Sana göre nedir?
Ekonomi
Mülteci
Adaletsizlik
Eğitimsizlik
Mevcut hükumet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sana göre nedir?
Ülkenin en büyük sorunları sırasıyla;
1. 2018'den beri giderek yoğunlaşan, derinleşen, kronikleşen ekonomik kriz.
2. Yargı bağımsızlığının olmaması. Yargının; yürütme ve Sarayın arka bahçesi haline gelmiş olması. Hukukun ırzına geçilmiş olması.
3. Basın yayın hürriyeti, ifade özgürlüğü, örgütlenme özgürlüğünün toplantı ve gösteri özgürlüğü ve sendikal özgürlüklerin tamamıyla yok edilmiş olması.
4. Devlette liyakatin yerini sadakatin almış olması. Nepotik ilişkilerin sadece kamu değil özel sektöre de sirayet etmiş olması.
5. Hükümetin 2015 dönemecinden sonra halkın hizmetkârı olmaktan çıkıp giderek halkın efendisi olan feodal, paternalistik, baba devlet mantığına evrilmesi.
Son tahlilde tüm yazdıklarımın özeti şudur. DEVLETİ MİLLETE DEĞİL MİLLETİ DEVLETE FEDA EDEN ÇARPIK, KÖHNE SİYASET ANLAYIŞI bugünkü tüm sorunların kaynağıdır.
Manyağın biri de demiş ki; Türkiye'de sorun sadece faiz politikası.
Başka hiçbir sorun yok demiş. La mk oğlu. Türkiye'nin adalet sorunu yok mu, insan hakları sorunu yok mu, liyakat sorunu yok mu? Tek sorun ekonomiydi, düşük faizdi falan demek bunları aklamaktır. 2 ayda 9 puan faiz artırdılar ne oldu. Bir şey düzeldi mi, dolar 23 liradan 27 liraya çıktı. Ülkenin çivisi çıktı. Yönetime güven kalmadı. Eskiden faiz artıyordu, döviz düşüyordu, faiz düşüyordu döviz artıyor. Şimdi hem faiz artıyor, hem döviz artıyor. Nasıl başarıyorlarsa beynini s.. tiklerim.
Mülteciler sorun değil falan diyorsan kusura bakma sen ya sırça köşkten çıkmıyon ya da bir köy yerinden yaziyon bu yorumu.
12 senedir başımızda a. ın oğlu p. cler. Eli tutuyor, ayağı tutuyor, 25-30 yaşında. Gidip memleketine savaşmıyor mk çocuğu, anasını s.. tigimin dölü, karısıyla kızıyla grup yaptığım d. yyusu, Türk kızlarına sarkıntılık yapıyor o.. spu çocuğunun evladı. Bir tanesini Adana'da kızlara yürürken yakaladılar anasını s.. tiler k.. pe dölünün.
Ekonomi mülteci cahillik bunlar en büyük sorun ekonomi zaten biliyoruz her gün zam akaryakıt yiyecek giyecek araba akıllı telefon akıllı saat kulaklık akla ne gelirse mülteci de çok olduğun dsn tüketim fazla talep çok olduğundan zamlar geliyor cahillik de en basit sorun ds kavga Türkiye rezalet oldu bunlarla ülke çok Güzel ama bu sorunlar olduğu sürece cehennem
Bence hepsi. yani sorundan bol bir şey yok zaten ülkemizde. ama en büyük sorun bence cahillik ve eğitimsizlik. sonra da ekonomi ve diğer sorunlar
Teşekkür ederim 🌷
en önemli sorun RECEP TAYYİP ERDOĞAN canım bunların başlıca sebebi
Cevap
29Cevap
Bu şıklardan hepsi ama en büyük temel sorunu ise Mülteci Kaçak Sığınmacı elbette. Sessiz İstila kısa filminde bahsettiği gibi 2043 yılında Türkiye nüfusunun kaçta kaçına ulaşabilirler.
İktidarda Adalet ve Kalkınma partisi var ama ne adalet var ülkede ne da şahlanma var. Togg seri üretime geçsin Trilyonlarca liraya Togg alacak insanlar.
Adalet. Çünkü adalet olmayan yerde ahlak da olmaz, ekonomi de olmaz, eğitim de olmaz. Hepsinin temeli adalettir.
Bu şıklarda bir tane seçmek yetersiz olur bence ama tüm olumsuzluk larin başı mevcut Hükumet iktidar
Hepsi sorun bu ülkede. Ama adalet en başta olmalı. Adaletin olmadığı yerde diğerleri de zincir olarak kopar zaten
Adaletsizlik herseye bedel. Onun da düzelmesi bu halk kalitesi ile ımkansiz.
Ekonomiyi düzelten iç piyasa marketlerin elinde alan yarı komünizm bir ülke istiyorum
Üstteki bütün herşeyi bu hale getirende mevcut iktidar
Eğitm iyi olsa her şey düzelir ama acil düzelmesi gereken ekonomi
Eskiden terordu , sonra ekonomi oldu şimdi mülteci
Adaletin olmadığı yerde hiç bir şey düzelmez, ekonomi bile.
Aslında bunları ayırmak zor ama birinciyi işaretledim.
Bulunduğu koordinatlardan dolayı sorunu asla bitmeyecek ülke.
Şu an için ekonomi ve işini hakkıyla yapan insanların çok az oluşu sorunu
Akp Türkiyenin 1. Sorunudur.
birinci sorun recep tayyip erdoğan erdoğan bittimi akp de biter çünkü
Mülteci ve şuanki hükümet
Dine gereken önemin verilmemesi
Saymakla bitmez, hepsi birbirinden beter.
Ekonomi her soruna yol açıyor
Ekonomi, sadece ekonomi
Hicbirseyi doğru değil mi hepsi birbirinden berbat
1-Ekonomi
2-Mülteci
Efendim
27 m oy alması
Hepsi bence
Ekonomi
💐🦋🌺🤩
Hepsi
F- Hepsi.