Düğünde altın takılmalı mı, imitasyon altın takılırsa ne olur?

Nişanlımın ve ailesinin maddi durumu çok iyi değil. Yani şu an 100 bin tlye altın alacak kadar iyi değil. Arabaları vardı onu satıp altın alacaklardı sonra tabii o altınlar düğünden sonra olduğu gibi satılıp tekrar araba alınacakmış benim de haberim yoktu. Açıkcası bunu o an öğrendim sonra da ile güne karşı zarar etmeyin madem alınacak ailem dahil kimse bilmeden imitasyon takabilirsiniz dedim. Nişanlım mutlu oldu. Açıkcası altının olduğu gibi gideceğini düğüne 1 ay kala öğreniyorum. Daha önce de ne kadar takacaklar o altınlarla ne yapılacak diye sormamıştım ben hiç sormadım o konuyu açtı hep. Bunun dışında sorun yok ama benim ailem bilezik takarsa bu durumdan habersiz haksızlık olmaz mı? Bu arada düğün oldukça uygun fiyatlı gelinliğim 5 bin tl falan karşı tarafa yük olmamak için uğraşıyorum. Ama işte iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Aileme bunu söylesem bir şey yapmazlar ama ayıplarlar dürüstçe takmayın der. Ama işte bazen çevreyi susturmak için böyle şeyler lazım. Deneyimli abilerimden ablalarımdan tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim:)

Düğünde altın takılmalı mı, imitasyon altın takılırsa ne olur?