Daha önce 0 sivilcem çıkardı hatta hep övgü dolu iltifatlar alırdım cildim için kremi süreli 2 gün oldu sadece 2 gün oda az az sürdüm sadece kolum ve yüzüme mahvetti birsürü oara verdim ayrıca nasıl geçecek şimdi bunlar ya kolda bile çıktı kolda sivilce mi çıkar hiç yazık ya herkes dolandırıcı olmuş
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah Allah neden öyle oldu
Ya bilmiyorum 🥺
Alakasız cevap
@Mandolarian hayır birisi yediğin bir şey mi dokundu dedi oda olabilir ama güneş kremi çook daha yüksek ihtimal
Tek derdin bu olsun be bengay krem sur
@Mandolarian kafam dalgin
Evde öyle sivilce geçirici falan krem yok daha önce hiç çıkmamıştı çok korkuyorum ne yapacağım ben abime dedim senin halt yemen sürmeseydin diyip kızdı 🥺🥺🥺🥺
Can alıcı yerimden vurdun ya abin mi
Sn sana sahte ürün satıyorlar oda yan etki mi yapıyor vücudun da bengay krem iyi gelir bence ben birkeresinde tatile gittim işte birsey oldu oda bana da vücudum da benek benek birsey çıktı bende bu kremi sürdüm bengay kremi
Çok faydalı bence
Al al
Benimde abim var 2 aydir eve gelmiyor dul bayan yapmiş bugun bana engelledi demiş babama tel den dükkanda durmamış yalan söylüyor sürekli dun de babam dovdu beni kafam iyi değil eskileri özledim ben ya
Bence sen eczaneye git dediğim kremi al bengay krem merhem o ne olursa olsun iyi gelir sana
Yani eskiden tatile giderdik yalan söyleyen insanlardan biktim
Ya en yakın cildiye randevusu ayın 23üne o zamana kadar artar mı
Dm ye gelirmisin
İstersen dm ye gel ordn anlatıyım detayları
Cildine uyumlu değildir
Nasıl geçer peki
Farklı bir kimyasal işi daha çok açmaza sürebilir sadece bekleyin bence
O kremi kullanmasam kendiliğinden geçer mi artar mı
Geçer tabi
Kolumda bile çıktı
Cildiyeye git
Randevu çok zor alınıyor ya ondada giderim olmadı of ya dr ürünü vs diye diye milleti kandırıyorlar öğrenciyim birsürü param gitti markanın adı eliamora drtamerös mü ne zıkkımsa onun ürünü
İçindeki bi madde alerji yapıyodur
Ya nasıl geçecek ki kendiliğinden geçer mi öok yok 2 gün olduğu için
Kremi bırak geçer veya yediğin bişeyde yapmış olabilir onada dikkat et
Süt ve nesquiq yedim birkaç saat önce o yapmış mıdır
Ve sanki onu yemeden önce yoktu
O yapmaz dayı imkansız yani
İkisinin tarihi de geçmemiş daha çok var
Kremi sürmediğim yerlerde yok ama o krem yüzünden oldu
Tamam o zaman sürme sende kral demekki içindeki bişey alerji yapıyor
Peki çıkan sivilceler için ne yapmam gerekiyor kendiliğinden artar mı doktora gitmem mi gerek ilk kez başıma geliyor
Korkmana gerek yok sivilce bu çıkar geçer ya patlat gitsin en geç bir haftaya toparlar
İlk kez bu kadar çok çıktı kolumda da var ve sivilce patlatmayı bilmiyorum ki küçük küçükler 🥺
Ağda sonrası oluşan kızarıklık gibi
Sen kaç yaşındasın nasıl ilk kez çıkıyor hadi çıkmadı desek nasıl pstlatmadın ya
18 yaşındayım ama sadece alnımda küçük küçük çıkardı onun dışında herkes iltifat ederdi cildime bu ürüj mahvetti beni
Hadi ya o yaşlarda benim kuzenime de olmuştu sende ona benziyorsun maalesef öldü o ya 🥺 hemen hastaneye gitmeni tavsiye ederim o zaman
Ya öyle demeee of of of ağlıyorum zaten iyice artıyor alerji oldum galiba doktora gideceğim kahretsin ya kahretsin
Hahahahahahahaahhaahahahha ya kızım sen manyak mısın bi bakıyım sivilcelerine merak ettim abarttığın kadar var mı
Ya kolumu çektim ama çok belli olmuyor birde en yakın cildiye randevusu ayın 23üne o zamana kadar geçer mi ya da artsr mı almalı mıyım
Bakıyım bi burdan nasıl atılıyo fotoğraf gitme hastaneye falan ya takılıyorum sana
Of sol koluma güneş kremini çok sürdüğüm içim daha çok çıktı sağ koluma sürmemişim çok ama offf yaaa slk gibiyim insan ilk kolunda dener öyle yüzüne sürer eşek gibiyim
Bekle atayım ama nasıl
İnsta varsa ordan at
Yokkk olmaz yüzümü ve kimliğimi gizlemem gerek
Ben veriyim hesabımı nolcak sanki
Olmaz işte buradan profil fotosu yapayım kolumu çektim zaten sadece ya amannn normal alerji işte nr merak ettin
Bugrabnc hesabım at ordan
Ne kadar korkak çıktın yaa
Gecenin köründe elin adamına kolumun resmini mi atayım instagramımdan korkak değili ayrıca mermiye kafa bile atarım asker kızı, polis kardeşiyim
Tamam kral atma kalsın ne laf yaptın ya aynen attın bak şu an
Buradan profil fotosu yaparım kolumun resmini dedim ilka Instagram Instagram diyip durdun kral sorun sende mi bende mi
Tamam bak keyfine