Şanslıyım çünkü çok sevdiğim büyük bir ailem var. Ciddi bir sağlık sorunum yok. Ailemin maddi durumu iyi. Dışarı çıkacağım zaman arabayı alıp gezebiliyorum. Liseden beri birlikte olduğum ve değer verdiğim arkadaşlarım var. Şu anda üniversitede istediğim bölümü okuyorum. Her gün restoranttaymış gibi hissettirecek kadar güzel yemekler yapabilen bir annem var. Beni meşgul edecek uğraşlarım, heveslerim var. Hiçbir şey yapmasam başına geçip oynayabileceğim bir bilgisayarım var.
En önemlisi daraldığımda sığınabileceğim içimi ferahlatan bir Rab'BİM, bir İmanım var. Zaman zaman insan dertlenir, canı sıkılır ama bunların hepsi gelip geçicidir. Hep sizden iyi durumda olanları kendinizle kıyaslarsanız mutluluk size asla uğramaz çünkü her zaman durumu sizden daha iyi olan insanlar olacak. Kendinizi sadece kendi potansiyelinizle kıyaslayın.
Ne kadar şanssız olduğumu düşünsem de aslında şanslıyım. Bence hepimiz şanslıyız ancak yaşamın içinde başımıza gelen iyi şeylere değil kötü şeylere odaklanıp o şansları kaciriyoruz