Kizlar babam kendisine ben 'ben feroyum' diyor evin icinde motivasyon soyleyip duruyor ayrica annem norm Ender seviyor diye ayrilmak istedigini soyledi? Biri ben fero sarkisi kullaninca 'sarki benim cr ver'diyerek kavga ciksrtiyor psikolojik sıkıntılari oldugunu dusunuyoruz sizce bu nasil geçer
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onun kulağına eğil ve fısılda; manitalar hayran, sîkim etti bayram
Abis fisiladadim simdi o benim kulağıma ' motivasyon ' soyluyor NE YAPMAM GEREK ACİL TAKTİK
En azından jk vs sanmıyor. Düşünsene 40 50 kusur yaşındaki adam makyaj yapıp dans ediyor enrjejej
Abicim sen kaç yaşındasın? Sjdhjdjsjsjjsjs baban kaç yaşında seni yaptı kdhdjdjdjdhdjdjhdjdjd jk yaşıtım ne yaptığını da biliyorum ama kpop sektörünün onları ne hale soktuklarıni çokta iyi biliyorum
Dedi 10 yaşında pelinsu. Gülmenin binbir şekli vardır abicim ;) kpop ı da onlar yapmadı. Globalde en sevilen grup. Onlardan önce bigbang lar daha niceleri vardı. Yaşıtım olan adamları da sektoru de iyi biliyorum merak etme. Yaşının yarısı kadar sene kpop dinlemisimdir
Hakli olunca en fazla 10 yaşında dersin anca😆 ayrica evet kpop i onlar yapti onlar olmasaydi o bigbang dedigin kisiler bilinmezdi bile ve sektoru pek iyi bilmiyormussun bu cok belli cahilligini anca 'yasima' vurarak kapatmaya calisiyorsun zavallı gibi gorunmekten bask bi ise yaramiyor
Kpop i blackpink sayesinde keşfettim. Armyler harici sumeyyelerin de haricinde bts seven yok. Fazla overrated. Güzel olan şarkıları var. Hatta jimin in son çıkan sololari da güzel ama senin gördüğün gibi değil. Bts olmadan da birisi kpop i kesfedebiliyormus yani. Bts e geri dönersek 2018 lerdrn sonra eski kalitesini kaybeden bir grup. Black swan ile zirveye oynadığı gibi globallesecem diye grubun içine ettiler. Şimdi sololarla güzel şeyler ortaya koymaya başladılar. Bir grubu destekleyeceksen artilarini ve eksilerini göze olarak eleştirip öveceksin. Ayni sekil şu an skz kızlara hitap eden şarkıları ağırlıkta diye overrated bir hal aldı. Çok güzel şarkıları var ama eskiden o da daha iyiydi. O bigbang,2ne1 gibileri sayesinde de su anki kpop in altyapısı, network u hazırlandı. O grupları oluşturan kişiler bts gibileri yetiştirdi. Bts teki gibiler de sirketlerinin isteklerini karşılamak için köle hayati benzeri bir hayat yaşayarak bu günlere geldi. Başarılı olan sansli kesimde olmasalar dolu ünlü olamayan idol gibi sürüneceklerdi. Ayni sekil txt grubu var şirketin. Networkleri sayesinde yani basın güçleri sayesinde ortalama üstü bir grup olmalarına rağmen nct gibi vaktinde ilgi görmemiş çok iyi grupları sollayip geçtiler. İlerde de aynısını onlar için kullanan fanlar çıkar heralde
Bts olmasa o blackpink' i taniyamazdin burada surekli 'artilarini ve eksilerini' goze almam gerketigini soylemissin fakat sadece bts'i kotulemissin 2018xen sonra eski kalitelisini kaybetmedi hâlâ birinci siradalar sence kalitelerini kaybetseler boyle olur muydu? Ve armyler ile sumeyyelerin haricinde seven yok diyorsun fakat en buyuk fandom bts'in. Bts gibi bi grubu basitlestirmeye calistiginiz cok belli falza cahilsiniz burada dogru duzgun bi bilgin yok gelip bts'i kotulemeye (?) Calisiyorsun. Uzun yillardir kpop i tanimak fazla bilgin oldugun anlamina gelmez. Dedigim gibi bts olmasaydi o idollerinin ismini duymazdin bile resmen herkes bts'in ptw oldugunu soyluyor (bunu itiraz edenlerde sizin gibi cahiller) ve kanitlandi burada gelipte bos bos laf edicegine azciik arastirmani oneririm.
Azıcık araştırmanı öneririm >> Google >>> bts >>> army fandomlari >> yandaş haber siteleri vs. Aynen army kardeş. Sana bu kafayla hayırlı işler dilerim. Senin gibi newbie ler olaylara tozpembe bakıp her şeye böyle yaklaşırsa elbet hala dinleyen olur. Eski şarkılarına oranla kötü şarkı yapıyorlar. Sırf popüler diye dinleniyor, sizse hala onlara tspiyorusnuz. Neyse ilerde aklın başına gelir de kendine gülersin. Benden bu kadar. Çocukla çocuk olmam sadece kpoptan ibaret olsun yeter he
Sende ceza dinle mükemmel bir karisim olursunuz 🤣
Babana diss atın anne kız 🤣
Mükemmel bir evlilik imrendim 😅
Arkadaslar annesi ben oluyorum lutfen cevaplayin ne yapabilirim.
İki hesap inandırıcılığı artıyor mu diyorsun 🤣
Fake konu nasıl yazılır?
Neyy
Hakkında düşündüğüm şeyi ifade ettim
İroni olması için ünlem kullanman gerektiğini biliyorsundur umarım 5 yaşında gibisin çünkü
Her ıronı yaptıgımda unlem kullanmam gıbı bı zorunlulugum yok? burada rezıl olup sımdı de sacma sapan kural koyman fazlasıyla komık
Xdbdyhd aynen kesin yaşanmıştır xd
Xfbxjbfubf evet ne sandın
Yaptigim ironiyi bile ciddiye alip 'kesin yasanmistir xd' diyorsun lutfen uzaklas 2017den devam et sen🙏🙏🙏
Z kuşağı evlenirse senaryo 1
jshaahdaj allahım affet