Bence gelecek, İran gibi olmamız çok yakın gibi hissediyorum.
Ben 2 seneye gidiyorum Türkiye'den, imkânınız varsa siz de gidin bir an önce bence.
Bence gelecek, İran gibi olmamız çok yakın gibi hissediyorum.
Ben 2 seneye gidiyorum Türkiye'den, imkânınız varsa siz de gidin bir an önce bence.
insanlar sanki akp ilk defa secim kazandı gibi davranıyor :D seriat gelse bu en cok akpnin zararına olur merak etmeyin gelmez oyle bir sey. sigarayı alkolu mu yasaklayacaklar, en cok vergi onlardan geliyor. kadınların giyimine calısmasına mı karısacaklar? konfeksiyon sanayisini kadın calısanlar yurutuyor. tatile mi karısacaklar? ekonomi. turizm... endiselenmeyin.
İnşallah gelir daha yaşanır bir ülke oluruz hırsızın elini kes öldüreni as göze göz dişe diş hiç haksızlık olmaz adalet beklenmez 3 5 8 sene mahkeme olmaz günü gününe kuranda cezası neyse hemen adalet yerini bulur
Cevap
4Cevap
gelmez diyemem seküler türkler yurtdışına gidiyor. geriye araplar afganlar ve müslüman türkler kalıyor neden olmasın?
Şeriat gelmez ama cahil insan çok fazla var ülkede aklı selim olanlar da yurtdışına gitti düzgün insan kalmadı ülkede
Gelebilir ama beni ilgilendirmiyor.
Her yerde öpüşenler s*kşenler nerde gelecek şeriat. Keşke gelse
Bu kafayla gelmez
Gelir*
Gelmez ya daha neler. Çoğunluk ayaklanır
Bu halk mi ayaklanacakmış? Puhahahahah
B*k ayaklanır. Bu millet malın önde gideni.
İyi misiniz? Her şeyi özgürlük adı altında normalleştiren çok fazla insan var ülkede şeriat düşünmeye kalkışılsa bile kafayı yerler
Atatürk'e mecliste hakaret eden bir cumhurbaşkanı
Var. Ona bile ayaklanmalar olmadi. Şeriat gelince mu ayaklanacakmış bu halk?
Evet. Çünkü sosyal medyada bile şortlu kıza biraz edep dendiğinde bile diyen kişi linçleniyor sen karışamazsın diye
Ama edep diyen kişilerin sayısı git gide çok çoğalıyor. O nolacak? Tayyip boşuna mi Ortadoğu'ya sınırları açtı?
Boşuna mi akıllı olan Türk'e imkan verilmiyor?
niye 2 seneye niye daha erken değil?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?