Çoğu kişi, bir insan 40 ina kadar evlenmezse sonrasında çok pişman olacağından bahseder. Ne çoluk var ne çocuk kapını çalan yok yalnızlıktan ölür gidersin derler. Ama yalnızlık çoğunluk değil de kaliteli insanların yani başında olmamasidir bence. Misal ben 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, aramadım yani, çabuk sıkılan bir yapıya sahibim. Kendime guvenip evlenmiyorum da.. birine nereye gittiğinin bilgisini vermek, kıyafetine, oturmana, kalkmana vs karışması, akraba sayının x2 artması.. bunlar bana hiç çekici gelmiyor. Yapı olarak da asi bir insanım, o da benle uğraşmasa daha iyi. Sonra boşanma çocuklar vs ohoooooo
Yok anam yok iyi böyle...
Size hangisi daha iyi gelir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Korkarak ve seçerek biryere varılmaz pişmanlık için zemin ayarlarsin
ne diyeyim bilemedim valla sevmek sevilmek gibisi yok ama tatmamissin bilmiyorsun
Denk gelmemisse benim sucum degil
evet seni suçlamiyorum hak veriyorum aslında
Ben sevgiyi bile tatmadım bilmiyorum..
Ailede öğrenilir böyle şeyler. Surekli azarlandigin toksik bir sevgi turu (!) var ise sevgiyi bile istemezsin. Ve ailenin sana yaptığı en büyük kötülük olur
aslında sende çok istiyorsyn dogru kisiyi bulup sevgiyi tatmak sevilmek sana ilgi duyulmasini ama işte demekki ailenden hiç görmediğin icin ve aşka sevgiye inancini kaybettigin icin kendini boyle yukarda saydiğin bahanelerin arkasina sığındırmişsin ama bu bahtsizligini elbet birgun kıracaksin
Tatmadigin bir şeyin eksikliğini hissetmezsin ki, normali o gelir.
Tırnağı kırılsa arayıp sevgilisini ağlayanlar biliyorum, o tipler kazanıyor işte. Her şeyi kendi halleden ben değil 😀
Alıştım yani
tatmadin ama tadanlari görünce canin cekiyor iste 😂bence alişmadin kendini avutuyorsun kendine göre birini bulsan dusunmeden kollarina atlardin
Kendim gibi olandan kaçıyorum ben be afsgsgwgsgs duygusal açlık çeken biriyle olmak kolay mı
kendin gibi degil ama kendine göre mesela aha bu bundan olur dedigin birisi olsa hic demezsin yalniz kalayaim yalnızlık iyi falan 😂 aslında iki tarafta duygusal aclik icindeyse tamda uyumlu çift olmazmi ya
Erkeğin aşırı duygusal yoksunluk çekmesi ezikce geliyor gözüme. Çekse bile belli etmemeli 😀😀
erkekler zaten belli etmiyor ki 😂 boşuna dememisler erkekler ağlamaz siill göz yaşiniii
Evet erkekler gözümün önünde agladiginda bitiyor gerçekten
Kötü bir algı ama öyle:/
oldu mu hic gözünün önünde ağlayan
Evet...🥲
kimdi o niye merak ettim
Seneleeeeeerr önce flört ettiğim biri.
ayrilmamak icin mi
Ota bka ağlayan biriydi ama en çok benim için ağladı.
Beni de en çok o sevmiş ztn yıllar sonra anladım
Neyse ki şu an çok mutlu, evli karısıyla.
Ben hala avel avel geziyorum
pişmansin mi 😂
Beni çok seviyor diye birine de evet denilmez ki, seninde seviyor olman lazım.
Hayir yapar gibi 😀nihayetinde ömür geçireceksin.
O yüzden üzülmedim pek.. çok mutlu olur inşallah dedim ztn ne aradım ne sordum 5 yıldır.
he belki senin de ona karsi duygularin vardir ama ozmaan olmamistir falan diye dusundum. sevmiyorsan yapcak birsey yok tabi ama hala haberdarsin he 😂
Birkaç ay önce ortak arkadaslardan gördüm ya kapıda davul zurna getirmiş oynuyorlardi😀😀
senide cagirmadi mi
Aaa çağırmaz mi tam altın taktim
hadi canım sende 😂😂
Çağırsa travmalari hoplardi
Keza ben bunun bir kere Linkednden profiline baktım o hafta kızla ayrildilar
Yani şu an bile gorse beni baya kötü olur
O yüzden kendimi hatırlatmak en son düşüneceğim şey
hala deli gibi seviyor he vay be yazik cocuga 😂
Yanindakiyle yasar, aklındakiyle ölürsün demişler.
Sanmıyorum o kızı o kadar seviyor olsun. Keza bende o kızın yerinde olsam, bilmek istemezdim çok ustunkoru anlatıp geçmiştir beni.
bide sadece flört dedin nasil oluyor oyle okadar baglanmis anlamadim
2 yıl konuştuk işte bilfiil muhabbet ettik doğru düzgün buluşma bile olmadı, 2 kere dışında.
Öyle bir hale geldi, malum DUYGUSAL BOSLUK.
degisiksiniz ha 2 yil flörtmü olur bosuna harcanmis 2 sene
Ben ark gibi konuştum kimsem yoktu onda n
hic birine aşik olmadin mj
Benim aşık olduğum tipler it kopuk oluyor
Hayrini göremiyorum yani. Başlangıç göz yaşı bitiş göz yaşı..
Ve genelde platonik
uzücü yalnizliğa devam ozaman
Ulan heeeyaaaggt
isyan etme bu ışıltili hayati ssn seçtin 😂😂
Ahsgsgwgw isiltidan gözüm kör oldu
evlen artik coluk cocuga karis 😂
Fikir için sağ ol,
İyi geceler
iyi geceler
Ben de senin gibi düşünerek bu yasa geldim
Herkesin beklentileri yaşam tarzları kendinedir.