Yılların birikmisligi var ne yapsam da unutsam çok kötüyüm psikolojim alt üst sosyalizm ama yalnızım kimsem yok da zaten kardeşim abim ablam teyze sadece annem var çok insan beni kandırdı aldattı terk etti unutamıyorum bazı olayları çünkü hak etmedim
Psikolojimi nasıl düzeltirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tipsiz
Puahahahahah
Oggggk
Yqpramı ye
Hayat ileriye giderken insan geçmişe giderse hayat daha hızlı tükenir
hoş geldin kervana canım. Bu dünya da tek değilsin bu konularda
🙄🙄🙄🙄
Aldatıldım daha önce hemde cok acı bir şekilde kandırıldım. İnsanlardan soğudum çevrem sadece güvendiğim bir kişi var onlada hayat şartlarından uzağız. Şu an sana bu mesajı sahilde sandalyeme oturmuş bir şekilde dalga ve rüzgar seslerini dinleyerek yazıyorum. İnanmazsan fotosunu bile yollarım. Hayatıma biri girmesini istiyorum ama güvenemiyorum kolay kolay
Sizi çok iyi anlıyorum
Sen anlat bide dertleşelim derdin bana geçsin ben de dalgalara bırakayım. mesaj atabilirsin dertleşmek istiyorsan
Yardım almayı düşündün mü hiç?
Psikolog çare olmadı düşündüm
Anladım. İş bulmak veya hobi edinmek gibi yollar peki?
Edindim hobi evet yüzüyorum ama kafamdan o hayal kırıklıkları asla gitmiyor her şey daha da kötüye gidiyor her gün
Bu hisdi iyi bilirim. Çoğu zaman ben de öyle hissediyorum
Konuşmak, anlatmak istersen finlerim
Kendine bir kariyer planı yapabilirsin
Kafamı toplayamiyorum hep 0 dayım
Yas kaç
Bir meslek tahsil var mı
Var ama tatilim yaşım 20
Sen çok gençsin Bu yaşta bu bıkkınlık Çok doğru değil
Kötü şeyler yasadimmm
Neler yaşadın yani bu yaşadıklarını ne süredir yaşıyorsun çocuklukta mı kötü geçti yoksa lise dönemlerimi kötüydü Üniversitede mi kötü şeyler yaşadın ya neler oldu biraz anlatır mısın
Lise dönemi dislandim
Peki dışlanma sebebi neydi tam olarak neden dışlandın ya da dışlanmadın ama sen mi Onlara Entegre olamadın veya ayak Uyduramadın
Şimdi üniversitedeyim flört ettiğim kişinin sevdiği varmış bana yazıyor hala salladım ama kalbim kırılmıştı aldatıldım
Baya olay işte ailevi sorunlarım annem var sadece hayatımda kardeşim yok halam yok teyze yok akrabag yok
Anladım şimdi Bazı insanlar yedekli davranır yani sevdiği vardır o arada biri denk geldi Ona cevap verdi onunla yola devam eder onunla devam ederken bir başkası denk gelir onunla Yola Çıkar Diğerini de elle tutar yani günümüzde maalesef birçok flörtler böyle devam ediyor O sebeple bunlar maalesef birazcık da normalleşti çok fazla bu konuya takılıp kalmamalısın
Akrabalar nerede anne ile baba ayrıldı mı akrabalarla neden görüşmüyorsunuz
Kardeşim yok akrabag yok annem de yaşlı 60 yaşında kar onlara bir şey oldu mu tek kalırım
Yedekli davranmadi başkasını seviyormuş onzaman onunla yazissin sevgili gibilermis zaten bana yazıyor alışmıştım ben ona
Ama iletişimini kopardım başkasını seven adamla işim olmaz
Aslında Bunun sebebi ne biliyor musun ilgi eksikliği sevgi eksikliği Peki sadece annenle yaşıyorsun anladığım kadarıyla Babanın durumu nedir ayrıldılar mı kaybettin mi
Iletişim koparmadan En doğru karar olmuş bu seni üzerdi daha fazla
İlgi eksikliği evet çok haklisinnn
Babamı kaybettim
Anladım Başınız sağ olsun işte senin gibi kişilerin genelde maalesef zaafları oluyor yani Birisi birazcık ilgi gösterince birazcık sevgi gösterince bütün hayatınızı o kişinin çevresinde inşa etmeye başlıyorsunuz ve kendinizi unutuyorsunuz bunu yapmamalısınız bunu yaptığınızda Eğer karşınızdaki kişi doğru kişiyse gerçekliğinde Sana değer veren seven önemseyen biri ise o zaman üzülmüyorsun Ama doğru kişi olmadığında senin bu sevgini zaafını kullanan kişi olduğunda maalesef aşırı derecede üzülen kişi oluyorsunuz
Neden öyle yaptı ben kötülük yapmadım ki ona o niye yaptı
Mesele senin kötülük yapıp yapmamın değil erkeklerin çoğu böyledir kendilerine ilgi gösteren bir kadın varsa Bu ilgiyi reddetmez Bu bir karakter meselesi olayını Seninle hiçbir alakası yok
Sizinle konuşmak baya iyi geldi nedense
Böyle düşünmenize sevindim Teşekkür ediyorum Peki bölüm nedir senin ne okuyorsun
İşletme okuyorum
Işletme Anladım yani çok ağır olması gerek
Hemde nasillll dil ogreniyordum ama psikolojim bozulduğu için sadece spor yapıyorum tüm gün
Psikolojinizi bozan etken nedir Yani ne oldu da böyle bir dönüşüm içerisine girdiniz dil öğrenmeyi bırakıp tamamen spora yöneldiniz fitness falan yapıyorsunuz
İleride yalnız yaşamak istemiyorum etrafımda beni sevenler olsun istiyorum ama kardeşim yok akrabag yok kimsem yok yani herkesin bir kardeşi kuzeni arkadaşı falan var benim yok
Herkesin kardeşi kuzeni olmak zorunda degilki. Yanlış yere odaklaniyorsun
Ben ne yapayım açık mı dökelim asit
Boş ver