Güncellemeler
+1 yıl
Hadislerle=hadislere
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek tek başına geçimi sağlayabilmek için ticaretle uğraşırken günde 10 saati gidebilir. Tamam erkekse bakmalı hanimindan da öğrenebilir diye düşünüyorum. Sizce ev hanımı kadın dine günde ortalama ne kadar saat harciyabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her ikisi de bilmeli hocam. İyi bilen az bilene de öğretmeli. Ama din de zorlama yoktur ki bunu da unutmamak lazım.
Erkek tek başına geçimi sağlayabilmek için ticaretle uğraşırken günde 10 saati gidebilir. Tamam erkek de bakmalı, hanımından da öğrenebilmeli diye düşünüyorum. Sizce ev hanımı kadın dine günde ortalama ne kadar saat harciayabilir?
Cinsiyeti yok bu durumun. Her iki kişi de inandığı dini en ince detayına kadar bilmeli.
Erkek tek başına geçimi sağlayabilmek için ticaretle uğraşırken günde 10 saati gidebilir. Tamam erkek de bakmalı, hanımından da öğrenebilmeli diye düşünüyorum. Sizce ev hanımı kadın dine günde ortalama ne kadar saat harciayabilir?
Bunun cinsiyet ile alakası nedir? Her koyun kendi bacağından asılır
Bunu böyle kalıba sokmak doğru mu? Rutin bir yaşamı vardır ona göre yaşar insan zaten bence saçma bir soru
Böyle bir talepte buluncaktim ama dediğin gibi "kendini zorlamadan ne kadar vakit ayirabilirsen" gibi söylemek lazım sanırım. Sadece merak etmiştim kadınlar ne kadar süre vakit ayırabiliyor diye.
Dinen erkek öğrenip kadına anlatmalı ilmi yani ama şu zamanda kadınlar daha öok biliyor gibi istisnalar hariç
O kadından kadına değişir. Kimisinin bu yönde hiç isteği yok bi dk bile harcamaz kimisi 5-6 saatini verir bilemeyiz yani
Doğru, teşekkürler yorum için
Rica ederim
Kadın bilmeli kadın kendini korursa toplum düzgün olur
Dini bilenleri görüyoruz ülkeyi ne hâle getirdiklerini.
Bilenleri mi gördün menfaatleri için kullanan dindar olmayanlardan da tehlikeli olan ikiyüzlüleri mi? Gerçekten dindar olandan zarar görmen mümkün değil
Malum iktidar sözde dinci gördük ne olduğunu
Erkek
Vazgeçtim kadın, çocuğu yetiştiren kadın çünkü
Heh işte o yüzden dedim. Çünkü erkek tek başına geçimi sağlayabilmek için ticaretle uğraşırken günde 10 saati gidebilir. Ama ev hanımı kadın dine günde ortalama ne kadar saat harciyabilir ortalama
Doğru
Sizden eşiniz istese kaç saat vakit ayırmayı kabul ederdiniz ortalama. Çünkü böyle bir şeyi talep edesim var ama sanırım korkudan 😁 kendini zorlamadan ne kadar yapabilirsen diyesim var. Yine de kadınlar ortalama kaç saat ugrasabilir diye merak ediyorum
Ben ev kadını değilim biri istedi diye de yapmam bişeyi özellikle dini konuda.
Teşekkürler yorum için
Rica ederim