Aile & Toplum Şu an nerede olmak istersiniz? sabırsız987654321 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ciddi soruyorum Şu an nerede olmak istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl sahilde, şezlongda uzanıp, dalga sesleri arasında sohbet etmek isterdim. 0 0 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu sıcaklıkta deniz hiç fena olmazdı desem 1 2 Yorumla sabırsız987654321 +1 yıl Deniz kenarı telefon olmayacak muzik dinliyerek denize karsı uzanıcaksın Yorumla Gncdelikanlıı +1 yıl Kesinlikle istenilen şey bu biraz da duygusal olursa müzik missss Yorumla
bilinmez98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Öncelikle sevebileceğim bir hayat arkadasi isterdim. Kendi evimizde olmak isterdim... 1 0 Yorumla
gdgsdfgdtd Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl şu an Japonya'da olmak isterdim japonyada villada havuzlu evde oh mis miss 1 0 Yorumla
Alicebeli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Onun yanına gidip neden böyle olduk diye sormak isterdim 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kebapcıda 1 16 Yorumla YANLIZADAMM001 +1 yıl Kebapçıyım yanlış tercih yapma diye ayıktırmak istedim Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Adana mı urfa mı? Bence de iskender Yorumla sabırsız987654321 +1 yıl Urfa ve şalgam Yorumla YANLIZADAMM001 +1 yıl Urfa ney Allah için kebap Adananındır NOKTA Yorumla sabırsız987654321 +1 yıl Urfa kebap seviyorum yaninda şalgam Yorumla sabırsız987654321 +1 yıl Acısız sevdigim için Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Bence de adana ama iskenderden sonra Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Ay kanki bi kebap yapsan da yesek.. Yorumla sabırsız987654321 +1 yıl En güzeli adanada sokakta yemek yemek Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Sabırsız deme öyle en hassas noktam shhshs Yorumla YANLIZADAMM001 +1 yıl Gelin misafirim olun Adana Sercan Restaurant mekanımız basım gözüm üstüne gelirseniz Yorumla sabırsız987654321 +1 yıl Allah razı olsun gelmiş kadar olduk Yorumla sabırsız987654321 +1 yıl Allah bol müşteri versin Teşekkür ederiz Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Of be talihe bak Yorumla YANLIZADAMM001 +1 yıl Rica ederim dediğim gibi eğer yolunuz Adana’ya düşerse bu başlığa yazmanız yeterli zaten ben her gün giriyorum mutlaka görürüm 🙏🏻 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Saolun efenimm umarım bi gün 🌸 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yatakta güzel bir dizi izlemek ve...😀 0 0 Yorumla
Nivolumab Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Bodrumda otelde sığır givi yayılmsk 0 0 Yorumla
Milaa35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kucakta 4 1 Yorumla nostaljiask +1 yıl Hadi be 🤤😋🤤😋 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sporda ya 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onun koynunda 0 0 Yorumla
chnyldzz266 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl yer var mı? 0 4 Yorumla sabırsız987654321 +1 yıl Vardirda biz bilmiyoruzdur Yorumla chnyldzz266 +1 yıl gel mi dyorsubn :D Yorumla sabırsız987654321 +1 yıl Hemende aklın farklı şeylere çalışıyor Yorumla chnyldzz266 +1 yıl sohbette edebilirz fesatlık yapma :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
sahilde, şezlongda uzanıp, dalga sesleri arasında sohbet etmek isterdim.
Bu sıcaklıkta deniz hiç fena olmazdı desem
Deniz kenarı telefon olmayacak muzik dinliyerek denize karsı uzanıcaksın
Kesinlikle istenilen şey bu biraz da duygusal olursa müzik missss
Öncelikle sevebileceğim bir hayat arkadasi isterdim. Kendi evimizde olmak isterdim...
şu an Japonya'da olmak isterdim japonyada villada havuzlu evde oh mis miss
Onun yanına gidip neden böyle olduk diye sormak isterdim
Kebapcıda
Kebapçıyım yanlış tercih yapma diye ayıktırmak istedim
Adana mı urfa mı? Bence de iskender
Urfa ve şalgam
Urfa ney Allah için kebap Adananındır NOKTA
Urfa kebap seviyorum yaninda şalgam
Acısız sevdigim için
Bence de adana ama iskenderden sonra
Ay kanki bi kebap yapsan da yesek..
En güzeli adanada sokakta yemek yemek
Sabırsız deme öyle en hassas noktam shhshs
Gelin misafirim olun Adana Sercan Restaurant mekanımız basım gözüm üstüne gelirseniz
Allah razı olsun gelmiş kadar olduk
Allah bol müşteri versin Teşekkür ederiz
Of be talihe bak
Rica ederim dediğim gibi eğer yolunuz Adana’ya düşerse bu başlığa yazmanız yeterli zaten ben her gün giriyorum mutlaka görürüm 🙏🏻
Saolun efenimm umarım bi gün 🌸
Seninle birlikte olmak
Yatakta güzel bir dizi izlemek ve...😀
Kucagıma gelseydi iyi olurdu
şu an canim istemiyor burasi iyi ya🤣
Bir kadın ile yatakta
Arkanda sana sarılmak
Bodrumda otelde sığır givi yayılmsk
Uzakta bir yer şimdi konum vermiyim
Kucakta
Hadi be 🤤😋🤤😋
Uzaklarda bir yerlerde tatilde
Sporda ya
güney kore seul de
Sahil kenarında🌼
Kucağında olmamı ıster miydin
Olgun bi kadının kucağında
Olmak istediğim yerdeyim ben dağlarda...
Onun koynunda
Hiç bir yerde
yer var mı?
Vardirda biz bilmiyoruzdur
gel mi dyorsubn :D
Hemende aklın farklı şeylere çalışıyor
sohbette edebilirz fesatlık yapma :D
Kabede