Yani 😅 konuşmak içinde aramıyorum veya aramıyoruz sabah namazı için çaldırıyoruz wp den yazarsın uyandım diye 5 dk sonra kaldım cevabı gelmezse gene ararız
sen iyi misin kafan mı güzel. olayı nerden nereye getirdin. mitoloji de de tam olsun. ne mekruhu kattım ne ne haram ne helal. sadece saygı olarak dedim. okulda türkçe dersinde özel isim yazarken ilk harf büyük olur der ve her yerde öyle yazılır. var mı bir sorun yok. ama Allahın a sı büyük yazılsın diyince bir sürü cart curt. sadece saygı olarak dedim. tabu diyor ya. hm de namaz kılan biri hayret
İşte birbirimizi sınamayalım Sabah sabah çok saçma bir konudan dolayı dini bir özelliği olmayan bimkonudan dolayı sinir ettin Bir daha karşılaşmayalım diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah kabul etsin. Evet ben 😂. Şeytan uğraşıyor kalkma kalkma diye
😊 amin cümemizin
😅 Hee ya o şeytan yok mu o şeytan
Başarılı da oldu kaç gündür pislikkk 😒
🥺🥺
Arkadaş bulmaya çalış toplu kalk daha iyi olur senin için birbirimizi körüklersiniz
Arkadaşlar namaz kılmıyor...
😅 bizimkiler de kılmıyor bulmaya çalışıyorum senide eklememi istermisin ararım 😊
Anne baba kaldırıyor teşekkür ederim 😄
Başarılı da oldu kaç gündür pislikkk 😒)= klkamıyorsun sandıydım
Kalkamadım kalktım da uyudum
Hmm o zaman bişey diyemem lakin 😅 arkadaş gurubu olursa daha iyi olur
Bence gerek yok. Sizi tanıyor muyum?
Hayır 😐
Tanışırız ( ve 2 kız arkadaşım var erkek arkadaş gurubu yok 😅 hem wp gurubu açmış olurum )
İlerde de namaza katılmak isteyen olur birbirimizi uyandırız
😊😊😊.
Ahah KS den birine numara vermek nein nein olmass
Diğer arkadaşlarımda KS den tanımıyordum
Konuşmak istemezsen engellersin
Yani 😅 konuşmak içinde aramıyorum veya aramıyoruz sabah namazı için çaldırıyoruz wp den yazarsın uyandım diye 5 dk sonra kaldım cevabı gelmezse gene ararız
Zorlamamyok sen bilirisin
Ama eskiden bikere karşılaşmıştık sanırım soruda
Ahah yok teşekkürler.
Sen bilirsin 😊
Teşekkürler ☺️
vayyy kızlar soruyor da hemde. yalnız iyi hoşta Allahın A sını neden büyük yazmıyorsun
Ona mı takıldın 😅 haklısın lakin haifite uykuluyum 😅 dalgınlık 😊
ona mı takıldın diyecek kadar basit değil o. özel isim değil Yaradanın adı. bundan sonra daha dikkkatli olursan sevinirim
Biraz duyar oldu seninki ama
Ne küfür, ne haram, ne de mekruhtur. İslam harflerinde zaten büyük harf yok. Dolayısıyla, Kur'an-ı kerimde Allah ismi küçük harfle yazılır.
Hoca şunu diyor ( benim şahsi kanatim a büyük yazılmalı ) zorunluluk yok
https://youtu.be/-KHJVHAFJ9M
Tdk ya görede :
Din ve mitoloji ile ilgili özel adlar büyük harfle başlar: Tanrı, Allah, İlah, Cebrail, Zeus, Osiris, Kibele vb.
Uydurmuyorum araştırdım daha önce şimide tekrardan teyit ettim
Bazı şeyler tabudur tabuları dine katmıyalım
sen iyi misin kafan mı güzel. olayı nerden nereye getirdin. mitoloji de de tam olsun. ne mekruhu kattım ne ne haram ne helal. sadece saygı olarak dedim. okulda türkçe dersinde özel isim yazarken ilk harf büyük olur der ve her yerde öyle yazılır. var mı bir sorun yok. ama Allahın a sı büyük yazılsın diyince bir sürü cart curt. sadece saygı olarak dedim. tabu diyor ya. hm de namaz kılan biri hayret
Dostum dalgınlık dedim demi 😊
Olayı büyüttün dedim
Dalgın olmasam yazmam
Ayrıca günah işlemiş gibi davranıyorsun
Eğer günah ise bana bunu anlat dinlerim kaynaksun dinlerim
Kıldığım namaza allah ile benim aramda ve namazıma dil uzatıyorsun
Ayrıca Allah'a saygımı a harfinin büyüklüğü veya küçüklüğü ile göstermek saçma ibadet ile gösterebilirsin
Ayrıca arapçada bile büyük harf diye bir konu yok
Kıldığım namazı eleştirmeye hakkın yok
Bilmediğin konuda yorum yapıyorsun ve duar kasıyorsun... Bu senin tabun bana bir kaynak göster bir ayet göster bunun yanlış olduğunu kanıtlayan
öffff yazdıklarımı iyi okumadığın anlamadığın çok belli. iftiraya vardırmışsın. tamam neyse susmak en iyisi
Eğer ayet göstermeden hakaret edeceksen yazmanı istemiyorum zira zaten gizliden yazıyorsun ben burada show olsun diye yazmıyorum oyuzden gizliyim...
öffff yazdıklarımı iyi okumadığın anlamadığın çok belli. iftiraya vardırmışsın. tamam neyse susmak en iyisi)= iyi günler dilerim
Hatta özleden çıkarsanız kendi hesabımı gösteritim birbirimizi engelleyenbiliriz
hahaha. Allahım beni neyle sınıyorsun
İşte birbirimizi sınamayalım
Sabah sabah çok saçma bir konudan dolayı dini bir özelliği olmayan bimkonudan dolayı sinir ettin
Bir daha karşılaşmayalım diyorum
Adam namaz kiliyor KS ye geliyo burasi cinsellik dolu seni imanindan cikarirlar sjsjjs
Günaydın Allah kabul etsin
Amin 😊
Sende kıldıysan allah senin namazınıda kabul etsin
Kılmak üzereyim. Teşekkür ederim amin.
Güzel 😊
Farz bile asikare edilmez.
Anlamadım?
Günaydın.
Günaydınn 😊
Uyuyordum uyandın mı yoksa uyumadın mı?
Uyuyordum, uyandım.
Güzel 😊 tekrardan günaydın sende kılmak için kalktıysan allah kabul etsin 😊