Aile & Toplum Türkiye'nin hangi bölgesinde yaşıyorsunuz? damiismylife Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben egedeyimm. Marmara Ege İc anadolu Dogu anadolu Güneydoğu anadolu Karadeniz (*Yurt dışı) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Akdenizi unutmusum arkadaslar. Yurt disini secebilirsiniz.:)) Türkiye'nin hangi bölgesinde yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. İc anadolu 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İç Anadolu hiç benlik bir yer değil nasıl doğmuşum bendeki sansta 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben Kore'de yaşıyorum 0 1 Yorumla damiismylife +1 yıl Insallah Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Marmara bölgesi 0 0 Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. akdeniz nerede 0 3 Yorumla damiismylife +1 yıl Unutmusumm🙈 Yorumla pattadanak +1 yıl nasıl olurr bunu bize nasıl yaparsın... tatile gelirken denize girerken iyi ama Yorumla damiismylife +1 yıl Akdenize tatile de gitmiyorum orada denize de gitmiyorum. Bildigin kizlardan degilim ben. Egede yasiyorum zaten akdenize ne ihtiyacim var Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı. Akdeniz’de 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Doğu Anadolu 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı. Başkent 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İc anadolu
İç Anadolu hiç benlik bir yer değil nasıl doğmuşum bendeki sansta
Ben Kore'de yaşıyorum
Insallah
İçanadoludayım
Eksik kalan bölgede
Marmara bölgesi
akdeniz nerede
Unutmusumm🙈
nasıl olurr bunu bize nasıl yaparsın... tatile gelirken denize girerken iyi ama
Akdenize tatile de gitmiyorum orada denize de gitmiyorum. Bildigin kizlardan degilim ben. Egede yasiyorum zaten akdenize ne ihtiyacim var
Akdeniz nerdeeee
Ege bölgesi.
İc anadolu
Akdeniz bölgesi
Doğu Anadolu
Marmara
Marmara
Marmara
Trakya
Akdeniz’de
Iç anadolu
Doğu Anadolu