Kızım doğduğundan beri hep yanındayım ona hem annelık hem babalık yapıyorum bu yük omuzlarımda çok zor bıt durum sevıyorum ama ona bağlanmak ıstemıyorum dıyor ve çok ugraştı kızımı aldırsın dısursun dıyor ben hep kactım korudum onu annelık bunu gerektırıyor o uzulmesın ıncılmesin brn yarın bırgun nasıl dıyecem baban senı hiç bir zaman istemedi sevmedi dıye bana akıl veırımısıniz geceleri tek basıma aglıyorum uyuyamıyorum bana yardımlarınız bıle çok mutlu eder 😭
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Üzülme lütfen. Bu da kızının imtihanı sonuçta yapacak bir şey yok. Hem belki ileride başka bir erkek girer hayatına kızın da ona alışır
O evli bende evliyim şu an kı kızım onu babası büyüyor evet yaptıgımın hata çok ama bu kızımın hiç bir gunahı yok çok ugrastı aldırayım düşürtursun dıye ama ben buna müsade etmedım ama kaza olmuş olabılır ama hatamızın atkasında durmak ona sahıp cıkmak
Hmm ona ileride söylemeniz gerekiyor. şu an uygun değil de ileride söyleyin. Hatasını kabullenip arkasında durmamış çoğu erkek böyle aslında böyle konularda. En azından ona babalık yapan biri var şu an o da güzel bence
Aynen öyle ama şu an kızıyla vakıt gecırmesı grekırken ondan uzak duruyor edıyor ama benden nefret etmesın beni anlasın başka bırdey ıstemıyorum yeterkı ilerde kızım beni anlasın
Merak etme onun yanında kalan sensin seni anlayacaktır. Seni sevecektir
İnşallah ama ondan nefret edıcek buda bır gerçek belki görmek istemeyecek bunun için çok pişman olucak
Evet nefret edebilir tabiki de yapacak bir şey yok artık.
yani büyüyüp belli bir yaşa gelene kadar bence bu konuyu hiç açmaman gerekiyor yoksa çocukta travma yaratabilir böyle bir şey
Nezaman büyüyüp belli yaşa ya benden nefret ederse ya benı hiç ıstemezse bu brnım yıkıntım olur
hayır öyle bir şey asla olmaz zannetmiyorum sonuçta ona sen bakmışsın büyütmüşsün çabalamışsın hem annelik hem babalık yapıyorsun öyle bir şey olmaz yani büyük ihtimalle böyle bir şeyi biraz olgunlaştığı zaman söylemek daha iyi olur 17 18 gibi falan çünkü olgunlaştığı zaman söylersen en azından olgun olduğu için çok fazla üzülmez ama ergenlikte falan söylersen çok sıkıntı
Evet ama sonuçta evli bende evliyim kızım şuanki babasını bılıyor
adama söyle en azından baba sevgisi göstersin yapmacıkta olsa
Gostermıyor işte buda benim zoruma gıdıyor edıyor sadece telefonda soruyor napıyor bukadar bırseye ıhtıyacı var mı yokmu hıc sormuyor
insan da az bir şey vicdan olur ya bu ne böyle en azından çocuk kötü hissetmesin diye yalandan da olsa sevgi gösterirsin ya
Daha 6 aylık ona ben kıyamazken o nasıl kıyıyor o kadar da güzel kızı var ilk defa kız babası olmuş esının üç tane oğlu var ama ama kız babası başka tamam yanında büyüye muyor esı bılmıyor kımse bılmıyor gızlı gızlı hep yanında olması gerek ben maddı manevı bırdeyde beklemıyorum ama onun yanında onunla vakıt grcırsin ıstıyorum
her erkeğin hayalini yaşıyor ama kıymetini bilmiyor işte şöyle insanlardan nefret ediyorum ya
Çok doğru soluyorsun ama kızını nezaman kabullenır bılmıyorum ama iş işten gecınce çok pişman olur
öyle olucak zaten büyük ihtimalle anca büyüdüğü zaman farkına varıcak kıymetini bilicek ama bu sefer kızı onu sevmicek istemicek
Evet o nasıl kızını ıstemıyor etmıyor oda onu istemıyecek bırtek burada sen daha güzel anlatıyotsun gerçektn çok sağol ama arıyor ama ne konusacam ne edıcem kızından söz ettımim konuyu degıstırıyot pekı nasıl yapacam
çok sağol böyle güzel düşündüğün için ben sadece duygusal bir yapıya sahip olduğum için sanırım empati kurma da anlayışlı olmakta iyiyim rica ederim kızından söz etmek zorundasın konuyu değiştiriyor olabilir ama ciddi bir şekilde konuşmak zorundasın insan da az bir şey de olsa merhamet olur yani
Mesela herseyı denedım senınde fıkrını almak isterim ee nedıyecem peki bırde sen şöle belki senın soşedıgın anlamlı sözler iyi olur🥰
burada rahat konusamıyorum pekte istersen özelden konuşa biliriz
olur konuşabiliriz
Sana mesaj atamıyorym
ben atarım
Sorudan hiç bir şey anlaşılmıyor
Sevgilinden mi oldu çocuk tam olarak noldu
Farklı bır durum bu
Nedir işte anlamadım ben de
Nekadar hata olursa da olsun sonuçta kızı onun bebeği n hiç bir gunahı yok
Tamamda olay ne kim bı
Gizli ask
Evli mi adam olay ne düzgünce anlatır mısın
Evli
Ne kadar oldu
Konumuzun nekadar olduğuyla ılgısı yok benım kızım söz konusu şu an zor zamanlardan gecıyorum düzgünce bana yardım ıcın cevap vereceksen ver vermıyeceksrnds konuyu deşme
Nasıl yardım edebilirim ki
Soru çok soruyorsun ondan nekadar oldu ne ettı yani sonuçta adam kabul lenmıyor bir kızı olduğunu bağlanmak ıstemıyor konuyu açsam kapatıyor efıyor brn bunu ılerıde kızıma nasıl anlatıcam nadıl yağıcam anlatıtsam hemen büyüdüğünde evden kacmadından korkuyorum erkeklerde teselli armasından korkuyom 6 atlık ama şu an hiç birşeyi fatkında degıl
Sen ne iş yapıyorsun
Çocuğuma bakıyorum
İşin zor umarım istediğin gibi olur her şey
Bütün yük benım omuzlarımda benım için her şey daha çok zor yaşayan bilir çok agır bir yük
Konuyu son kez anlatacagım anlamazsan da ti yazmak lütfen bılerek olmadı bu cıcyk kaza sonucu oldu umarım anlamıssındır canım degılım evşı bır adamdan çocuk yapayım sonuçta küçücük bır cana kıymak ıstemedım hepsı bu anladın mı
Babası niye gitti
Gitmedi sadece istemıyor bağlanmaktan korkuyo
Kızının ilerde piskolojisi bozulacak
Bu benım suçum degıl onun yanında olması lazım
Evet babası nasıl birisi
Duygusuz vıcdansız
Ama şu an kı babası melek gıbı
O zaman inşallah zamanla kızını benimsser