip erkenden yatıyor. Bende çok bunaldım yoruldum artık ev çocuk gelir gün boyu napiyosun bilmem ne ne yaparsın ki sen zaten.
Anladım gurbet işi de seni etkiliyor 😕ne diyim ki. Yine bir sohbetten daha kendime ders çıkardım 🥲
Aynen öyle
Adamı tahrik etme ya.
Ya normalde sormam darlamam ilk defa sordum ben sessiz kaldıkça sesi daha da yükseliyor.
İlgi alakası kesilmesi normal yani eskiye göre az olması. Cicim ayları bitti çünkü bunu bu kadar dert etme bununla yaşamaya alış.
Ama neden çevreme bakıyorum. Eşleri ile misafirliğe gidiyor geziyor sohbet ediyor. Biz neden böyle değiliz. Bunları söyleyince milleti örnek gösterme oluyor.
Geneli senin gibi benim gördüğümde bu.
Ama bu bı kadını tüketen uzaklaştıran bişey ben uzaklaştıkça o da iyice tahammülsuzlesiyor. Böyle ömür geçirmek çok zor.
Sonu boşanma.
Bilmiyorum yinede düzeltmeden yanayım bu çok büyük bir sebep değil ama tüketiyor bı yol bulmak lazım da hayırlısı diyelim
Olmaz böyle. Zamanla gözün dışarıya kayar. En olmadık hallerde bulursun kendini.
Allah korusun. Rabbim İhanet ettirecek kadar alcaltmasin.
Amin de kocalarını aldatan o kadar kadın gökten inmedi. Böyle böyle başlıyor her şey. Kadın önce bişeyler için çabalıyor bi tarafını yırtıyor. Sonra baktı olmuyor boşanmaya da cesareti yoksa çatır çutur aldatıyor.
Bence bu daha kötü yıllarca babası annesini aldatmış adamın kızı olarak yazıyorum çocuklarda psikoloji falan kalmıyor. Aklımı teslim ediyordum. şaka gibi gelebilir ama öyle benim bı evladım var ben onun boynunu bukmek istemem.
Babalarımız benziyormuş birbirine.
Ne diyeceğimi bilemedim yaşanilanlar zor. Rabbim sabır versin yaş aldıkça insan atlatıyor Allah'tan
Yazsana bana.
Yok ben çıkıyorum, teşekkür ederim