Canım hiç bir şey yapmak istemiyor?

Evet hiç bir şey yapmak istemiyorum... gün boyu evdeyim, ailem dışari çıkmama izin vermiyor. 21 yasindayım bu yıl üniversiteye gidicem istediğimi giyemiyorum oje sürmüyorum kaldı ki tüm gün evde ev işi yapıyorum itiraz hakkım bile yok! bazen uyumsuz davraniyorum bu yüzden de aşağlaniyorum yinede uyumlu ve saygılıyım onlara karşı üniversite ye gittiğimde yine darlayacaklar. ama piskolojik olarak fena çöktüm her işi yarım bırakmaya tüm gün telefona bakmaya başladim , bazen annem haddini aşıp bana vuruyor. haftalarca dişari cıkmayıp birden çıkınca garip hissediyorum bu dünyaya ait değilim gibi her şey yabancı sahte geliyor her şey hal oldu yeni bir başlangıç zamanı üniversite ama hevesim yok boş bakiyorum evde kitaplarimla zaman geçiriyorum felsefeye olan ilgim extra beni kopardı hayattan Hassas bir insanım ve çevrem toksik insanlarla çevrili kalan hayatımı odamda ce yatağimda geçirmek istiyorum ne kadar acı her gün şu ev bana işkence gibi gelsede uyumak istiyorum sadece belki bir gün ölüme dahada yaklasir bir yıldız gibi kayarim cesurca her şey bitti çünkü umudumda yaşama sevincim de demogoji değil içimi dökmek istedim o kadar teşekkür ederim okuyanlara
Canım hiç bir şey yapmak istemiyor?