Davetiye bastırmayı mantıklı buluyor musunuz? Davetiye şart mı sizce? Bence oldukça gereksiz. Ben evimde davetiye koleksiyonu yapmıyorum. Kaybolup gidiyor gelenler ya da yırtılıyor çöpe gidiyor. Verilen paraya yazık oluyor yani. Toplu bir mesajla iletilebilir bence. Siz ne dersiniz bu konuda?
Bence biz evlenene kdar holo-davet falan çıkar. Teknoloji baya bir gelişir. Kağıtlardan eser kalmaz. Hatta kitaplar antika kabul edilir falan. Davetiye çok hoş ama gereksiz. Sahiden de yerlere atılıyor ya da geldikten sonra boşu boşuna bir köşede yaşlanıyor.
Normal de düğün falan da yapilmamasi lazim. şu an düğunle birlikte tüm masraflar ile evlilik en az 500k tl. O parayla evlenecek insanlar çok mutlu ve huzurlu bir yuvaları olur. Ama kadının gönlü de isteyince tabi mecbur 🙂
Yani işte bende bir yandan onu düşünüyorum ama ayda yılda bir kere oluyor bu da var. Evlenirken 2. Kez evlenirim o zaman yaparım gibi bir düşünceye kapılmıyoruz. Tabi şu an evlilik gibi bir düşüncem yok o yüzden farklı bakıyor olabilirim duruma. O zamana gelince daha farklı düşüncelere sahip olabilirim.
20 sene ya da 30 senede bir olan evlilik zaten insanın hayatında ilk defa olaçak bir düğün için davetiye basılması önemli kimine hatiradir kimine mutluklara ortak olmaktır... davetiyede ki amaç biz mutlu oluyoruz sizi de görmek istiyoruz mektup şekli mesaj atmayı ben doğru bulmuyorum sıradan olan şeyler mesaj atılır davetiyenin ayrı bir yeri var bence
Düğün için davetiye dağıtımı örf ve adetlerimizde vardır. Davetiye gönderilmeden mesaj ile veya arama ile düğüne çağırmak samimiyetsizliktir. Karşı taraf da düğüne katılım konusunda aynı samimiyetsizliği gösterecektir. Davetiye için çok fazla bgütçe ayırmaya gerek yok. Uygun fiyatlı şık ürünler de tercih edebilirsiniz. www. davetiyegonder. com