Evlenmek istiyorum ama kimseyi bulamıyorum insanlara tanıdığınız biri var mı , bana birini ayarlar mısınız desem sizce ayıp mı?
Bence ayıp
Ayıp degil
Fikirsizim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlenmek istiyorum ama kimseyi bulamıyorum insanlara tanıdığınız biri var mı , bana birini ayarlar mısınız desem sizce ayıp mı?
Hayır, bence birini ayarlamak veya tanıdığınız birini önermek için başkalarına sormak ayıp değil. Talebinizi saygılı bir şekilde ifade edin. Diğer insanların zamanlarını ve duygularını göz önünde bulundurun. Kendinizi ve niyetlerinizi açıkça ifade edin. Hangi tür bir ilişki aradığınızı ve ne tür bir kişiyi tercih ettiğinizi belirtmek önemlidir. Diğer insanların size yardımcı olma isteğine saygı gösterin, ancak beklentilerinizi aşırı yüksek tutmaktan kaçının. Herkesin size uygun birini ayarlaması mümkün olmayabilir. Tanıdığınız bir kişiyi önerirken veya ayarlamaya çalışırken dürüst ve gerçekçi bilgiler verdiğinizden emin olun. İnsanlar, dürüstlüğü takdir ederler. Başkalarının özel hayatına saygı gösterin ve eğer önerilen kişi ile ilgilenmezseniz veya devam etmek istemezseniz, nazikçe teşekkür edin. İnternet veya sosyal etkinlikler gibi yerlerde yeni insanlarla tanışmak ve iletişim kurmak, potansiyel olarak uygun birini bulmanıza yardımcı olabilir. birini ayarlamak veya tanıdığınız birini önermek istemeniz ayıp değildir. Ancak bu tür bir talebi saygılı, açık ve dürüst bir şekilde ifade etmek önemlidir. Herkesin farklı beklentileri ve duygusal durumları olduğunu unutmayın.
sen insanlarla iletişimini arttır.
Evlilik ve birlikteliklerle ilgili konulardan muhabbet açılırsa, nasip kısmet deyip, doğru kişi olursa neden olmasın gibi yanıtlar verirsin.
Bu bile zaten bir yeşil ışıktır. Yani, çevrendekiler bunun bilincine varır, uygun kişiler varsa seni denkleştirmeye çalışırlar. Ama hayatın içinde aktif bir biçimde rol al, almaya devam et.
İnsanlar anlayışlı ise hiç ayıp değil. Evlenmek istemek gayet normal, evlenmek istememek kadar hakkın ama biri bana evlenmek istiyorum diye gelse biriyle tanıştırır mıyım sanmıyorum. İlerde anlaşamazlarsa kabak benim başıma patlar :D
Yani bu zamanda bulmak birazcık zor evlenecek kişi hele bayanlar için yani gerçekten güveneceğim birini bulmak gerçekten zor dolayısıyla ayıp olmadığını düşünüyorum yani gerek aile büyüklerinden gerek çevrendeki evli çiftlerden bunu rica etmen yeterli bence hatta dinimizde yuva yapmanın sevap olduğunu biliyoruz eminim ki sana herkes yardımcı olacaktır seve seve
Kadınlar neden 20 li yaşlarda evlenmeye çalısıyor neden evde kalmaktan çok korkuyor evde kalınca ne oluyor? Paran sana kalıyor özgürsün kimseye bakmak zorunda değilsin. Evlenen ne oluyor ev işi bulaşık çamaşır yer sil çocuk bak işe git gel ev işi ev işi. Biraz gezelim her şey çok pahalı boş ver ev işi ev işi iş ev işi. Berbat kadınlara bilerek evde kalma korkusu empoze edilmiş ki bedava köle gerek. Gözleri açılanlar evlenmiyor. Ayrıca bir de 35 üstü olunca çökünce aldatıl onu unuttum.
Cevap
34Cevap
Hadi beni biriyle tanıstırın desem , öyle de bir olsa , ok desen, sırf ben ok dedim diye kesin bu adamda iyi bişe vardır diyerek kendi yanındakini bırakıp adama yaklaşacak insanlar tanıyorum. Bırak benimle match etmeyi , öyle evlenilecek adamı yakınıma yaklaştırmazlar. Harika seçimler yapmışım bu yaşa kadar. Arkadaş desen ohoo, sevgili desen ho, eş desen desen hoho. Kendimi kutluyorum.
Çaresiz misiniz hanımefendi nedir bu istek. Olmaz öyle şey kendinize gelin silkelenin. Herşeyin bir vakti zamanı var. Zorlayarak yola girilmez sonucu yıkım olur. Hayırlısı değilmiş diyeceksiniz. Meşgul olacağınız işler bulun kendinize ya da işe girip çalışın. Burada yazamasanızda sebebini en azından özelden yazar mısınız? Bu yaşa kadar neden evlenemediniz sizin için mahsuru yoksa?
Bence güvenilir ve samimi olduğun seni anlayabileceğini düşündüğün arkadaşlara aslında evlenmeye niyetim var son zamanlarda ama iyi birine denk gelemedim dersin, şaka gibi de varsa etrafında düzgün biri haber ver deyip gülersin böylece azıcık çıtlatmış olursun.
Direkt bana birini bulun demek olmaz ama.
Ayıp değil de bu kadar mı yokluktasın. Sosyal çevreni genişlet, kendin bul.
@oskii Kadınlar neden 20 li yaşlarda evlenmeye çalısıyor neden evde kalmaktan çok korkuyor evde kalınca ne oluyor? Paran sana kalıyor özgürsün kimseye bakmak zorunda değilsin. Evlenen ne oluyor ev işi bulaşık çamaşır yer sil çocuk bak işe git gel ev işi ev işi. Biraz gezelim her şey çok pahalı boş ver ev işi ev işi iş ev işi. Berbat kadınlara bilerek evde kalma korkusu empoze edilmiş ki bedava köle gerek. Gözleri açılanlar evlenmiyor. Ayrıca bir de 35 üstü olunca çökünce aldatıl onu unuttum. kendini aileye ada ama adamla yolda gezerken yandan geç bir kız geçsin bacaklarına baksın oh ne güzel hayat ya
@Cerensuna ben ne dedim ki şimdi?
ayıp değil de... Evlilik isteyen kız en geç 28 yaşında bu işi bitirir. 30+ kızların çoğu 20 lerinde motor gibi vurdurup 30 larında da böyle yapabiliceğini sanan aveller oluyor genelde 30+ yaşlık bekar kesim. Ben erkek olarak 30+ yaş bir kadınla evlenmezdim. ki yaşım 35-30-50 bile olsa 18 ile 29 yaş aralığını isterdim. 40 yaşında ki amcam 20 lik gibi genç atik kaslı. eşi var daha 32 yaşında nene gibi her yeri kırışmış çatlamış.
Kadınlar neden 20 li yaşlarda evlenmeye çalısıyor neden evde kalmaktan çok korkuyor evde kalınca ne oluyor? Paran sana kalıyor özgürsün kimseye bakmak zorunda değilsin. Evlenen ne oluyor ev işi bulaşık çamaşır yer sil çocuk bak işe git gel ev işi ev işi. Biraz gezelim her şey çok pahalı boş ver ev işi ev işi iş ev işi. Berbat kadınlara bilerek evde kalma korkusu empoze edilmiş ki bedava köle gerek. Gözleri açılanlar evlenmiyor. Ayrıca bir de 35 üstü olunca çökünce aldatıl onu unuttum.
Damata benden mermer taşı hediyem olsun. Allah mutlu etsin merhuma el fatttihhaa 🤲🤲🤲
Ayıp olmaz bence bu konularda illa ki birilerinin ön ayak olması gerekir eğer ki kendi sosyal alanında bulamıyorsan tabi ki insanlardan birileri ile tanıştırmasını isteyebilirsin. Bunu çok insna yapıyor ilk de olmazsın son da.
Diyelim ki sordun ve buldun ya kötü biri ise ya rol yaparsa… bence akışına bırak, illa biri çıkar karşına. Evlendin ve mutsuz oldun diyelim bu daha mı iyi? Belkide boşluktasındır.
Soruya ister istemez güldüm😅 kusura bakma ama bunun yolu bu değil, yani desen bile, olacak şey değil çok umutlanma...
Nasibin nereden geleceğini bilemezsin bazen kendimiz bulamayabiliyoruz ve ister istemez büyüklerden yardım istiyoruz
Bu soru yüzünden pek çok arkadaşım dalga geçti. Hepsiyle de bağlarımı kopardım. Şimdi de tamamen yalnızım 😁
Çevredekilerinin bunu zaten yapıyor olması lazım, bizimkiler uçan kuşa yuva kurduruyorlar da djskd
ayıp olmaz zaten bizim millet meraklıdır böyle şeylere
ciddiyim bana dmden ulaşırmsıın? aynı akranız
Sor bence. Birilerinden yardım almak ayıp bir şey değil.
Bence ortam degis böylece belki iyi birini bulursun
Şartlar önemli Herkes yuva kurmak ister ama boşanmalar o kadar cok arttı ki Birine guvenip evlenmek buyuk risk oldu
Görücü uaulü evlilik de böyle bbirşeydir işte
Ne kadar da benim ayarımda bi soru 😃
Bu yapmamalısın ciddiysen eğer
Ciddi insanlara söyleyebilirsin. Evlenecem, de.
Evlilik meraklısı derler, ailen bulsun sana madem bu şekilde olmasına razısın
değil sanırım insanlar güzel bir olaya vesile olmak isterler
Ayıp değil fakat güven duyduğun insanlarda yardım iste diğer türlü belki de kötü huylu birini önerirler falan iyi olmaz.. Dikkatli ol. Umarım seni mutlu edecek birine denk gelirsin.
Umarım herkes adına gerçekleşir bu dileğin 🙏😊
Bu arada yaş doğru mu Ayçan
Utandıkça daha çok evde kalırsın. Girişken bir arkadaşın varsa hoşlandığın birini kendine ayarlat. Cinselliğe hasret kalmış bir erkeğe, şu kız seni istiyor desinler ışık hızıyla geleceğine eminim.
ayıplıktan ziyade hoş bi şey olmaz be ablam hangi çağda yaşıyoruz kendin tanış ne bileyim sosyal çevreni genişlet illa karşına çıkar birisi, başkasının tanıştırdığı kişiyle mi bir ömür süreceksin?
Hayır ayıp değil, bende istiyorum ama nasip işte. Kimse olmuyor öyle
hahha.. ilk diyecekleri azmış bu olur. olabilirde🤷♂️😁
Yas aralığı ne olsun boy kilo hangi sehir meslek bunlar onemlimi yaz bakalim kriterlerini
Eskiden büyükler hallederdi böyle hayırlı işleri
Şimdi kimse kimsenin işine karışmak istemiyor
nasip gayrete aşıktır, gayrette niyete. birilerinden yardım istemen gayret yolundaki ilk adımın sayılır. biraz emek ver. ha gayret
Ayıp olan şey aşık olmadan sırf evlenmiş olmak için evlenmek.
ayip degilde biri bana sorsa sogurum ondan ayip dedim
böyle koca mı aranır kanka
Önce Allahtan iste
Neden evlenmek istiyorsunuz?
Evlilik meraklısı gibi gözükürsün
Yaşın kaç ve kaç yaşında birini arıyosun
Çok yakın olduğun birisine de diyeceksen sadece
Ayip degilde laf arasinda solersen daha mantikli
Bacanağımın oğlu bekar oda bulamadı senin gibi
Göz rengin nedir
#Hükümdar
birini mi arıyorsun?