Telefonunu bulması için çaldırdığınız birinin sizi hemen kaydetmesi rahatsız edici değil mi?

Dün işyerinde bir iş arkadaşım telefonunu çaldırmamı rica etti, numarasını verdi çaldırdım. Neyse buldu sonra gitmiş benden habersiz bir şekilde beni kaydetmiş... Yemekteyiz arkadaşlarımla, beni arıyor, ben de yabancı numara olduğu için o an yemeğimi bölmek istemedim, telefonu bir kenara koydum. Sonra karşılaştırma yaptım, o çaldırdığım kişinin numarası. Erkek değildi bu arada, numaramı almak için değişik taktikler yapsın. 🤣 Daha sonra karşılaştık, bana surat yapıyor. Gereksiz..

Ayrıca bir kere işyerinde yemeğe çıktık beraber, sürekli kendinden bahsetti, benim bahsettiğim şeylere herhangi bir anladığını belirten tepki vermedi. Biraz kendi kendime konuştuğumu farkettim. Bir de yemek yerken herkes bana bakıyor gibi hissediyorum diyor. 🤣 Arkadaşım sosyal fobin var psikolojin yerinde değil. Sıkıcısın. Belki ben arkadaş olmak istemiyorum, niye bana sormadan hemen numaramı kaydediyorsun?

İşyerinde bir yerlerde karşılaşalım hemen uzun uzun konuşmaya başlıyor. Bir de sürekli kendisi konuşuyor. Ya ben seni dinlemek mi zorundayım, belki acelem var, işyeri burası...

Telefonunu bulması için çaldırdığınız birinin haber vermeden ve izin istemeden hemen numaranızı kaydetmesi rahatsız edici değil mi?

Telefonunu bulması için çaldırdığınız birinin sizi hemen kaydetmesi rahatsız edici değil mi?