Babam pazarlığın b*kunu çıkarıyor?

Allah’a şükür maddi durumumuz gayet iyi lüks ve konforlu bir hayat yapabilmemize rağmen babam bizi yokluk içinde yaşatıyor. İnşaat şirketi var ve hayvan gibi para basıyor ama buna rağmen aşırı cimri. Yemin ederim 10TLlik çiğ köfteye bile indirim istiyor 0 şaka. Köyde yaşıyoruz süpürge 2 senedir bozuk yan komşununkini istiyoruz utana utana çünkü babam almıyor. Siz alın diyor ama bizim paramız yok. Para onda. Yiyecek bir şeyde almıyor sadece kendi yedeği şeyleri alıyor biz ne yeriz ne içeriz umrunda bile değil. Sucuk al diyorum ben sucuk sevmem diyor. Ya sen mi yicen sanki. Parasını kuzenlerime harcıyor onlara bilgisayar kıyafet cart curt alıyor ama bize zırnık yok. Dün yengem yeni eve taşındığı için hediye almak istedik. Tabak servisi aldık fiyatı 2300dü babam pazarlık yapalım dedi 2300lük şeyi 1900e indirdi ayrıca çalışanın cebinden 50TL gitti seti alış fiyatı 1950ymiş. Tamam pazarlık tapmak sünnettir ama babam cidden suyunu çıkarıyor ya adam olmaz diyor babam da tehdit ediyor bak giderim başkasından alırım falan diyor ya insanlarla dalga mı geçiyorsun alacaksan al almayacaksan git niye milleti zor duruma sokuyorsun değil mi? Çok utanıyorum nereye gitsek ne alsak pazarlığın suyunu çıkarıyor. Çalışanlara çok mahçup oluyorum arada gidip babamın yerine özür diliyorum. Niye böyle bu adam ya niye bu kadar cimri hayır kabre mi götürecek o kadar parayı?

Babam pazarlığın b*kunu çıkarıyor?