Aile & Toplum Erzurumdaki insanlar nasıldır genel olarak? Bebeğimmsuu Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Özellikle erkekler fazla kekoymuş gibi geliyo bana ortamı nasıldır vs muhtemelen üniversite erzurum çıkıcak bana ondan soruyorum Güncellemeler+1 yıl Ayy sağolun çok rahatlattınız şimdiden Erzurumdaki insanlar nasıldır genel olarak? Cevapla Üniversite Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Eskimeyenserseri Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl zihniyet olarak çok tersler bana. Ben Hollandalı kafasında yaşayan Alman vatandaşı bir Türküm örtüşemiyoruz Erzurumlularla 1 0 Yorumla
MyGentleman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Erzurum'un çoğu Dadaş'tır. Genellikle çoğu nüfusun muhafazakar illerden biri. Yani seküler kesim nüfusu çok azınlık ve nadirdir AKP oy oranı olan illerde. 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hiç sevmem bir arkadaşım vardı erzurumlu o kadar zihniyeti bana ters ki yobaz diyelim daha çok 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sevgili olmak istersen iki kere düşün 1 9 Yorumla Bebeğimmsuu +1 yıl Yok yaa Yorumla Naisseme +1 yıl O zaman kimse ile samimi olma derim Yorumla Bebeğimmsuu +1 yıl Arkadaştamı edinemicez o derecemi😮napıcaklsr yemezler heralde beni Yorumla Naisseme +1 yıl Giyimden hareketlerine kadar dik dik bakarkae Yorumla Bebeğimmsuu +1 yıl Offf Yorumla Naisseme +1 yıl Ramazanda yolda sigara içiyor diye kadına saldırmışlardi, haber internette var hala Yorumla Bebeğimmsuu +1 yıl Sevgilim erzurumlu bide ama orada değil onada sordum nasıllar diye sadece canayakın muhafazakar dedi Yorumla Bebeğimmsuu +1 yıl Ak onların Yorumla Naisseme +1 yıl Ahahahah😂😂 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yobazlar bence 1 1 Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Swn bilirsin Yorumla
DevletReiz Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 528 cevap paylaştı. Soğuk, Allah yardım etsin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
zihniyet olarak çok tersler bana. Ben Hollandalı kafasında yaşayan Alman vatandaşı bir Türküm örtüşemiyoruz Erzurumlularla
Erzurum'un çoğu Dadaş'tır. Genellikle çoğu nüfusun muhafazakar illerden biri. Yani seküler kesim nüfusu çok azınlık ve nadirdir AKP oy oranı olan illerde.
Hiç sevmem bir arkadaşım vardı erzurumlu o kadar zihniyeti bana ters ki yobaz diyelim daha çok
Sevgili olmak istersen iki kere düşün
Yok yaa
O zaman kimse ile samimi olma derim
Arkadaştamı edinemicez o derecemi😮napıcaklsr yemezler heralde beni
Giyimden hareketlerine kadar dik dik bakarkae
Offf
Ramazanda yolda sigara içiyor diye kadına saldırmışlardi, haber internette var hala
Sevgilim erzurumlu bide ama orada değil onada sordum nasıllar diye sadece canayakın muhafazakar dedi
Ak onların
Ahahahah😂😂
Oruç tutmayanı dövüyorlar
Yobazlar bence
Swn bilirsin
Yobazlar kardeşim bulaşma özellikle Erzurum erkeği
Soğuk, Allah yardım etsin
Muhafazakar