Evleniyorum, babamın evinde mi oturmalıyım sizce?

Şmdi nişanlımla evlenicez ama evimiz yok babamlar şu an oturduğumuz evden diğer evine geçicekler babaanneme verdği geniş eve geçicekler babaannem sadece kışın geliyo biz aslnda orayı istemçtk ama babaneyi evden atmş olrz diye oraya geçemiyoruz babam istese bi sözüne bakar yani neyse bizimkler yani babaanneye taşncak otrdğmz yeri boya badana edicez gelin çıkarma durumu da nasıl olcak diyolar öyle olnca neyse birde farklı bi durum var biz başka uerde kiraya çkp evlendkten snra da onlar evi taşycaklar kiraya vercekler kira gelrnden destek olucaklar ama 2 ay ev boşalmamış olucak bu durumda cebimizden 13+13+13 kira depozito vs 40 bnlira para çıkıcak ama baktğmz evde bzm ev gbi değil çok çok gzl fakat sadece bi 40bün lira masraf olucak sizce kiraya çkalm bize destek mi olsnlar yoksa babamn evinde tokideki evmz olana kd 2 sene yaşayalım mı ben de bzm evden çok sıkıldım o sokakdan komşulardan, annem diyo sen burdan çok sıkıldın evlendğnde mutlu olmak istersn yeni güzel bi eve taşının veya burayı tadilat yaptrn vs babamn evinin çok tadilata da çok ihtyacı yok güzel mutfak dolapları boyansa banyo biraz tadlat olsa yeter siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Damadın
Durumu pek yok memlekette yaşayalım orada kiralar daha uygun orada hertelü geçnrz evi dayarm döşerm 5bnlirsya da çok gzl ev rutarz diyo ben de orayı istemiyorm o yzden babamdan kira desteği alsak veya toki olana kdr babamnn evnde otrsak diye düşünüyorm ailemn tek kızıyım kiralar çok pahalı iki sene sonra tokiye ödeme yapıcaz brlkte o da ben başvuru yapmştm 2 sene önce çkmştı o zmn nşanlm yoktu fakat mesleği elektrik tesisat ustası iyi mesleği var
Evleniyorum, babamın evinde mi oturmalıyım sizce?