2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Niye nerde toxic ve bktan insanlar varsa hep beni buluyor? 😑 Kafayı yiycem yıllardır bu tarz insanların beni bulmaması için çözüm arıyorum:d
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu senin düşünce tarzindan dolayi sürekli ayni yerde veya ayni insan cevresiyle takilirsan bu olur. Ve bunu dert edersen bu dahada cogalir. The secret izlemeni tavsiye ederim turkce dublajida var orada cok net anlatiyorlar
Yok çevreyle değil o kafaya takınca daha çok aynı şey başına geliyor ya ondan Galiba hep bana denk geliyorlar... Bu durumda bende takıntı yaptı artık kurtulamıyorum maalesef ayrıca kafama takmasamda yine aynısı olacaktır ki dediğin filmede bakarım
Şeyçekim yasasıyla birinin bilinç altını etkilemek mümkünmü mesela bir insanın bize verecek tepkiyi veya bize söyleyecek şeyi bizim seçmemiz mümkünmü Örneğin bir insanın kalp çakrası 23km alandaki tüm insanların bilinçaltını etkilediğini biliyormusun ama ben bunu kendimi korumak için yapmayı düşünüyorum. Bu sayede bana kimse sataşamaz
Birinden vazgeçme enerjisi doğrumu acaba? Vazgeçtiğin şey sana geri mi döner?
0
34 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet kesinlikle dogru parapsikolojidede gecer şöylr anlatayım ornek veriyorum birinden hoslandin veya birinden ayrildin sen ona ilgi duydukça veya ayrildiginda onu özledikçe onu enerjinle beslersin o farkinda olsada olmasada o beslendikçe güçlenir ve ozguvenidir kismetidir herseyi artar cunku senin enerjinden tuketiyor olucak ama sen gercekten vazgectiginde senden ona giden enerji kesilir ve o bir boşluk hisseder o boslugu hissettiginde geri dönme egilimi artar aslinda vazgecmedeki geri dönme meselesi budur. Tabikide herkes dönmez ama donmemesi istemedigi anlaminada gelmez kendine hakim olup kendini engelleyebilir.
Engellersen bu tabiki azalir hani derler ya hayat devam ediyor evde oturup uzulecegine sosyalleş iste bu aslinda biseyler yaptikca ona kafa yorma ihtimalinde düşüyor. Insan evde nekadar cok durursa boş boş hem kendi kendine kotu seyler yapar hem cok düşünmekten depresyona girebilir. Ama dedigin gibi kafa yormazsak ona giden enerji azalir.
Bu günden sonra düşünmemeye çalışıcam aklıma geldiğinde başka şeylerle ilgileneceğim. zaten başka birini bulmuş sanırım. Ben daha neden düşünüyosam onu anlamış değilim salağğm biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niye nerde toxic ve bktan insanlar varsa hep beni buluyor? 😑 Kafayı yiycem yıllardır bu tarz insanların beni bulmaması için çözüm arıyorum:d
Bu senin düşünce tarzindan dolayi sürekli ayni yerde veya ayni insan cevresiyle takilirsan bu olur. Ve bunu dert edersen bu dahada cogalir. The secret izlemeni tavsiye ederim turkce dublajida var orada cok net anlatiyorlar
Yok çevreyle değil o kafaya takınca daha çok aynı şey başına geliyor ya ondan Galiba hep bana denk geliyorlar... Bu durumda bende takıntı yaptı artık kurtulamıyorum maalesef ayrıca kafama takmasamda yine aynısı olacaktır ki dediğin filmede bakarım
Degistirmenin yolu var merak etme kafanda bitiyor is. Dedigim seye bir an once bakmani tavsiye ediyorum
İşe yarayacağına eminmisin 😄
Kesinlikle
Birisi diyorki onların anlattıklarını yapabiliriz ama o şekilde değil bu ne demek oluyor şimdi?
Yarin gece detayli konusalim olurmj
Tamamdır iyi geceler
Şeyçekim yasasıyla birinin bilinç altını etkilemek mümkünmü mesela bir insanın bize verecek tepkiyi veya bize söyleyecek şeyi bizim seçmemiz mümkünmü Örneğin bir insanın kalp çakrası 23km alandaki tüm insanların bilinçaltını etkilediğini biliyormusun ama ben bunu kendimi korumak için yapmayı düşünüyorum. Bu sayede bana kimse sataşamaz
?
cekim yasası
@xlucifer7 Ee hani detaylı konuşacaktık 😅
Kac yıl olmus bshzb
Bir şey olmaz sdfhjk
Ver bro hesabının ismini yazayım
Birinden vazgeçme enerjisi doğrumu acaba? Vazgeçtiğin şey sana geri mi döner?
Evet kesinlikle dogru parapsikolojidede gecer şöylr anlatayım ornek veriyorum birinden hoslandin veya birinden ayrildin sen ona ilgi duydukça veya ayrildiginda onu özledikçe onu enerjinle beslersin o farkinda olsada olmasada o beslendikçe güçlenir ve ozguvenidir kismetidir herseyi artar cunku senin enerjinden tuketiyor olucak ama sen gercekten vazgectiginde senden ona giden enerji kesilir ve o bir boşluk hisseder o boslugu hissettiginde geri dönme egilimi artar aslinda vazgecmedeki geri dönme meselesi budur. Tabikide herkes dönmez ama donmemesi istemedigi anlaminada gelmez kendine hakim olup kendini engelleyebilir.
Enerjinin kaynagina donmrk ister. Eski sevgilinden vazgecince veya unutunca genelde dönme sebebi budur
Yani böyle bişey doğru öyle mi? Sürekli onu hatırladığınızda başka şeylerle ilgilenip kafayı ona yormazsak yinede çekim enerjisinden beslenir mi
Engellersen bu tabiki azalir hani derler ya hayat devam ediyor evde oturup uzulecegine sosyalleş iste bu aslinda biseyler yaptikca ona kafa yorma ihtimalinde düşüyor. Insan evde nekadar cok durursa boş boş hem kendi kendine kotu seyler yapar hem cok düşünmekten depresyona girebilir. Ama dedigin gibi kafa yormazsak ona giden enerji azalir.
Bu günden sonra düşünmemeye çalışıcam aklıma geldiğinde başka şeylerle ilgileneceğim. zaten başka birini bulmuş sanırım. Ben daha neden düşünüyosam onu anlamış değilim salağğm biraz
Anlatirsan yardimci olabilirim belki
Aman boş ver ya artık stalk falanda yapmicam bugünden sonra söz veriyorum kendime 😅
Tazemi daha hdhdh
2 ay falan oldu
Ne olduda bitti
Ay valla çok saçma zaten kendiside bipolar hastası bence bana söylemedi ama yorumlarda falan gördüm
Yorumlar derken google yorumlardami gördün hxhx
Yok ya burada yorumlarda gördüm ve Youtubede denk geldi 😅
Ilgincmis sbhxh basaririsin umarim
Umarımmm 🥲
Uyu artik hdhf
Aklımdan çıksın yoksa dava ederim ne bu ya sürekli profiline falan bakıyorum o kimköpk ya 😂
Uycam ya zaten saat 3 gibi uyuyorum hep uyku düzenim bozuk 😅
Jdjxjdb sana gecmis olsun
Iyi geceler hanfendi
Sağol yakında sıyırmasamda iyi 🥲 ama yok bugünden sonra cidden bakmicam ya başka şeylerle ilgilenicem😄
İyi geceler beni dinlediğin için teşekkürler ☺️
Yarin gece konusabilirz istersen iyi geceler
bende cok kez yasadım kanka
@herhangibir1 lan burada ne isin var
seni ozledim
Yanlis yoldasin ozaman
reenkarnasyona ınnaıuyomusun
Hayir inanmiyorum
ölünce ne olucak
Gomuldukten sonra Topragin alt tarafindan kanal aciyorlarmis cidt kisilik ulrta esnek yatak baza vs geliyormus lan gece gece sacmalattirdin beni
ciddi aordum ne kızıyon
Kizmadim ki sana çatıyom
Engelledinmi aaa
ıntıhar etmek ıstıyorunnm
Neden?