Kuruntu mu yapıyorum? Biraz uzun?

Arkadaşlar eşimin iş yerinde bir kadın var ekip arkadaşı. Kadın eşimden 3-4 yaş büyük evli çocuğu filan var. Kadın işe ilk başladığında eşim gıcık olduğunu söylemişti sonra nolduysa arkadaş oldular. bir gün kadına krall buraya bak gibi bir şey yazmış ben de görünce kızdım. Özür diledi mesafe koyacağım filan dedi. Ben ara ara mesajları okuyordum cidden mesafeli duruyordu sonra bir gün eşime şakasına gizlice okucam mesajlarını dedim. Gece okuyum dedim silmiş mesajları ben de kızdım yine baya söz silmicem dedi. O gün bu gündür mesajlaşma yok sildi mi bilmiyorum. Konuşmuyoruz dedi geçen telefonda 7 dk konuşmuşlar ne konuştun o kadar uzun dedim. Tabi ben bu kayıtlara bakınca bu sefer kayıtları da sildi. Kadın bunu sabah 8de arıyor. Yanımda açmıyor filan. Bana karşı inanılmaz iyi hiçbir değişiklik yok bebek gibi sever bir dediğimi iki etmez ama bu iş bana sakıncalı gelmeye başladı. Eski işinde daha genç ve güzel bir kız vardı onunla hiç böyle saçma muhabbete girmedi. Bu kadın herkese böyle samimi görsen anlarsın filan diyor geçen müdürüne de kalp atmış gruplarında beni ilgilendirmiyor ama ben sevmem böyle samimiyet hatta ben aynı durumu yaşasam eşim çok daha büyük tepki verir eminim bunu kabul de etti kendi.

Kuruntu mu yapıyorum? Biraz uzun?