Bir erkek olarak mutfak masrafını çeksem, kadın da yemek yapsa ütü de dahil, ancak kira ortak olacak, mantıklı mı? İlişki istemiyorum, sonuçta kazan kazan..
Mantıklı ama hayat sadece mantıktan ibaret değil ki... Duygular?
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evlenirken de boşanırken de her masrafı erkek yapsın, boşanırken kadın yasal olmayan yasalara başvurarak ayrıldığı duygular mı?🙂.. öyle enayi erkek yok artık be yaw..🙂
herkes kendi yaşadığını bilir... sizi eleştirmek için söylemiyorum. hayat sadece mantıktan ibaret değil diyorum. benim gibi duyguları ile yaşayan bir kadın için söylediklerin fazla fazla mantıklı geldi :))) elbette senin gibi düşünen hanımlar da vardır. sen sordun, ben cevap verdim. alınmaca yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mantıklı ama hayat sadece mantıktan ibaret değil ki... Duygular?
Evlenirken de boşanırken de her masrafı erkek yapsın, boşanırken kadın yasal olmayan yasalara başvurarak ayrıldığı duygular mı?🙂.. öyle enayi erkek yok artık be yaw..🙂
herkes kendi yaşadığını bilir... sizi eleştirmek için söylemiyorum. hayat sadece mantıktan ibaret değil diyorum. benim gibi duyguları ile yaşayan bir kadın için söylediklerin fazla fazla mantıklı geldi :))) elbette senin gibi düşünen hanımlar da vardır. sen sordun, ben cevap verdim. alınmaca yok
Yok ya, ne alınmacası. Konuları konuşuyoruz işte..🙂
eyvallah :))
Aynen gardaş banada ev işleri işten gelince falan yemeğimi yapsın bi kadın lazım da Suriyeli var bitene olur muki
Hizmetçi tut
2 yemek 2 ütü için hizmetçi tutmaya ne gerek var.
Hizmetçi onun için var millet temizlik için tutiyo
2 gram şey yapıyorsunuz, onun için o kadar vermeye gerek yok..🙂