İletişimde emojiler, duyguları, tepkileri veya ifadeleri aktarmak için kullanılan görsel sembollerdir. Ancak, emojilerin kullanımı tamamen kişisel tercihlere dayanır ve farklı insanlar farklı şekillerde yorumlayabilir.
Bir erkeğin limon emojisi göndermesi, pek çok farklı anlama gelebilir. Örneğin, bazıları için limonun asidik veya ekşi bir tat taşıması nedeniyle, bu emojinin bir duruma tepki olarak kullanılmış olabileceği düşünülebilir. Ancak emojinin tek bir anlamı yoktur ve kullanıcı ne anlamda kullanmak istediğine bağlıdır.
En iyi yol, emojinin kullanıldığı bağlamı değerlendirmektir. Konuştuğunuz kişiyle ilişkinizi ve diğer iletişimlerinizi düşünerek emojinin ne anlama gelebileceğine karar vermeye çalışabilirsiniz. Eğer emojinin anlamı belirsiz ise, en iyi seçenek, doğrudan kişiye emojinin ne anlama geldiğini sormaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili arkadaş olmaktan başka ne derdi olacak
Sevgilisi olan erkek başka bir hanımı ne eylesin söyler misiniz?
Yok eğer ki sevgilisi eşi varken hala başka hanımlara sulanıyorsa
Kimse benim kusuruma bakmasın
Bu şerefsizlukten namussuzluk ihanetten başka bir şey değildir
Ben de emoji gönderiyorum
İlgi ve arkadaşlık isteği teklifi için
Yoksa erkek olarak neden erkeklere değil kızlara gönderiyorum. Birazcık Düşünün...00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılSadece dikkat çekmek ve bu ne demek istedi acaba dusunmeni istiyordur tabiki emoji düşünürken aslında içinde o erkege karşı bir Ilgın oluşacak amaçta bu yüzden düşündürmektedir elma armut farketmez emojiyle bir şey anlatmıyor ilgini çekmek istiyor demekki bunuda başarmış ki soru soracak kadar aklını karıştırmış dikkatini cekmis
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSapıktır.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYorumdakiler iyice saçmalamış yalamakla ya da küçük büyükle göğüsle alakası yok. Kadınlar sürekli aynı emojilerin onlara atılmasına alıştığı için artık erkekler farklı emojiler atmaya başlıyorlar çünkü kadının "bu emoji ne alaka?" Diye sormasını sağlayacak ve o erkekte sohbeti başlatacak. Bizim milletin aklı fikri sekste olduğu için konuyu abuk subuk yerlere çekmesi çok normal, nefes almayı bile cinsel çağrı olarak adlandıracaklar yakında.
1214 Yorumla- +1 yıl
Erkekler koşun nefes alıyor xjdjfjfjfjf
- +1 yıl
Iğığığığ seni gidi komik şey.
- +1 yıl
@kalbindesakli91 yazdığın şeyin konuyla alakasını sorabilir miyim?
- +1 yıl
"nefes almayı bile cinsel çağrı olarak adlandıracaklar yakında."
nefes almak da bir temele göre cinsel çağrıdır aslında. karşı cinse hayat ne kadar acımasız olsa da sırf seninle sevişebilmek için nefes almayı sürdürüyorum mesajı vermektedir. - +1 yıl
şimdi öyle diyince unfaithful filmindeki kütüphane sahnesinde diane lane nin nefes alıp verişindeki tutku ve ihtiras geldi aklıma
- +1 yıl
Boş yapma ya.
- +1 yıl
Hıı aynen saçmalamışım. Biriside demiyor ki evet toplumca aşırı abazayız diye.
- +1 yıl
@dionysosjai küfür, hakaret, laf atma yok. Nasıl bir özgüvensizsin ki birisi sirf seninle aynı fikri savunmuyor diye engel atabiliyorsun? Üstelik tarizli bir üslubum olduğu o kadar da barizken. d
- +1 yıl
Özgüvensizlik mi cahille uğraşmak istememek mi?
- +1 yıl
Ayrıca aynı fikiri savunmayan birisini istersem de engellerim onca vaktin arasında sizinle mi tartışacağım ak kimsiniz siz.
- +1 yıl
Hadi buradan da ye engeli cehalet beyin.
+1 yıltam olarak hikayeyi şöyle anlatayım bir kız vardır mesela o kız beğenilir ve ne yazayım diye düşünülmeye başlanır sonra bunun üzerine çocuk gider ve yayıncıya sorar abi ne yazayım adam da der ki farklı olun merhaba yazmayın bir işe yaramaz görüldü yersiniz ne yazabilirsiniz diye düşünür ve söyler limon yolla lan limon yolla der çocuk bir garipser sonra o taktik bütün herkese yayılır taktik ise şudur kıza limon atılır ve beklenir sonra kız merak edeceği için limon ne ya falan diye soru işareti atar ya da bu ne diye sorar sonra kıza ekşi mi tatlı mı diye sorulur kızda limon tatlı olmayacağı için ekşi der sonra bunun üzerine çocukta ama ben tatlısını buldum deyip kıza hafiften bir yürür ve işe yararsa aşk başlar işe yaramazsa kızdan büyük bir beşkardeş yenir :D
12 Yorumla- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞeftali kiraz göndereni çok gördükte limon göndereni ilk defa duyuyorum 😂 seni sıkar suyunu mu çıkartırım diyor 😂 yoksa sulumu denek istiyor bu çocuk 😂 Allah'ım kafamda deli sorular 😂 sende ona gönder birazdaha limon 🍋 istermisin çocuk adam de 😂 @Danışabilirsin sen ne düşünüyorsun bu konuda
26 Yorumla- +1 yıl
@r_engarenkyollar Pazarda olduğunu limon sattığını. Elde kalan limonları kendisine satıp satamayacağını soruyordur :D
- +1 yıl
@Danışabilirsin bu çocuk kabzımal mi ozaman 😂 bu çocuk adam olur çünkü çocuk kendini narenciye ticaretine adamış bugün limon gönderir yarın portakal greyfurt yollar 😂 mevsimlik işçi gibi çalışıyor demekki 😂
- +1 yıl
Umut fakirin ekmeği imiş :)
- +1 yıl
@Danışabilirsin böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 🤣🤣
- +1 yıl
Koy omuzuma başını mendilsiz olsun :.
- +1 yıl
@Danışabilirsin 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 artık nasıl anlarsan sana kalmış 😂😂

ᅠᅠ
180 Yorumla
+1 yılHiç tanımadığın bir erkek sana yazsa ki büyük ihtimal selam, merhaba ya da tanışabilir miyiz? diyecek. Sende zaten bunlara tok olduğundan ya engel atarsın ya da görüldü. Ama alakasını hiç bilmediğin yöntemle biri sana limon attı. Bak merak edip buraya bile sordun. Amaç savunma mekanizmanı manipüle edip cevap vermeni sağlamak. Bunu yapanlar var mı dersen görüldüğü üzere yapmışlar😂
12 YorumlaAslında burada dikkat edilmesi gereken nokta.
Erkeğin hangi cümlesinden sonra bu emojiyi gönderdiğine bakmak
Bir erkeğin hangi konu ve sohbet sırasında bu emojiyi gönderdiğine bağlı olarak durum değişebilir.
Genel manada google de limon emoji anlamına bakıldığında 'aldatma' anlamı taşıyormuş.
Bence; en iyisi bu emojiyi gönderen kişiye bu emojenin anlamını bilip bilmediğini sormak.
Hangi amaçla bu emojiyi gonderdiğini sormak00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu muhabbeti biliyorum. Ünlü bir yayıncı var. Erkeklere diyor ki "herkes kızlara alev emojisi atıyor siz de dikkat çekmek için limon emojisi atın kız bir şaşırsın ne alaka desin"
Olay bu yani😂
21 Yorumla- +1 yıl
aşko ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi
+1 yılCanlı yayın yapan bir çocuk vardı o demiş oğlum merhaba diyerek mesaj atmayın hiç bir kıza farklı olun fark yaratın mesela limon gönderin 😂o günden sonra limon sıkılmış hep kızların mesaj kutusuna 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTanışmak için yazmıştır.
Tatlı mısın ekşi misin anlamında.
Yazdığı emojiye soru işareti atarsın o da tatlı mısın ekşi misin diye sorar.
Eğer tatlı dersen sohbet edersiniz.
Ekşi dersen konuşmayı bitirirsin.00 Yorumla
+1 yılElraenn dedi ki bir kıza yazmak için bahane arıyor ve çekiniyorsanız alın size limon atın sorgulasın kafasında muhabbet elbet açılır gün o gündür bütün abazanlar limon atıyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılhttps://youtube.com/shorts/cptENDl13eA?feature=share
😂😂sende ona elma at neden elma derse amasya dersin ksksjsj11 Yorumla- +1 yıl
Ahahah Reis limonun mucidi😂👏
şu emoji olayına hiç alışmadım, teyze yaşına geldim artık ondan herhalde:)
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılye tatlıyı çıkar hakkıyı
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
40 Yorumla Elraen izleyen biri demektir. Sana bu emojiyi attıysa eğer seninle konuşmak, tanışmak istiyorum ama bunu sıradan bir selam yazarak yapmak istemiyorum ( kızlar arasında standartlaşmış taktik olarak düşünüldüğü için) diyor. Limon atmış ki sende bu ne diye ona sor ve muhebbet başlasın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. Elraenn'in limon taktiğini denemiş 😂
https://youtu.be/04mmh36A8Og00 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim konu başka bişey.
Bir dönem arkadaşım anlatıyordu vajinaya limon sürünce güzel oluyormuş falan filan.
Belki onu demek istiyor olabilir02 Yorumla- +1 yıl
bunuda ilk defa duyuyorum 😂😂
- +1 yıl
Yoh *
Özel işler elektrik idaresi suları kesecek anlamı var
30 Yorumla
+1 yılKonuşma başlatmak için ortaya atılmışnbir yöntem ve gereksiz insanların kullandığı emoji işte farklı bir anlamı olduğunu sanmam
10 Yorumla
10 Yorumla
+1 yıltatlı mısın ekşi misin seç birini demek için göndermiş 😂
20 Yorumla
+1 yılTwitch izlemiştir ve konuşma başlatmak istiyordur. Bu yöntemi görmüştüm.
20 YorumlaElraen'in verdiği bir taktik, öneri. Kızlar gül, alev emojisine alışık olduğu için limon yolla farkın olsun, kız şaşırsın diye söylemişti 😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuyu bilmediğim için şöyle yazayım:
Eğer bir espri falan yaptıysan, yüzümü eksitiyorum şu an bu nasıl espri demek istemiş olabilir...
09 Yorumla- +1 yıl
Tuğkan Gönültaş
- +1 yıl
@gencbiri123 anlayamadım
- +1 yıl
Tuğkan gönültaş limon
Youtubede ara - +1 yıl
@gencbiri123 ne aricam ya
- +1 yıl
Konuyu bilmiyorum diyorsun ya atarli ergen seni
- +1 yıl
@gencbiri123 ergen babandir 😂😂
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapma köpek seni
- +1 yıl
@gencbiri123 ajahhaaahha 😂😂
- +1 yıl
Ne ayaksin la sen?
+1 yılTövbe estağfurullah aklıma bir şeyler geliyorda😂😂 sivri diye pi. pi mi demek istiyor acaba ya da ekşi insansın suratsızsin demek istiyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Yok daha neler 😂
+1 yılNasıl ya 😱 kimse mi bilmiyor? Elraen limon yazın YouTube ve izleyin ne olduğunu
10 Yorumlaağzım sulandı demek istiyor seni beğenmiş yalamak istiyor :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılMemitolarda limon gibi mi demek istiyor ki o ne acep yaa hfhgjg
10 Yorumla Vslla degisik geldi bilemedim🤣
10 YorumlaMuhabbete limon sıktın demiş de olabilir,
Limon gibi içimi ferahlattın da...
Hangi konu üzerine dediğine bağlı.00 YorumlaSen limonsun.
Ve ben bu sulu limonu yerim. Diyor...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılBunu da yapmayan kalmadı herhalde. Elaeren limon yaz çıkar
00 Yorumla
+1 yılO sırada konuşulan konuya göre verilecek bir yanıt.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılHahahhah bunun bir hikayesi var 😂 youtube a Elraen limon hikayesi yaz çıkar.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTanışalım demek istiyordur ama artık pek tutmuyor bence
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Elrean izlemeyi acil bırakması gerekiyor yıldım limon mesajından top mesajından 😂
00 Yorumla
+1 yılÇoluk çocuktur derim elraen izlemiş taktik yapıyor
00 Yorumla
+1 yılTenin limon gibi eksi, git bir duş al demektir
08 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@münzevi___
aha şahidim, doğru değil mi? :D - +1 yıl
Siz hiç yalan soylermisiniz padişahım
- +1 yıl
@münzevi___
Hayatımız yalan, üste para veririm yine söylerim ne demek! :D - +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 bu iyiydi
- +1 yıl
@münzevi___
Teşekkür ederim eğlendirdiğime sevindim :D - +1 yıl
Ben teşekkür ederim
- +1 yıl
@münzevi___
<3
Köpürt beni pakize'nin sık beni huriye versiyonu sanırım😂
00 YorumlaElraen izliyorum beraber izleyelim mi demeye getiriyor
01 Yorumla
+1 yılŞu emoji yüzünden kaç kadınla ayrıldım :))) abi iki kelime yazmak yerine emoji nedir ya
00 YorumlaLimon ekşidir ve ekşi limonum diyor olabilir. 🍋
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHava çok sıcak, limonata içelim mi serinleriz demek istemiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl🍑 şeftali yerine 🍋 limon göndermiş klavye hatası işte herkesin başına gelebilir. Çokta şey yapma...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlım limon portakal bana yolladı. Sıkıp bakarım anlamında Düşünme
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 22b cevap paylaştı. Limon gibi göğüslerin var demek istemiştir sjhs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElraen izlemiş. Elraen bir videosu var selam merhaba demeyin limon ayın kafası karışsın kızın diyor.
00 Yorumla
+1 yılAklı sıra evleneceği kız limonu , portakalı ayırt ediyor mu diye küçük bir test yapıyor, hasta olunca nane limon yerine , portakal limon yapar mi diye korkuyor
00 YorumlaKonuşmayı başlatmak için limon atıyordur. Elraen diye bir YouTuber var konuşmak istediği kızlara limon atıyordu sonra bunları YouTube da fanlarına anlattı ve başklarıda yapmaya başladı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu da yeni taktikleri 😄 konuşmak için gönderiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBenim içimdeki sesim sanada fa beni birdan fazla olmazsan seni kimlerde beni bu yazdan seni beni kimlerde beni bu hatan b ni unutan
00 Yorumla
+1 yılElrean izliyodur takip ediyo musu ndiye seni deniyor
00 YorumlaDalga geçmiş işte ye ekşiyi cıkar ayseyi diyecek hali yok😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılsana yazmak istiyor. Muhabbet için limon atıyor.
00 YorumlaAh tuğkan ah neler yaptırdı bizimkilere cjsjjxjsjssjxd
03 YorumlaVücudunun her hangi bir yerine gönderme yapıyor
13 Yorumla- +1 yıl
ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi
- +1 yıl
@aysekaptan xjdjddkkdkdkd
- +1 yıl
♥
+1 yılTuğkan bir akım başlattı devamı geliyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe saçma bir şey ya hshhss bundan 4 yıl önce salağın teki limon emojisi atmıştı anlam verememiştim hshshs
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ampuller minnak demiş
10 YorumlaElraen limon yaz anlarsın 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Elrean taktiği işe yarıyor
- +1 yıl
@İblisPerisi Limona düşen birini daha görmedim ama öyle diyorsan öyledir
- +1 yıl
Olay limona düşmek değil karşıtarafı merak ettirme ki bak bu soruda da intede birkaç video var
- +1 yıl
@İblisPerisi Hmm demek öyle 😀 enteresan ama sanırım haklısın
- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne