Hayat elini tutturmayan Bir çocuk gibi Koşup gidiyor, Ne durdurmaya Gücün Yetiyor Nede yetişmeye nefesin... Hayatla Yarışmak Değil, Hayatı Yaşamak Lazım..🥰Mesaisi biten tayfa gelin çay içelim
2019 yılında KS'ye üye olmak tabi ki. KS TÜRKİYE'NİN ÖZETİDİR. En adamı da burada en avamı da burada. Evlenilecek kadını da burada , eğlenilecek kadını da burada. Bilgini de burada, cahili de burada. Zengini de burada, fakiri de burada. Aristokratı da burada, lümpeni de burada. Kentlisi de burada, köylüsü de burada. Burjuvası da burada, proleteri de burada. Arabeskçisi de burada, türkücüsü de burada, popçusu da burada. Sezen Aksu da burada, Dilber Ay da burada. Tarkan da burada, Azer Bülbül de burada. İşvereni de burada, çalışanı da burada, memuru da burada, emeklisi de burada, çiftçisi de burada, işsizi de burada. Sağlıklısı da burada, hastası da burada.
2019 yılında omega balık erkekliği dönemimden çıkıp yükselen burcum başağın iklimine girmiş olmamda KS'nin de önemli bir yeri var. Bunu inkar edemem.
KS'DE OLMAYAN VE ASLA OLMAYACAK OLAN TEK ŞEY GERÇEK AŞKTIR.
Çok güzel bir soru sorduğunun için tebrik ederim. İyiki yapmışım dediğim şey kitapları sevmemdir. Kitapları sevdikçe, okudukça aklımı ve kişiliğimi beslediğimi, ruhumun olgunlaştığını ve aradığım hakikate daha yaklaştığımı düşünüyorum. Okumak Arayıştır... Teşekkür ederim
Bu hayatta iyi ki yapmışım dediğim şeylerden bir tanesi yatılı okulda kalmak bana gerçekten hayatı öğretti, İlk başlarda kaldığında çok zorlanmıştım ama sonradan eve bile gitmek istemedim ve kendi başıma yaşamanın ne demek olduğunu çok iyi anladım.